Jeg har vært borte i fra dere en stund, og prøver nå en periode til . Sist gang var det litt få oppgaver for min alder til prisen som jeg betalte. Nå som jeg legger inn en mulighet for en liten rolle... Ver más
La empresa ha respondido
Absolutt en side du vil være på hvis det gror en skuespiller spire i deg. Litt dyrere enn andre sider men servicen er helt upåklagelig og folka der virker til å virkelig bry seg, de hjelper deg med al... Ver más
La empresa ha respondido
Bra opplegg med undervisning hvordan lage sin cv og hva StagePool ellers kan hjelpe oss med. Dog litt vel mye fokus på betaling på slutten. Var ikke mulig å legge inn egne spørsmål som det var sagt... Ver más
La empresa ha respondido
Veldig profesjonelt, brukervennlig og oversiktlig nettsted. Det er enkelt å navigere og finne informasjon, og kundeservicen er både tilgjengelig og hjelpsom. Det er et bredt utvalg av oppdrag å velge... Ver más
La empresa ha respondido
Største jobbportalen for scene, film, musikk og media i Europa! Daglig nye auditions og castings for skuespillere, sangere, dansere og backstage crew!
Escrito por la empresa

Visste du at vi tilbyr alle Premium-medlemmer en fornøydgaranti?

Södra Hamnvägen 32, 115 41, Stockholm, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 88% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg er medlem, men stoppet min betaling,når den oppfølgingen jeg skulle få ikke kom. Ble ringt en gang og var på vei på bussen da og kunne ikke snakke, vil bare avslutte abonnementet på grunnlag av dårlig informasjon og veiledning

Respuesta de StagePool Norge
Väldigt bra, trevlig presentation och en möjlighet att hålla kontakt och få mer hjälp vid behov.

Respuesta de StagePool Norge
Veldig fornøyd med all hjelper og forklaringen av cv :)

Respuesta de StagePool Norge
Bra forklart og et bra svar til spørsmålet mitt, bra seminar!

Respuesta de StagePool Norge
Fikk mer forståelse av hva som kreves i en cv

Respuesta de StagePool Norge
Det er og blir for lite info om hva som skal skje.

Respuesta de StagePool Norge
Mange spennende oppdrag. Veldig lite utbytte av å betale mer enn kr. 3600,- i året, når det i løpet av 21 mnd (med 6300 i kostnad) får 2 jobber som til sammen gir 6000 kroner i inntekt (før skatt). Det er andre castingagenter hvor man betaler mye mindre, eller 0, og får oppdrag

Respuesta de StagePool Norge
De holder ikke avtalen, å gir ikke noen av medlemskap godene. I tillegg prøver de å ta betalt, for medlemskap etter 6 månders bindingstiden uten å si ifra, når kontoen min ikke er blitt brukt på 7 måneder.

Respuesta de StagePool Norge
Får påminnelser som er for 40, 50 åringer og vet ikke om jeg kan ta søke når jeg er 52 år .

Respuesta de StagePool Norge
Jeg ble overrasket over at dette kun var en video.

Respuesta de StagePool Norge
Positv og inspirerende samtale med vedkommende agent fra Stagepool. Kom med gode råd og innspill.

Respuesta de StagePool Norge
Selve stagepool er bra med alle jobb mulighetene, men jeg liker ikke appen/nettsiden. Både appen og nettsiden klikker hele tiden, og nesten hver gang jeg vil inn å redigere et bilde, kommer jeg ikke inn fordi siden bare laster. Er skikkelig frustrerende de gangene jeg ble misfornøyd med et bilde og ville slette det, men må vente på riktig dag for at den "kanskje" lar meg gå inn på bildet. Dette skjer både på mobil og pc, og uansett hvor jeg er, så tror ikke det har med nettet eller dekningen jeg har.