Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik heb besloten geen fruit meer bij de Nettorama te kopen. Deze is te vaak van slechte kwaliteit. Laatste keer was de rettich sompig en scherp, een mango na 2 dagen al verrot en bij de mandarijnen war... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Op dinsdag 20260825 naar nettorama Waalwijk gegaan voor oa de aanbiedingen van frambozen en aardbeien. Op de parkeerplaats hangt een groot biljet met "Nettorama de beste en goedkoopste in groenten e... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wij zijn een redelijk vaste klant van de nettorama Bussum. Heden, lekker bezig geweest vandaag, het uitzicht op het avondeten….. Wat een teleurstelling die kipfilet! Keihard en kurkdroog van s... Ver más

Información sobre la empresa

1. Supermercado
  2. Depósito

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Supermarktketen, actief in het goedkopere segment, aanbiedingen (pdf-formaat), vestigingen en vacatures.

2,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,3

Todas las opiniones

58 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Nettorama vestiging Hengelo

Wordt daadwerkelijk opgepakt, ga van 3 naar 4 sterren. Na deze laatste 'update' ga ik mij hier verder ook niet meer mee bezig houden, bedankt Nettorama en succes!

Ik was vanochtend weer bij de Nettorama in Hengelo en heb het idee dat iemand dit wellicht gelezen heeft en dat het wel opgepakt wordt, toevallig of niet, dus ik ga van 1 naar 3 sterren, ik kijk het nog even aan en hoop bij 5 uit te komen. Ik wil deze winkel niet weg hebben en hoop dat ze mijn review als opbouwende kritiek opvatten. Ik laat het originele bericht nog even staan, anders is deze aanvulling niet relevant.

Originele bericht:

Het is er ronduit vies, plein vies, vloer vies pinautomaten ronduit ranzig. (Vieze bruine aanraak vlekken, zeg maar een deurklink die nooit schoongemaakt wordt.) mandjes vies, karretjes vies, weegapparaat groente en fruit vies. Alles vies, ook bij opening s’ochtends, van de vorige dag/dagen/weken? Het aanbod is puur prijs gedreven, dat is hun goed recht, maar verwacht niet dat al je producten altijd aanwezig zijn. Ze verkopen ook alleen de meest verkochte producten/smaken en gooien minder lopende producten/smaken uit hun assortiment. Kun je daar weer ergens anders voor naar toe. Bij opening was het een fijne winkel, maar is nu in ~1 à 2 jaar zwáár achteruit gegaan. Ik weet niet wie daar nu de leiding heeft, maar het is een janboel geworden.

3 de septiembre de 2025

Nettorama Ede, waardeloze actie's en dat is niet de 1e keer

Vanmiddag geweest in het Nettorama filiaal Ede, duur parkeren en dan hoop je een diepvries aan te treffen met veel Hebro sate 3 zakjes voor 2,99. Tref je aan, 3 lege doosjes, triest en dat op bijna 100.000 inwoners. Vraag je of er meer is, helaas, misschien morgen....volgens de waardeloze bedrijfsleider in mijn ogen, kon ik nabestellen en dan kwam het maandag binnen maar dan niet meer in de actie en de volle mep betalen. Ik zeg nog, dan ga ik wel naar de concurrent AH, Hoogvliet enz....die tegoedbonnen geven dat zodra er weer is voor de aanbiedingsprijs krijgen. Wat een waardeloze actie.....
En dan lees ik bij thuiskomst bij de veel gestelde vragen dat jullie wel tegoedbonnen geven….ZUCHT

21 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sinds netto rama in hoogerheide zit kom…

Sinds netto rama in hoogerheide zit kom ik niet meer bij de aldi echt veel beter en goedkoper netto rama is een top supermarkt de winkel is heel schoon overzichtelijk en ruime keuze in alles en hele goede snelle bediening aan de kassa daar hou ik van netto rama mag van mij altijd blijven in hoogerheide

17 de agosto de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

13/8 maar weer eens naar de netto…

13/8 maar weer eens naar de netto gegaan er waren veel dingen in aanbieding die ik gebruik.
Gehakt in de aanbieding 1 kilo voor €7,50, 2 kilo gekocht, heb op 15/8 ff een pond van dat gehakt gebruikt voor de spaghetti saus tijdens het klaarmaken van het gehakt zag ik dat het gehakt begon te zwemmen ik heb het geheel gebaken en afgegoten in zeef en wat blijkt ik had geen pond gehakt meer maar nog maar 316 gram dus 184 gram water in de pan, ik moest het gehakt onderhand gaan zoeken in de pan, miijn inziens was de zogenaamde reclame gehakt nog €3 te duur voor hetgeen wat je er voor krijgt. Voor mij geen vlees en gehakt meer van de nettorama stelletje dieven, winst is belangrijker dan het welzijn van de mens.

15 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De Nettorama in Sittard: Goed en betaalbaar, een topkeuze in Sittard.

De Nettorama in Sittard is een supermarkt die op veel vlakken positief verrast en een fijne winkelervaring biedt. Ik bezoek de winkel regelmatig en ben elke keer weer te spreken over de scherpe prijzen. Het is een van de weinige plekken waar je echt voordelig uit bent. De winkel is meestal netjes en de schappen zijn goed gevuld, ook die met de actieartikelen. Je grijpt hier zelden mis, wat het boodschappen doen een stuk leuker maakt.

De groente en fruit zijn altijd van goede kwaliteit en dat geldt zeker ook voor het vlees. De slagerijafdeling biedt vlees dat niet alleen beter van kwaliteit is dan bij supermarkten als Jumbo en AH, maar ook nog eens aanzienlijk beter geprijsd is. Daarnaast is het huismerk Gewoon een aanrader; de producten zijn goed geprijsd en van een hoge kwaliteit.

Het personeel is een groot pluspunt. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Als je iets zoekt of een vraag hebt, staan ze je direct te woord met een glimlach. Je merkt dat de klantenservice hier hoog in het vaandel staat.

Het is haast altijd druk in de winkel, wat natuurlijk een goed teken is. Het laat zien dat veel mensen de kwaliteit en de lage prijzen van de Nettorama waarderen. Wel jammer dat ze niet tot 22.00 uur open zijn, maar dat is een klein nadeel in vergelijking met de vele voordelen.

Het betaald parkeren is een punt van kritiek, maar dat heeft niets met de winkel zelf te maken. Het is een beslissing van de gemeente Sittard-Geleen, die via parkeerbeheer de gemeentekas wil vullen en Q-Park rijk maakt.

Kortom, de Nettorama in Sittard is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een supermarkt met lage prijzen, een ruim aanbod en vriendelijk personeel.

8 de agosto de 2025

Nettorama Groot-Ammers Geforceerde A-Merken

Ze pronken met de slogan “Nettorama dé allergoedkoopste in A-Merken”
Dat zal misschien waar zijn(niet gecontroleerd) maar wanneer je daarnaast helemaal geen B-Merken voert is dat natuurlijk niet veel waard. Ook veel van de zogenaamde superstunts(vooral bij vlees producten) zijn helemaal geen superstunts maar bij andere winkels normale prijzen.

22 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Potgrond Nettorama vol met rouwvliegjes.

Na aankoop van twee zakken potgrond om onze planten te verpoten kregen wij een overlast van rouwvliegjes. Na onderzoek bleek deze afkomstig te zijn uit de aangeschafte potgrond van nettorama in Apeldoorn.
Hierop hebben wij meteen een schriftelijke klacht in gediend bij Nettorama. Na 1 week niets terug gehoord te hebben wij maar eens contact opgenomen met de winkel ze zouden de klacht door sturen naar de fabrikant van de potgrond. Na 2,5 week de leidinggevende in de winkel nog maar eens hierop aangesproken die zou er nog eens achter aan gaan. Eindelijk na 3 weken een bericht terug wij waren de enigste met deze klacht dus de fabrikant had gezegd hier gaan wij niets mee doen probleem is niet van hun afkomstig. Probleem dus niet opgelost. Intussen hebben wij als klant al bijna €30,00 uitgegeven aan aaltjes en plakstrips om de rouwvliegjes te bestrijden. Dus pas op met de potgrond van nettorama mensen voor een paar euro potgrond zit je met een hoop extra kosten om de rouwvliegjes te bestrijden. En nettorama laat je in de kou staan en doet of hun neus bloed.

3 de julio de 2025

Nettorama Hattem,

Nettorama Hattem,
Wat vroeger een zeer klantvriendelijke
Boni was, met zelfscan kassa's en een servicedesk, is de Nettorama een uiterst klant onvriendelijk winkel geworden met lange rijen bij de kassa door te laat bij geroepen kassiere en prijzen die lang niet altijd kloppen bij het afrekenen.

9 de junio de 2025

Nettorama Dongen

Medewerkers Nettorama Dongen denken niet met je mee, als ze maar z.s.m. van je af zijn.
Ze delen hun hele privéleven luidkeels door de gangen. Reageren traag op oproepen van collega's, waardoor klanten lang moeten wachten.
In het algemeen hangt er een amateuristische sfeer in deze supermarkt.

2 de junio de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Let op de prijs die erop staat en wordt afgerekend …

Let op met wat je koopt,als je denkt iets goedkoop te kopen zou het zo maar kunnen zijn dat de prijs die erop staat pas de dag erna ingaat,vandaag in nettorama in Harderwijk geweest om 12.15 uur en de prijzen die op verschillende artikelen stonden gingen pas de volgende dag in ,hier kwam ik pas achter toen ik had afgerekend,erg misleidend en niet netjes.

1 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een waardeloze winkel kom je met…

Wat een waardeloze winkel kom je met statiegeld flesjes en blikjes is de automaat weer buiten werking gebeurt wel iedere week paar keer kun je met je rommel weer naar huis bij ALDI heb je geen last werk altijd gooi dat ding bij het stort en koop een goeie wat een organisatie hebben jullie n

14 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De nettorama is een hartstikke dure…

De nettorama is een hartstikke dure winkel met mega goor eten. Ik weet niet zeker of het zo is maar deze week zijn we allemaal ziek geweest, diarree en keelpijn vergeven. Heel toevallig, want we hadden zaterdag daar de week boodschappen gedaan, dus eten er deze week van.. vlees weg gegooid want het zag er werkelijk niet uit. Mij zie je hier niet meer..

6 de mayo de 2025

Super actie....!!

Wij hebben sinds enige tijd ook een Nettorama, voorheen Boni. Nog steeds aardig personeel. Altijd direct in hulpmodes, vragen ook geen probleem. Eerst even wennen maar nu ook weer mijn winkel. Meestal geweldige aanbiedingen, maar deze week spande de kroon...scharrelkipkluifjes nu van € 6,61 voor wel, actieprijs, € 6,52. Lachertje hoor!! Dit kan beter, denk ik.😉

29 de abril de 2025

Gewoon goed

Ik kom wekelijks bij Nettorama.
Vriendelijk, behulpzaam personeel. Overzichtelijke grote winkel en vooral voordelig

27 de abril de 2025

Meer dan tevreden

Meer dan tevreden, geen pasjes om de korting te krijgen. Vriendelijk personeel. #Gorinchem/Utrecht

12 de abril de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.