Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Service is bad, you can't cancel your subscriptions you have running. You are forced to contact support, few weeks later you get an email from a collection agency with a ridiculous amount to be paid... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb 6 weken geleden een ticket ingeschoten. Nog steeds ondanks enkele verzoeken geen antwoord. Bijzonder slecht hostingbedrijf sinds ze zijn overgenomen door Versio. Het enige waar ze goed in zijn... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb al geruime tijd mijn abonnement opgezegd en andere activiteiteiten en krijg nog steed facturen . Sterker nog ze rekenen incasso kosten en wettelijke rent. Wat een slecht bedrijf is het geworden... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service. Ik heb inmiddels al vijf keer gemaild en na twee weken nog steeds geen reactie ontvangen. Telefonisch zijn jullie niet bereikbaar, via de chat krijg ik geen antwoord en ook op e-mai... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicios empresariales

Escrito por la empresa

Met liefde voor techniek zijn wij 15 jaar geleden begonnen met het aanbieden van domeinnamen en hostingpakketten. We zijn sindsdien flink gegroeid en zijn nog steeds met dezelfde energie hard bezig om jou het beste van het beste te bieden.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

1,2

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

400% price increase in 3 years.

After 10 years of great service from them, this month they want to increase my renewal costs from €200 to €800 (3 year package). Original package still on offer but only to new clients. Soo much for 'loyalty' towards long-term customers. Many discussions with them as to reasons why? etc, but to no avail. Am switching to HawkHost.

17 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Opzeggen is een nachtmerrie — vermijd als je flexibiliteit wilt

Bestellen kan in 2 klikken, maar opzeggen? Dat is een ander verhaal. De opzegknop in je dashboard is “tijdelijk uitgeschakeld” precies wanneer je wilt opzeggen — namelijk 30 dagen voor verlenging. Dan MOET je bellen tijdens kantooruren. Toevallig, nietwat?
Dit is een klassieke dark pattern: makkelijk instappen, moeilijk uitstappen. Als je vergeet te bellen, wordt je automatisch verlengd en krijg je gewoon een factuur. Geen herinnering, geen waarschuwing, gewoon betalen.
Voor een bedrijf dat “transparantie” pretendeert, is dit teleurstellend. Ik verwacht dat ik online kan opzeggen zoals ik online heb besteld. Niet ingewikkeld.

12 de noviembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Insane price increase

Prices surged abnormally, from E18 in 2017, to E320 in 2025. Calling them seemed the only way of ending the contract and I've waited 25 minutes in line. To be fair: (1) prices were communicated well in advance, (2) the eventual person on the phone was friendly, (3) the website has always reachable.

2 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Veel te duur voor het geleverde

In drie jaar tijd de prijs meer dan verdubbeld. Als je hier dan over mailt met support, dan krijg je een link waar de prijswijziging te vinden. Geen enkel begrip. Tijd om over te stappen!

28 de octubre de 2025

1 ster is nog teveel.

1 ster is nog teveel.
Wat een ontzettend slecht bedrijf!! Geen service, geen bereikbaarheid, site die niet werkt. Slecht beveiligd.
Denken absoluut niet mee en je moet betalen voor webhosting voor opgezegde domeinen omdat het een apart product zou zijn. Terwijl je geen gebruik kan maken van de hosting omdat het domein is opgezegd! OPLICHTERS!

22 de octubre de 2025

Gierend slecht te bereiken

Gierend slecht te bereiken. Terugbelverzoeken: Je wordt inderdaad teruggebeld, maar als je wil opnemen wordt direct de verbinding verbroken(!!).
Alternatief is dus 45 minuten in de wacht staan om vervolgens nog niet goed geholpen te worden. En dat alles voor een domeinnaam registratie die me al 40 euro per jaar kost (.net domein).

29 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Super super super slecht en…

Super super super slecht en onbetrouwbaar bedrijf, je denkt een goedkoop pakket te hebben gekocht, addertje onder t gras want er ontbreekt iets dus t wordt duurder, prima. Vervolgens, na paar maanden verhogen ze de prijzen naar absurde bedragen, want ja, dat hadden we wel in de mail gezet (een nieuwsbrief met op de laatste pagina de mededeling in kleine lettertjes) als je besluit niet te betalen gelijk incasso bedrijf op je af sturen genaamd blue finance. Omdat ik onder de druk bezweeg besloot ik te betalen, maar ik ken mezelf en na wat sherlock holmes uit te hangen kwam ik er achter dat dit incassobureau van het zelfde bedrijf is. Vervolgens alle gratis demonstraties , grote catalogussen, jehova’s naar hun adres gestuurd elke dag gestalkt met mailtjes en telefoontjes, Kees van der spek, kassa radar enz enz benaderd. Uiteindelijk hebben ze mijn geld terug gestort.
Niet normaal deze mensen.

23 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

1 ster is nog teveel voor deze partij.

1 ster is nog teveel voor deze partij.
Ze zijn veel te duur, ze zorgen dat je niet meer online kan opzeggen. Wil je opzeggen wordt je foutief geholpen door ai. Alles gaat altijd fout.
Inmiddels hebben ze meerdere partijen opgekocht waaronder het ooit zo fantastische Neostrada. Deze is nu ook helemaal kapot gemaakt.
Ik zal nooit maar dan ook nooit meer iets bij een partij van Versio afnemen. Graaipraktijken tot de max en geen enkele positieve manier van communicatie.
Mensen zoek verder, met versio heb je gegarandeerd hoofdpijn bij elke te dure dienst.

21 de agosto de 2025

nieteens 1 ster waardig

nieteens 1 ster waardig. Maar ja, ik moet wel 1 ster geven om mijn verhaal hier kwijt te kunnen.
Opzeggen bij dit bedrijf is gewoon no go. Ze doen echt letterlijk alles aan om opzegging zo laaaaaaaannggg mogelijk uit te stellen.

21 de marzo de 2025

Vreselijk

Sinds de overname is Neostrada verschrikkelijk geworden. Bijna twee maanden was er een storing in de DNS, waardoor je geen records door kon voeren. Als oplossing bood Neostrada aan om je hele domein te verhuizen naar een andere partij. Heel fijn. Daarnaast kun je als trouwe klant niet meer met automatische incasso betalen bij het registreren van een nieuw domein en gaat het opzeggen tegenwoordig telefonisch. Wij registreren onze nieuwe domeinen voortaan wel bij een andere partij.

5 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het is nog een graad erger geworden..

Het is nog een graad erger geworden... ineens kan je niet meer online opzeggen maar moet je hun bellen op een specifiek nummer volgens de chat.
Na lang wachten krijg je te horen van de medewerker dat dit voor een andere dienst is.

Je krijgt niemand aan de lijn, ze sturen je rond en rond en rond.

27 de febrero de 2025

SCAM

SCAM|
Je hebt een domein, je bv zeg je op, je meld je netjes bij hun af. Ze blijven door factureren op een bv die niet bestaat en mail sturen naar een adres waar je geen toegang meer tot hebt, doordat de bv is opgeheven. Vervolgens dragen ze een factuur over aan een incassobureau die niet bereikbaar is en op geen mails of iets dergelijks reageert.

14 de febrero de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.