New Skool Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb reeds enkele jaren een abonnement op Roots en betaal altijd netjes mijn lidgeld. Plots krijg ik het magazine niet meer (sinds april) nadat ik wel mijn lidgeld heb betaald op 2 februari. Er word... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Abonnement genomen op Formele 1, van 2 jaar. Keurig geregeld en tijdschrift altijd op tijd. Ik ga mijn abonnement daar zéker verlengen. Tevreden

Valorada con 1 estrellas sobre 5

2x Formule 1 overzicht besteld. 1 is na veel geklaag binnen gekomen. Op de ander wacht ik nogsteeds. Ik wacht nu al ruim 6 weken op deze bestellingen en heb al 3 andere smoezen gehad. Winkels dicht du... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Na "tijdelijk abonnement" van 4 nummers via een bongo bon een factuur gekregen voor een stilzwijgende verlenging van een compleet jaar. Geheel in strijd met de regels van de rijksoverheid. (Rijk... Ver más

Información sobre la empresa

1. Media House

Información proporcionada por diversas fuentes externas

De special interest uitgever van Nederland

Malo

TrustScore: 2 sobre 5

49 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

zeer moeizame opzegging columbus magazine

Meerdere malen per mail en telefonisch abonnement Columbus Travel na 2 jaar opgezegd. Geen bevestiging mogen ontvangen. Wel aanmaning (met dreigende incasso) mbt nog te betalen restant factuur? Helaas voor mij de laatste keer dat ik bij deze organisatie of aanverwant iets afneem.

18 de agosto de 2020
Logotipo de New Skool

Respuesta de New Skool

Hallo RJ, Wat een vervelende ervaring voor je. Kan je je klacht naar info@newskoolmedia.nl sturen? Dan gaan we er meteen mee aan de slag. Groet! NSM

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Betaling dubbel van rekening en slechte service

Begin dit jaar nam ik een jaarabonnement op Knipmode. Het bedrag ging tweemaal van mijn rekening. Ik belde meermaals om het probleem te verduidelijken, maar er werd geen gehoor aan gegeven. Na het zelf terugtrekken van de betaling kreeg ik een herinnering. Ik belde nogmaals om dit recht te zetten. Ondertussen bel ik al 4 maand lang op regelmatige basis en heb ik een aanmaning gekregen voor een abonnement dat ik nooit heb gevraagd. Ik zou ten stelligste afraden om hier een abonnement te nemen.

23 de abril de 2020
Logotipo de New Skool

Respuesta de New Skool

Beste Yvda, Wat een vervelende gang van zaken voor u. Dat spijt ons te horen. Zou u uw gegevens kunnen mailen naar communicatie@newskoolmedia.nl? Dan gaan we dit uitzoeken. Dank vast, Hartelijke groet, New Skool Media

Vreselijk

Vreselijk. In januari heb ik een abonnement (3x Knippie met gratis babyspecial) afgesloten voor 20 euro. Die werden ook meteen per PayPal betaald.
De babyspecial werd zeer snel geleverd, de normale editie van het blad liet op zich wachten, een probleem dat snel door een medewerker van de klantendienst werd opgelost.
Dan werd ook de tweede editie niet bezorgd. Na contact met de klantenservice zou er een bedrag van 8,72 euro openstaan doordat ik bij het plaatsen van het abonnement te weinig overgeschreven heb (hoe kan dat, als je automatisch via PayPal wordt doorverwezen?). Het abonnement werd automatisch stopgezet zonder enige info, een oplossing werd nog niet gevonden. Waarschijnlijk ga ik nog aanmaningen krijgen voor die 8,72 euro ook.

12 de septiembre de 2019
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tijdschrift komt niet binnen, geld terug

26-3-2019 duur tijdschrift voor mijn vader besteld (tijdschrift.nl dacht ik) kwam niet binnen! Mail verstuurd en zou opnieuw nagezonden worden... Het is nu 10 april en hij heeft nog steeds niet binnen! Betaling etc was goed gegaan, dus daar kan het niet aan liggen. Nu in afwachting of ik mijn geld nog terug krijg... update 27-4: geld is terug gestort maar toch vreemd dat het tijdschrift tot 2x toe niet binnen gekomen is! Erg jammer!

10 de abril de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een abonnement op de Knip mode…

Ik heb een abonnement op de Knip mode genomen via een cadeaupas. De 1e editie zou ik op 8 maart ontvangen. Echter heb ik niets binnen gekregen. Ik hen daarover gebeld en ze zouden een tijdschrift nasturen, ook niet ontvangen. Inmiddels heb ik 8x moeten bellen en nog niets ontvangen. Mijn voorstel was om de 20 euro die ik ervoor betaald heb (via cadeaupas) terug te storten. Maar daarvoor moest ik maar bij de uitgever van de cadeaupas zijn. Oplossen van het probleem is helaas niet hun sterkste kant. Ik heb nu dan ook niets meer vernomen. Naar mijn abonnement en mijn 20 euro kan ik fluiten. Slect!

4 de abril de 2019
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.