Besteld, alleen bestelling niet ontvangen. Of het nu is mis gegaan bij het bedrijf of bij de bezorging. Na vele mailtjes is er nog geen oplossing en krijg ik geen reactie meer van dit bedrijf. Dus voo... Ver más
Mijn dochter had hier een broek gekocht met strassteentjes. Echter na 1 dag dragen vielen er enkele steentjes af. Contact opgenomen en er werd vriendelijk gereageerd dat dit niet de bedoeling was en d... Ver más
Helaas was er met wassen iets mis gegaan en waren de kleuren door elkaar gelopen van een spijkerbroek. Mocht meteen de broek.komen omruilen met was garantie. Zeer behulpzaam en vriendelijke meiden in... Ver más
Onze dochter heeft vorige keer een leuke extra lange broek gekocht in deze winkel. Heel prettig geholpen door Danique en Sanne! Niks gekocht, maar wel goed meegedacht. Komen wel weer terug. Gr... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Welkom bij NEW CVLTR! Dé plek voor dames die altijd de nieuwste modetrends willen dragen. Elke week komen de nieuwste trends bij ons binnen voor elke gelegenheid, van de leukste festivaloutfits en basics tot onze zeer populaire (long) jeans en pantalons voor school, studie en werk. Ontdek onze exclusieve NEW CVLTR collectie, alleen verkrijgbaar bij ons. Kom gezellig langs in een van onze vestigingen in Zwolle, Eindhoven, Nijmegen, Uden, Tilburg en Den Bosch, of shop gemakkelijk via onze webshop, www.newcvltr.nl Volg ons op social media voor de nieuwste trends, exclusieve deals en stylingtips. Tag ons vooral in jouw selfies en show je #OOTD. Ontdek jouw stijl bij NEW CVLTR en geef je garderobe een boost!
Broerstraat 5, 6511 KK, Nijmegen, Holanda
- info@newcvltr.nl
- www.newcvltr.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 25% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
La gente también ha visto
Super goed geholpen en goed geslaagd!
Super goed geholpen en goed geslaagd!
Dankjewel Robin
Super leuk en spontaan personeel
Super leuk en spontaan personeel!
Amber heeft mij erg goed advies gegeven! En de juiste maat aangeraden.
Sanne en danique uit zwolle hebben me…
Sanne en danique uit zwolle hebben me goed geholpen met een skortje. Het was een fijne ervaring lieve meiden zijn het!!!
Goeie service en aardige mensen
Super goed geholpen door Annick in Den…
Super goed geholpen door Annick in Den Bosch
Fijne winkel voor de kleinere maten
Vandaag in tilburg echt hele leuke…
Vandaag in tilburg echt hele leuke spontane meiden toppie was voor herhaling
Pakket nooit binnen gekregen!??
Pakket nooit binnen gekregen!??? Heb gemaild maar geen antwoord

Respuesta de New Cvltr
Goede service! Kate heeft het mij geweldig geholpen
Heel behulpzaam en goed advies gegeven
Kate heeft ons super goed geholpen met…
Kate heeft ons super goed geholpen met de juiste maat en het juiste model voor ons lichaams type! Ik heb nu een hele mooie broek er bij!!
Top winkel goeie hulp gehad door Kate…
Top winkel goeie hulp gehad door Kate en de perfecte pantalon gekocht die perfect aanluist en lang genoeg is
Ik ben zaterdag langs geweest bij…
Ik ben zaterdag langs geweest bij newcvltr, Indy heeft mij hier super bij geholpen.. ik had een leuke feest outfit nodig en ze heeft me veel verschillende dingen laten zien en er was veel keus.
Dit was fijne hulp.
Lieke
Lieke heeft me geholpen vriendelijke meid echt goed geholpen
Mayke heeft mij weer super goed…
Mayke heeft mij weer super goed geholpen en weet altijd precies wat goed bij mij past! Vandaag dus weer 2 broeken gescoord!
Goed geholpen!
Ik zocht een leuke daily outfit en had geen idee wat ik wilde! Anisha heeft mij ontzettend goed geholpen bij het zoeke van deze outfit. Dit was bij de winkel in Eindhoven.
Echt een ontzettend lieve meid!
Shoppen in Tilburg
Ik ben zelf in Tilburg geweest! De meiden helpen je bij alle vragen. Ze kijken ook echt met je mee of het je goed staat of dat iets anders misschien beter is.
een fijne winkel ervaaring
een fijne winkel ervaaring. En Mayke is een top meid
Ik ben geholpen door Rafhaella
Hele fijne winkelervaring! Je wordt goed geholpen en krijgt eerlijk advies. Ook zijn ze bereid om 10x voor je op en neer te lopen. De kwaliteit van de kleding is ook super.
goeie service
new culture is echt een toffe winkel. De service is echt goed. Xu had mij vandaag goed geholpen echt heel blij mee.
ik raad het alle mensen echt aan om naar new culture te gaan