StagePool Norge Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra opplegg med undervisning hvordan lage sin cv og hva StagePool ellers kan hjelpe oss med. Dog litt vel mye fokus på betaling på slutten. Var ikke mulig å legge inn egne spørsmål som det var sagt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig profesjonelt, brukervennlig og oversiktlig nettsted. Det er enkelt å navigere og finne informasjon, og kundeservicen er både tilgjengelig og hjelpsom. Det er et bredt utvalg av oppdrag å velge... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de búsqueda de empleo
  2. también en la categoría
  3. Orientador profesional

Escrito por la empresa

Største jobbportalen for scene, film, musikk og media i Europa! Daglig nye auditions og castings for skuespillere, sangere, dansere og backstage crew!

Kontakt vår prisbelønte kundeservice

Escrito por la empresa

Få personlig service og hjelp så snart som mulig!
Våre dyktige medarbeidere er her for å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer, eller hvis du trenger hjelp med våre tjenester. Ikke nøl med å kontakte oss: https://stagepool.zendesk.com/hc/no/requests/new

StagePool Fornøydgaranti

Visste du at vi tilbyr alle Premium-medlemmer en fornøydgaranti?

Visste du at vi tilbyr alle Premium-medlemmer en fornøydgaranti?
Om du har gjennomført alle garantivilkårene, og ikke blitt kalt inn til casting, audition eller intervju, gir vi deg to måneders gratis medlemskap! Les mer her

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 88% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

73 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dyr tjeneste å abonnere på ift ROI

Lite og ingen respons på jobber man har vist interesse for. Jobbene burde ha tydeligere merking ift honorar. Generelt mye lavere honorarer enn hva jeg har hatt i andre jobber og via andre kanaler det siste året.

22 de septiembre de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God info og veldig behjelpelig

15 de septiembre de 2026

Hei André,

takk for din anmeldelse. Så bra at du har fått god informasjon og hjelp før din oppstart hos oss.

Ta gjerne kontakt igjen dersom du ønsker mer hjelp!

Ha en fin dag

Hyggelige folk på tlf.

Hyggelige folk på tlf.! Holder avtaler.

24 de septiembre de 2026

Hei Liven,

Takk for din anmeldelse, og hyggelig å høre at du synes vår service er bra. Hvis du trenger mer hjelp, for eksempel med CV-en din, er det bare å ta kontakt igjen, så hjelper vi deg gjerne!

Kundeserviceteamet

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Styr unna

Styr unna! For en juksebedrift. For at jeg skal kunne stoppe abonnementet (som ikke har tilbudt meg et eneste oppdrag her på Vestlandet) krever de at jeg oppgir et kundenummer. Jeg har ikke fått noe kundenummer noe sted i kommunikasjonen med Stagepool. Unngå dette firmaet, hvis du ikke er innstilt på å bruke 2000 i reiseutgifter for å få et oppdrag som betales med 500 kroner

17 de septiembre de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Pris i forhold til reelle aktiviteter for min årsklasse

Jeg har vært borte i fra dere en stund, og prøver nå en periode til . Sist gang var det litt få oppgaver for min alder til prisen som jeg betalte. Nå som jeg legger inn en mulighet for en liten rolle som skuespiller får jeg se om det kommer flere relevante aktiviteter.

15 de octubre de 2025

Hei Stig,

Så hyggelig at du er tilbake som medlem hos oss! Vi vil gjerne sørge for at du kommer godt i gang slik at du har gode sjanser til å få jobb. Hvis du er interessert i CV-coaching, er du hjertelig velkommen til å kontakte kundeservice – det er jo inkludert i medlemskapet ditt!

Kundeservice

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Nettsiden deres er ikke enkel og…

Nettsiden deres er ikke enkel og selvforklarende å forholde seg til

14 de septiembre de 2026

Hei Marianne,

Takk for din anmeldelse. Vi vil også påpeke at vi alltid er her for å gi deg den støtten du trenger. Hvis du trenger hjelp med å navigere på vår nettside eller app, ikke nøl med å kontakte kundeservice, så sørger vi for å veilede deg videre.

Kundeservice

Valorada con 5 estrellas sobre 5

tydelige instruksjoner og gode svar på…

tydelige instruksjoner og gode svar på spørsmål

11 de septiembre de 2026

Respuesta de StagePool Norge

Hei, og takk for feedbacken din!

Vi er glade for at du liker StagePool. Takk for det.
Ta kontakt igjen hvis vi kan hjelpe deg på noen måte.

Virker seriøse

17 de agosto de 2026

Hei Roxanne,

Takk for din anmeldelse. Vi er her gjennom hele medlemskapet ditt, så ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe du trenger hjelp med fremover.

Kundesupport

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi må jo bli premium for å søke på jobb…

Vi må jo bli premium for å søke på jobb og det er jeg litt uenig med.
Det føles litt rart at man må bli medlem og betale hver måned for å søke jobb.

10 de agosto de 2026

Hei Rupa,

Takk for din anmeldelse.

Vi vil informere deg om at vi tilbyr to forskjellige typer kontoer: en Freemium (gratis) og en Premium (betalingsbasert) konto. Du har selv mulighet til å velge hvilken konto som passer deg best.

Selv om vi publiserer flere kulturoppdrag enn for eksempel Arbetsförmedlingen, mottar vi ikke noen statlige tilskudd. Dette betyr at vi må ta en mindre administrativ avgift for å kunne finansiere ansatte som jobber med coaching, kundeservice, publisering av annonser samt vedlikehold og utvikling av nettsiden. Uten disse ansatte ville vi ikke kunne tilby den tjenestekvaliteten vi gjør i dag, og derfor mener vi at avgiften er rimelig i forhold til mengden og kvaliteten på oppdragene vi publiserer.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har noen spørsmål eller trenger ytterligere hjelp fremover. Vår kundeservice er alltid klar til å svare på e-post eller ta imot telefonsamtaler.

Supportteamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelig og hjelpsom coaching.

Hyggelig og hjelpsom coaching.

3 de agosto de 2026

Hei Heidi,

Takk for din fine anmeldelse! Det gleder oss å høre at coachingen hjalp deg videre. Vi vil minne deg på at dersom du skulle trenge mer CV-coaching, så er det inkludert under hele ditt medlemskap.

Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål eller trenger ytterligere støtte.

Var bra foredrag

30 de julio de 2026

Hei Marit,

Takk for din anmeldelse, og så hyggelig å høre at du syntes presentasjonen var bra!

Vi setter virkelig pris på tilbakemeldingen din. Hvis du har flere kommentarer eller spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjempe god service og bra tjenester

Absolutt en side du vil være på hvis det gror en skuespiller spire i deg. Litt dyrere enn andre sider men servicen er helt upåklagelig og folka der virker til å virkelig bry seg, de hjelper deg med alt du trenger og tilbyr også veldige gode tjenester, anbefales!

30 de julio de 2026

Hei Frank,

Takk for dine fine ord om oss. Det gleder oss å høre at du setter pris på vår kundeservice og plattform.

Vi er her for å hjelpe deg hvis du skulle trenge mer support eller har noen spørsmål fremover. Ikke nøl med å ta kontakt når som helst.

Tydelig og informativ

Tydelig og informativ

27 de julio de 2026

Hei Hege,

Takk for din anmeldelse! Vi er glade for å høre at du syntes webinaret var tydelig og informativt. Vi streber alltid etter å tilby best mulig service, og din tilbakemelding er svært verdsatt.

Hvis du har noen spørsmål eller trenger ytterligere hjelp i fremtiden, ikke nøl med å ta kontakt igjen.

Ha en fortsatt fin dag!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Veldig vanskelig å melde seg av

Veldig vanskelig å melde seg av. Utrolig lite kunde vennlighet. Det virker som det er stor interesse av å lokke folk med, men lite velvilje med å hjelpe hvis man vil melde seg ut.
Tenk deg ordentlig om før du melder deg på!

23 de julio de 2026
Opinión espontánea

Hei Ørjan,

Takk for din anmeldelse. Vi er lei oss for å høre om din opplevelse med oss. Vårt mål er alltid å hjelpe våre medlemmer, spesielt med å komme i gang gjennom coachingen som er inkludert både via telefon og Zoom.

Det hadde vært enklere om du hadde tatt kontakt med oss via kundeservice e-post eller telefon, slik at vi kan snakke videre og hjelpe deg med dine spørsmål og eventuelle problemer.

Er helt ny

Er helt ny, men førsteinntrykket er veldig bra derfor 4 stjerner

16 de julio de 2026

Takk, Inghild,
4 stjerner er veldig bra som et første inntrykk. Vi håper det kan bli 5 stjerner i fremtiden.

Ha en fin sommer, og ikke nøl med å ta kontakt hvis du trenger hjelp.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tydelig å konkret info.Ingen unødvendig…

Tydelig å konkret info.Ingen unødvendig mellomsnakk.

15 de julio de 2026

Hei Kristiina,
Takk for recensionen din!

Vi er virkelig glade for at du liker tjenesten vår.
Ta kontakt hvis du ønsker å avtale en samtale med en av våre CV-coacher.

Det var lett å forstå

Det var lett å forstå, og godt gjennomgått. Veldig fint forklart, og måten du/hun svarte på spørsmålene var veldig enkel og forståelig.

8 de julio de 2026

Hei Inglie,
Tusen takk for de fine ordene! Det varmer virkelig å lese.

Vi er glade for at du opplevde gjennomgangen som tydelig og at du følte det var enkelt å stille spørsmål og få forståelige svar. Målet vårt er at alle skal føle seg trygge og godt ivaretatt, så det betyr mye å høre at du hadde en så positiv opplevelse.

Vi ønsker deg masse lykke til videre, og håper vi får følge deg på veien mot ditt neste oppdrag!

Alt har gått knirkefritt og masse hjelp

Alt har gått knirkefritt og masse hjelp

6 de julio de 2026

Hei Kjell,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det gjør oss virkelig glade å høre at du har hatt en god opplevelse, og at du har følt at du har fått den hjelpen du trengte underveis. Det er akkurat slik vi ønsker at det skal være.

Takk for tilliten, og vi ønsker deg masse lykke til med fremtidige søknader og oppdrag. Vi heier på deg!

StagePool Kundservice

Har nettopp startet abonnementet

Har nettopp startet abonnementet, men fått søkt en del jobber og liker oppsettet veldig bra, pluss at jeg fikk blitt med på CV kurset som var veldih nyttig og bra! Gleder meg til fortsettelsen!

1 de julio de 2026

Hei Monica,
Takk for tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at du liker oppsettet, har kommet godt i gang med å søke jobber, og at du opplevde CV-kurset som nyttig. Det er akkurat slike verktøy vi ønsker skal gi medlemmene våre en best mulig start.

Vi håper du fortsetter å finne spennende oppdrag, og vi heier på deg videre. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker tips underveis – vi hjelper gjerne!

Ha en fin sommer!

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.