Ik heb besloten geen fruit meer bij de Nettorama te kopen. Deze is te vaak van slechte kwaliteit. Laatste keer was de rettich sompig en scherp, een mango na 2 dagen al verrot en bij de mandarijnen war... Ver más
Op dinsdag 20260825 naar nettorama Waalwijk gegaan voor oa de aanbiedingen van frambozen en aardbeien. Op de parkeerplaats hangt een groot biljet met "Nettorama de beste en goedkoopste in groenten e... Ver más
Wij zijn een redelijk vaste klant van de nettorama Bussum. Heden, lekker bezig geweest vandaag, het uitzicht op het avondeten….. Wat een teleurstelling die kipfilet! Keihard en kurkdroog van s... Ver más
Wij hebben sinds enige tijd ook een Nettorama, voorheen Boni. Nog steeds aardig personeel. Altijd direct in hulpmodes, vragen ook geen probleem. Eerst even wennen maar nu ook weer mijn winkel. Meestal... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Supermarktketen, actief in het goedkopere segment, aanbiedingen (pdf-formaat), vestigingen en vacatures.
No consta que solicite reseñas
In het filiaal Bussum verkopen ze melk…
In het filiaal Bussum verkopen ze melk als vers helaas is het maar 1 dag houdbaar.
Ga je terug met de klacht zeggen ze dat ze niets anders hebben.
Ik voel me opgelicht!
Weer een geweldsincident in Nettorama Nieuwegein
Voor de tweede keer dit jaar getuige geweest van een geweldsincident in Nettorama Nieuwegein (Hildo Kroplaan).
Kabeljouw file zonder huid!
Kom van de week voor de eerst maal bij Nettorama Eindhoven.
Heb daar Kabeljouw file zonder huid gekocht het zacht er lekker uit. Op de voorzijde van de verpakking stond met dikke letters " Vers op z'n best!" Een maal thuis, gebakken een en al water en er zat totaal geen smaak aan. Toen ben ik de verpakking nog eens goed gaan lezen aan de achterkant... en wat bleek met kleine lettertjes "ontdooid produc!!" Voelde me echt bedonderd.
Het mooie netje mandarijnen heb ik ook maar in de kliko gegooid een en al vlees en niet te pellen.
Voor mij Krijgt Nettorame een 3, denk eerst even na voor dat ik weer eens kom.
Peter
Onbeschoft personeel in Bergen op Zoom…
Onbeschoft personeel in Bergen op Zoom die de Corona regels niet naleven.Mischien moet de bedrijfsleiding hier eens op toezien. 1,5 meter en mondkapjes zijn de norm in deze tijd.Mondkapjes zijn geen kinkapjes en klanten moeten toch de ruimte krijgen om veilig hun boodschappen te doen.
Producten zijn allemaal goed maar het…
Producten zijn allemaal goed maar het personeel stoor ik me aan, kijken je letterlijk de deur uit. Leer ze eens manieren die jongere gasteb zeg. Belachelijk.
Vandaag bij Nettorama in Bergen op Zoom…
Vandaag bij Nettorama in Bergen op Zoom geweest en zag dat de pakken Felix natvoer in de aanbieding was...2 pakken voor €1.00... dus ik snel naar die stelling omdat het nog helemaal volstond met eten..is er nog geen seconde voor ik bij die stelling ben een vrouw die alle pakken natvoer in haar winkelwagen gooide!!! Ik vroeg vriendelijk: zou ik 1 pak natvoer mogen hebben? Zij: eeeh nou nee...dan had u maar eerder moeten zijn!!? Ja daar sta je dan...lekker vriendelijk! De meeste mensen zijn grote egoïsten en kunnen of willen niet aan een ander denken. Ik vind dat de winkel zelf er ook wat tegen moet doen.
Verkopen bedorven vlees
Verkopen bedorven vlees. Telefonisch contact opgenomen met de plaatselijke vestiging. Meneer was niet begripvol.
Aanbiedingen zijn niet altijd eerlijk !
Aanbiedingen zijn niet altijd eerlijk !
Staat bij Turkse broodjes een aktieprijs van €0,89. Echter op het originele kaartje daarachter kosten dezelfde broodjes maar €0,86. Dat noem ik geen aanbieding.
Goede selectie.
Altijd verrotte fruit/groente
Lieve mensen, wij doen iedere week onze boodschappen altijd en alleen bij nettorama. Maar is er helaas iedere week wel een fruit of groente die niet meer goed is. Ik word hier echt zo pissig van. Ik schaam me kapot om hiermee terug naar de winkel te gaan dus gooi ik iedere week iets weg. Dat is niet goed voor mijn portomonnee, voor onze milieu en ook nog zo zonde. Ik wil niet voor fruit&groente naar een andere winkel dus of ik ga helemaal weg bij jullie of zorgen jullie voor fatsoenlijke groente en fruit. Kom op man.
Vreemd probleem met slechte kipfilet, wel opgelost.
Bij Nettorama filiaal Eindhoven gekochte gekochte kipfilet bleek na 3 dagen bij openen erg verrot te zijn.
De houdbaarheid was nog 3 dagen langer en het was als aangegeven in de koelkast bewaard.
Bij het terugbrengen naar de winkel werd ik erg onvriendelijk behandeld. Op afsnauwende manier werden mij erg rare verhalen verteld dat kipfilet alleen met koelboxen gekocht mag worden en ondanks de 4 graden op de verpakking aangegeven, meteen moet worden ingevroren. Ook was alles mijn schuld want ik had het met de auto naar huis vervoerd en dat kon niet??
Uiteindelijk snel reactie gehad van klantenservice via mail en telefoon. Dit was niet de bedoeling en van al die rare beweringen klopte inderdaad niet veel.
Er is wel gecontroleerd en dit bleek niet op alle kip van toepassing, ook is het personeel aangesproken wegens de rare beweringen.
Daarna ook netjes gecompenseerd bij de winkel zelf.