Poprosiłam o receptę. Został mi wyznaczony termin porady. Ale ku mojemu zaskoczeniu recepta została wysłana przed terminem. Szybki, sprawny i efektywny system. Dziękuję
Consulta las opiniones de los clientes
Wszystko przebiegło tak jak powinno, lekarz skontaktował się w podanym przedziale czasowym i wystawił receptę. Z mojego doświadczenia mogę z czystym sumieniem polecić
Wzięłam raz usługę było wszytko dobrze wczoraj skorzystałam po raz kolejny i to był błąd zapłaciłam i przekierowano mnie na czat on-line z konsultantem i wyrzucało mnie że strony nie mogłam nic zrobić... Ver más
Mniej niż zero. Lekarz odmówił wypisania recepty. Zaproponował lek- wyraźnie powiedziałem, że nie chce tego leku. Naraz zostaje wypisana recepta z tym niechcianym lekiem. Czekam na zwrot pien... Ver más
Ha contestado el 26% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Poprosiłam o 3 opakowania leku
Poprosiłam o 3 opakowania leku. Dostałam jedno. Wykupiłam usługę express ok 13h a dostałam receptę o 20
Czas realizacji usługi jest nieznany…
Czas realizacji usługi jest nieznany dla pacjenta. Po zakupie konsultacji, opłaceniu jej z góry, dostałam sms po ponad 5h od zakupu z informacją, że lekarz jest właśnie dostępny. Ze względu na złe samopoczucie przespałam ten moment, 79zł poszło na marne, wizyta przepadła. Bardzo nieprofesjonalne podejście, brak jakichkolwiek szacowanych godzin kontaktu jest niedopuszczalne.
Polecam z calego serca !!!!!
Polecam z calego serca !!!!!
Dzieki!!!!!
Wszystko git
Odradzam!!
Odradzam!!! Odradzam i jeszcze raz Odradzam! Dlaczego? Dlatego, że zapłaciłam, po jakichś 2 h otrzymalam sms, z linkiem, na którym weszłam i informacja taka: "Link does not exist" :D
Śmiechu warte!
A wiec napisałam maila i zero odpowiedzi, napisalam wiadomosc w sms, że sie nie moge dostać na podanego linka, gdzie rzekomo CZEKA NA MNIE LEKARZ I KONSULTACJE Z NIM! PO PROSTU ZDZIERAJĄ PIENIADZE!
Może tutaj sie ośmieli ktos z z NETMEDIKA napisac, odpisać na NEGATYWNE KOMENTARZE I ODPOWIEDZIEĆ NA PYTANIA OSÓB, KTÓRE PRZELAŁY PIENIĄDZE, A NIE MAJĄ ANI RECEPTY, ANI KONTAKTU!!! Dlaczego tylko odpowiadają na pozytywne komentarze! Może tutaj sie dowiem, dlaczego nie otrzymałam odpowiedzi, ani na maila, ani na sms a dodzwonić pod nr tez sie nie da.
Warto by było przestać oszukiwać ludzi i spojrzeć prawdzie w oczy!
Oszuści! Nic wiecej!

Ostrzegam przed tą firmą
Ostrzegam przed tą firmą. Na początku wypełnia się formularz, co jest potrzebne oraz przekazuje informację czy to kontynuacja leczenia czy nowa sprawa. Następnie pobierają pieniądze. Czekasz na kontakt z lekarzem. Lekarz stwierdza, na podstawie formularza, że nie może wystawić recepty, czego oczywiście dowiadujemy się po zapłacie, podczas gdy w formularzu już mieli te wszystkie informacje i płatność jak najbardziej pobrali. Jest to nieuczciwe, “konsultacje” są pozorne. Uważajcie
Niezbyt polecam
Nie polecam, nieprzyjemny lekarz, dający określony czas na dosłanie zaświadczeń mimo informacji, że jestem poza domem i nie zdążę do tego wyznaczonego czasu dotrzeć i propozycji udostępnienia IKP, po chwili (nawet nie upłÿnął deadline, który sam wyznaczył) odmowa wystawienia recepty, a pieniążki przytulone. Jako pacjent poczułam się bardzo źle potraktowana i oszukana
Edit: zwrócono mi 50% środków, więc zmieniam na 3 gwiazdki. Jednak wciąż radzę uważać, na jakiego lekarza się trafi. Ja pozostaję z odczuwaną niechęcią.
Brak kompetencji
Brak kompetencji, pobierają pieniądze a następnie piszą o braku kontaktu
Nie polecam, jest wiele innych firm które świadczą usługi profesjonalnie

Aneta Jureczek
Moim zdaniem firma godna polecenia doświadczeni lekarze, bardzo pomocna obsługa klienta polecam serdecznie
Krystian Krems
Całkiem ok.Jestem zadowolony z obsługi,chociaż mogliby odpisać szybciej.Ale wszystko ok!
Uważajcie !!!!
Uważajcie !!!!! Nie robicie żadnych wpłat za żadne recepty czy konsultacje !!!!
Ostrzegam przed NetMedica . Sprawa również opisana na kilka stron do Wojskowej Izby Lekarskiej. Wyłudzają kasę od razu , zamiast przeprowadzić wywiad z pacjentem , zapytać o jego zdrowie , to proszą o dokumenty od poprzednich lekarzy , zamiast postawić swoją diagnozę i wypisać receptę . Jak klient prosi o lek , który otrzymywał od innych lekarzy, zostaje konsultacja zamknięta i pacjent zostaje bez pomocy i bez pieniędzy . Zamiar pomóc choremu , to wyłudzają pieniądze i bezczelnie wymagają dokumentacji medycznej , aby polegać na innych lekarzach . Wyłudzanie pieniędzy za niewystawione recepty to jedno , ale konsultacja bez przeprowadzenia wywiadu z pacjentem , nie pytanie o stan zdrowia to już na prawdę przestępstwo . Zwykli oszuści . Uważajcie , ponieważ płacicie przed konsultacją i co im się nie spodoba od razu piszą e-mail .
Mam nadzieję , że Ministerstwo Zdrowia oraz Wojskowa Izba Lekarska szybko zamknie ten proceder .
Ostrzegam przed tą firmą

Wszystko odbyło się sprawnie
Wszystko odbyło się sprawnie, porada udzielona, jestem zadowolony
Nie polecam, pieniądze chcą lecz oczekiwań nie spełniają. Do tego dopłata za szybszą konsultacje wygląda tak że odbywa się ona 5 godzin później. Porażka jakaś. Więcej nie skorzystam z ich usług.
Strata czasu
Odmowa wypisana recepty na lek który biorę od kilku lat . przesłanie dokumentacji na podanie leku jak i również historie recept . Strata czasu
Jeśli masz problemy z nosem
Jeśli masz problemy z nosem, zapaleniem zatok, to lepiej od razu udaj się do lekarza w miejscu zamieszkania, nie wystawią Ci zwolnienia lekarskiego z takim problemem!
Uważajcie-brak wykonania usługi
Uważajcie-Lekarz, który miał się skontaktować do 10 min bo za express zapłaciłam napisał do mnie na czacie po godzinie, nie można nazwać tego konsultacją ponieważ w pierwszym zdaniu Pani napisała, że nie może mi przepisać maści bo ją powinien mieć kosmetolog przed zabiegiem i nasza rozmowa się skończyła. Brak zwrotu pieniędzy, brak recepty, brak wytłumaczenia... Nie polecam

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.