Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlet lidt stort, mens mest småt. Fin behandling. Faglig hjælp. Lave priser. Forsvarlig forsendelse. Og bedst af alt: Stort udvalg - også af tilbehør. Kæmpe anbefaling til alle filatelister - am... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De sender deres blade hjem til ens adresse uden tilladelse. Hvilket er imod Markedsføringsloven. Jeg har af flere omgange bedt dem stoppe, hvilket holder indtil næste gang jeg bestiller. Hvilket... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I forbindelse med handlen, var jeg i tlf.kontakt med en medarbejder. Det var utroligt konstruktivt. Hun var utrolig hjælpsom. Jeg havde valgt at afhente det bestilte, men pga. uforudsete hændelser, va... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har gennem årene handlet hos Nordfrim mange gange. Og de har altid levet op til mine forventninger. Senest bød jeg på fem forskellige mærker på auktion. Til mine store overraskelse og begejstrin... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de sellos
  2. Vendedor de monedas
  3. Tienda de artículos coleccionables
  4. Tienda de hobbies

Escrito por la empresa

Nordfrim har i mere end 50 år leveret frimærker, mønter og tilbehør til samlere. Det er vores mål at kunne tilbyde et bredt sortiment af interessante produkter til attraktive priser og vi arbejder hele tiden på at finde nye spændende produkter til vores sortiment. Vi bestræber os hver dag på at yde den bedst mulige kundeservice og sikre hurtig og fejlfri levering til vores kunder. Vi hjælper gerne både før og under din bestilling. Vores medarbejdere sidder klar til at svare på spørgsmål mandag 8:00 - 17:00 / tirsdag - torsdag 8:00 - 16.30 / fredag fra 8:00 - 15:30. Ring til os på +45 64 82 12 56.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Altid god service!

Jeg har handlet hos Nordfrim i mange år og har altid fået god service og modtaget mine varer inden for den forventede leveringstid.
Seneste oplevelse var køb af varer, der blev sendt med brev den 12. januar. Desværre har dao ikke leveret brevet, og jeg tog kontakt til Nordfrim for at finde en løsning. Jeg synes jo ikke, at Nordfrim skal bøde for, at dao (som alle efterhånden har fundet ud af) ikke kan finde ud af at levere breve, men de sendte en erstatningspakke til mig, som jeg modtog efter to dage. Denne var sendt som pakke med PostNord.
Tusind tak for altid god service til Nordfrim!

(Jeg kan læse, at andre brokker sig voldsomt over sen levering af møntsæt fra 2025. Da jeg selv bestilte møntsættene, stod der, at de ville blive leveret sent (kan ikke huske datoen), og det var for mig slet ikke noget problem, da jeg godt kan forstå, at Nordfrim selv skulle modtage dem fra produktionen først.)

4 de marzo de 2026

Logotipo de Nordfrim

Respuesta de Nordfrim

Hej Finn,
Tak for din feedback.
Der kan i enkelte tilfælde opstå uforudsete forsinkelser hos vores leverandører eller fragtpartnere, hvilket vi forsøger at informere om undervejs, når det er muligt. Ud fra oplysningerne på Trustpilot har vi desværre ikke mulighed for at identificere din konkrete sag, men vi vil meget gerne hjælpe. Du er derfor velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte på mail@nordfrim.dk med dine ordreoplysninger, så vi kan se nærmere på forløbet. Mvh. Lone fra Nordfrim

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.