Valorada con 1 estrellas sobre 5

Besteld, alleen bestelling niet ontvangen. Of het nu is mis gegaan bij het bedrijf of bij de bezorging. Na vele mailtjes is er nog geen oplossing en krijg ik geen reactie meer van dit bedrijf. Dus voo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn dochter had hier een broek gekocht met strassteentjes. Echter na 1 dag dragen vielen er enkele steentjes af. Contact opgenomen en er werd vriendelijk gereageerd dat dit niet de bedoeling was en d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helaas was er met wassen iets mis gegaan en waren de kleuren door elkaar gelopen van een spijkerbroek. Mocht meteen de broek.komen omruilen met was garantie. Zeer behulpzaam en vriendelijke meiden in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze dochter heeft vorige keer een leuke extra lange broek gekocht in deze winkel. Heel prettig geholpen door Danique en Sanne! Niks gekocht, maar wel goed meegedacht. Komen wel weer terug. Gr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Welkom bij NEW CVLTR! Dé plek voor dames die altijd de nieuwste modetrends willen dragen. Elke week komen de nieuwste trends bij ons binnen voor elke gelegenheid, van de leukste festivaloutfits en basics tot onze zeer populaire (long) jeans en pantalons voor school, studie en werk. Ontdek onze exclusieve NEW CVLTR collectie, alleen verkrijgbaar bij ons. Kom gezellig langs in een van onze vestigingen in Zwolle, Eindhoven, Nijmegen, Uden, Tilburg en Den Bosch, of shop gemakkelijk via onze webshop, www.newcvltr.nl Volg ons op social media voor de nieuwste trends, exclusieve deals en stylingtips. Tag ons vooral in jouw selfies en show je #OOTD. Ontdek jouw stijl bij NEW CVLTR en geef je garderobe een boost!

4,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 25% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,3

Todas las opiniones

14 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Te vreden klant

Ik ben zeer tevreden verden over de winkel. Ik ben blij dat deze winkel in Groningen er is. Ik heb sinds de winkel er veel gekocht in deze winkel omdat ze zulke leuke kleding hebben in de winkel. Ik ben heel goed geholpen door alissa. Alissa is een vroolijke dames.

23 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Top gekocht die blijkbaar al kapot was

Top gekocht die blijkbaar al kapot was. Zit een enorm gat aan de achterkant. Contact opgenomen met de klantenservice, enige optie is 4 uur reizen naar de winkel om de top om te ruilen. Dan ben ik al meer geld aan benzine kwijt....Andere opties die ik heb aangedragen worden niet serieus genomen. Erg jammer.

3 de mayo de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Pakketje vermist, geen reacties

Pakketje besteld, nooit aangekomen. Bezorger melde pakketje bezorgd rond middernacht? Niks was er binnen of neer gelegd.pakketje door bezorgbedrijf als vermist gemeld. 2 mailtjes gestuurd naar new cvltr word niet op gereageerd, via instagram wel reactie "zoude achteraan gaan" nogsteeds niks van gehoort en nu lezen ze berichten maar reageren of achteraan gaan bestaat denk ik niet meer.

11 de abril de 2025
Logotipo de New Cvltr

Respuesta de New Cvltr

Hoi Kayleigh,

We zien dat het al opgelost is:)

Liefs,

New Cvltr

Top!

Fijne broeken gekocht die goed aansluiten bij smallere taille! Twee attente en vriendelijke meiden in de winkel, waaronder Amber, die je lekker rustig laten kijken maar ook vragen of alles lukt :)

29 de marzo de 2025

Toffe winkel!

Heel prettig geholpen door Danique en Sanne!
Niks gekocht, maar wel goed meegedacht. Komen wel weer terug.

Groetjes Djanice en Anne Marie

27 de marzo de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.