Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik heb besloten geen fruit meer bij de Nettorama te kopen. Deze is te vaak van slechte kwaliteit. Laatste keer was de rettich sompig en scherp, een mango na 2 dagen al verrot en bij de mandarijnen war... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Op dinsdag 20260825 naar nettorama Waalwijk gegaan voor oa de aanbiedingen van frambozen en aardbeien. Op de parkeerplaats hangt een groot biljet met "Nettorama de beste en goedkoopste in groenten e... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wij zijn een redelijk vaste klant van de nettorama Bussum. Heden, lekker bezig geweest vandaag, het uitzicht op het avondeten….. Wat een teleurstelling die kipfilet! Keihard en kurkdroog van s... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wij hebben sinds enige tijd ook een Nettorama, voorheen Boni. Nog steeds aardig personeel. Altijd direct in hulpmodes, vragen ook geen probleem. Eerst even wennen maar nu ook weer mijn winkel. Meestal... Ver más

Información sobre la empresa

1. Supermercado
  2. Depósito

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Supermarktketen, actief in het goedkopere segment, aanbiedingen (pdf-formaat), vestigingen en vacatures.

2,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,3

Todas las opiniones

58 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super onvriendelijke vrouwelijke…

Super onvriendelijke vrouwelijke manager in grijze pak. Nettorama Almelo... tijd voor een cursus sociale vaardigheden! Arrogantie druipt van haar gezicht af. Denkt dat ze god is. Bahh

13 de abril de 2025

Geen goede service

Als je2 volledige verpakkingen beschimmelde geitenkaas (houdbaarheidsdatum 05-06-2025) retour wilt inleveren doen ze heel moeilijk. Ze nemen niets terug zonder de kassabon. Dus klanten van de nettorama vraag altijd een kassabon en bewaar deze totdat de aangekochte producten op zijn.

4 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nettorama: Betaalbaar, vers & heerlijk voor de BBQ!

Nettorama @ Gemert.
Een superfijne supermarkt waar je nog het gevoel hebt dat boodschappen betaalbaar zijn. Elke week veel aanbiedingen. Vooral het fruit & groente zijn goed, vers en van A kwaliteit.
Als je een fanatieke BBQ'er bent, heeft Nettorama uitstekend waaronder bavette vlees—heerlijk van de barbecue! Een smaakervaring die je niet wilt missen.

26 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

In Nieuwegein zit een hele goed…

In Nieuwegein zit een hele goed Nettorama. Genoeg parkeerplaatsen, genoeg karretjes en vooral binnen heel veel ruimte.
Goed aanbod van groente en fruit (mag nog iets meer focus op NL producten).
Zeer goed vlees en mooie aanbiedingen naast de toch al lange prijzen.

16 de marzo de 2025

Niet de Goedkoopste en Geen Keuze Meer

Nettorama beweert nog steeds “de goedkoopste supermarkt” te zijn, maar daar klopt helemaal niets van. De prijzen stijgen wekelijks met €0,10 tot €0,20 per product, waardoor boodschappen hier allang niet meer voordelig zijn. Maar dat is niet het enige probleem: de keuze in producten is dramatisch afgenomen.

1. Alleen maar A-merken – geen goedkopere alternatieven

Wil je besparen? Dat kan niet bij Nettorama. Ze voeren uitsluitend A-merken, waardoor je verplicht bent om altijd de duurste optie te nemen. Andere supermarkten bieden tenminste goedkopere alternatieven, maar hier heb je geen enkele keuze.

2. Snellopers verdwijnen zomaar uit het assortiment

Het is ronduit bizar hoe Nettorama omgaat met populaire producten. Snellopers worden zonder enige reden uit de schappen gehaald. Een perfect voorbeeld hiervan is Optimel. Waar je vroeger nog een ruime keuze had aan smaken, blijven er nu alleen framboos-aardbei en limoen over. De rest? Gewoon verdwenen. Waarom? Geen idee, maar als klant word je hierdoor beperkt en moet je elders je boodschappen doen.

3. De totale keuze wordt steeds slechter

Het probleem stopt niet bij Optimel. Het hele assortiment wordt uitgekleed, en steeds meer producten verdwijnen. Waar je vroeger nog uit meerdere merken en varianten kon kiezen, is het nu “dit is wat we hebben, neem het of laat het.”

4. Wekelijkse prijsverhogingen

Alsof de beperkte keuze nog niet erg genoeg is, blijven de prijzen elke week stijgen. Nettorama verhoogt prijzen vaak met €0,10 tot €0,20 per product, waardoor ze simpelweg niet meer de goedkoopste supermarkt zijn. Sterker nog: soms ben je bij Albert Heijn zelfs goedkoper uit. Een goed voorbeeld is Optimel, die je daar welliswaar voor €0,60 meer, maar wel alle smaken kunt krijgen.

5. In sommige filialen is het nóg erger

Dit is overal een probleem, maar in bepaalde filialen – zoals in Genemuiden – is het nóg duidelijker merkbaar. Daar verdwijnen producten nog sneller en wordt de keuze nog beperkter.

Conclusie: Nettorama is niet goedkoop en biedt geen keuze

Nettorama kan stoppen met doen alsof ze de goedkoopste zijn, want dat zijn ze absoluut niet. De prijzen stijgen, de keuze verdwijnt en goedkopere alternatieven bestaan hier niet. Wil je zelf bepalen wat je koopt zonder onnodig veel te betalen? Ga dan naar een andere supermarkt.

15 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Winkel Blaaksedijk is een vieze winkel

Winkel Blaaksedijk is een vieze winkel, we zagen muizen lopen bij de brood/slager afdeling en toen we hier melding van maakte werd het afgedaan dat het niet waar kon zijn.

Heb de kar laten staan en ben weg gegaan, mij zien ze hier niet meer terug.

Ook heb ik melding ervan gemaakt bij de juiste instanties hiervoor.

11 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Voor het eerst naar nettorama in onze…

Voor het eerst naar nettorama in onze stad. Eén grote teleurstelling er was geen glutenvrije afdeling. Dan word je weer even geconfronteerd met je ziekte. Hopelijk gaan ze hier iets aan doen ik ben echt niet de enige die dit graag wil.

19 de febrero de 2025

👍NETTORAMA

In mijn ogen de enige supermarkt met goede prijzen en geen misleidende acties en waar bij de kassabon niet opzettelijk wordt verhoogt. Zoals geen bonuskaart geen korting, of producten plaatsen die niet in de korting zijn tussen de korting producten.

Is er wel altijd druk, maar dat is meer het bewijs dat er meer prijsbewuste mensen zijn.

Nettoramma ga zo door als enige eerlijke supermarkt !

14 de febrero de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Al jaren KWAM ik Bij Nettorama Grave.

Al jaren kwam ik Bij Nettorama Grave.
Samen met mijn vader
Samen Met mijn moeder
Samen Met mijn gehandicapte vriendin.
Ik riep altijd de loftrompet over DIT filiaal Met meneer van Eerd-volgens mij- aan het stuur!
Nooit iets teveel gevraagd;Service bovenaan samen met oog voor de klant,een vriendelijk woord en geen moeite teveel!!

Ik kom niet meer zoveel daar omdat omstandigheden zijn veranderd.
Maar sinds een paar keer weer geweest te zijn viel mij op dat de sfeer anders is. NIKS aardig en ZEKER niet klantvriendelijk. De nieuwe "baas" heeft geen enkel oog voor de klanten! Is niet beschikbaar en zeker zal hij de klant niet uit zichzelf helpen.

Bij navraag bij ander personeel bleek idd men.Van Eerd weg te zijn.
De reden voor mij onbelangrijk.

Ik heb geen enkele reden meer om naar Nettorama grave te gaan.
Ik GUN t de nieuwe baas niks!

31 de enero de 2025

Transacties

Supermarkt wil niet meewerken met de juiste MCC-CODE en doet zich voor als financieel dienstverlener, bij betalingen. Hierdoor mis ik mijn voordeel met Mastercard. Als dit niet snel verandert, ga ik naar andere supermarkten die wel juist omgaan met de MCC-CODE. In Nijkerk. Jammer omdat "oude" boni zaken rondom mcc wel op orde had.

27 de enero de 2025

contactformulier voor de buhne

in de huis aan huis folder van Nettorama; gratis tompoezen bij besteding van 25 euro of meer!
wij naar de Netto, ruim 180 euro betaald maar geen enkele tompoes te vinden. De folder was voor een andere stad bedoeld.
Ik een contactformulier ingevuld (02/12), maar buiten een ontvangstbevestiging geen enkele reactie. Op 16/12 het zelfde ritueel, wederom ontbrak het fatsoen om te reageren. Huis aan huis een misleidende folder in de brievenbus laten gooien is 1, Maar het niet kunnen opbrengen om fatsoenlijk te reageren is wel heel triest. Dat contactformulier, wat ze idioot genoeg ook nog eens klantenservice noemen is er alleen voor de buhne.

2 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nettorama slechter kan haast niet

Wat een slechte winkel is Nettorama in Apeldoorn aan de asselsestraat lange wachttijden bij de kassa er is geen zelf scan meer. Ze hebben de zelfde prijzen als bij Boni dus echt prijsverschil is er niet. Hopelijk komt er snel weer een nieuwe winkel bijvoorbeeld een nieuwe Boni.

8 de diciembre de 2024

T-bone steak extreem taai

De kwaliteit van de T-bone steak (Grill “low and slow”) was beneden alle peil. Ik kan me niet herinneren ooit zo’n taai stuk vlees te hebben geproefd. Aangezien ik geen hond heb zal ik de resten in de vleesmolen verwerken, hopelijk dat er nog iets mee te doen is.

10 de noviembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.