NOVASOL Sverige Opiniones 3713

TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hittade lätt en stuga att hyra på nätet där fanns mycket bra bilder på husets interiör och exteriör och lite från omgivningen. Betalade enkelt direkt en delbetalning och resten skall betalas cirka en... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi hittade en stuga i området där vi tidigare har hyrt för ca 20 år sedan, vilket var roligt för hela familjen. Inte så många sökningar behövdes innan vi var nöjda !

1. Cabaña

Escrito por la empresa

Sedan 1968 har vi på NOVASOL arbetat med uthyrning av semesterbostäder. Idag kan du som vill hyra hus eller stuga för semestern, välja mellan över 50 000 boenden i 27 länder. I utbudet finns såväl stugor här hemma i Sverige, som stora villor och semesterlägenheter i länder som Kroatien, Spanien, och Italien. Det stora och varierade utbudet gör att det finns en semesterbostad för nästan alla smaker med allt från enklare stugor vid t.ex. en sjö, till femstjärniga semesterhus med egen pool. Varje semesterbostad besöks innan den tas in i sortimentet och på flera platser, t.ex. i Danmark, finns lokala servicekontor. Vår Gästservice på Sverigekontoret finns tillgänglig att kontakta för dig som har frågor eller vill ha hjälp med att boka ett boende till semestern.

4,0

2 estrellas
1 estrella

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vilseledande information i mail-utskick

Vid bokningen stod att städning och sängkläder/handdukar var ett obligatoriskt val och skulle betalas kontant vid ankomst.
Dagen efter bokningen skickade ni ett mail där ni skrev att "Sängkläder/handdukar ingår inte, så glöm inte att ta med egna".
När jag använde er chatt för att få svar på vad som gäller kunde ni inget svar på det.
"Oroa dig inte, det löser sig när du hämtar nyckeln"
Nyckeln finns i en nyckelbox, så kontaktlös incheckning.
Jag fick heller inte någon information om hur jag hittar hyresbeviset på er nya bokningssida.
Ni skickade bara en länk utan att svara på frågan.
Jag fick också en länk där bokningsidan såg ut som den gjort tidigare vid tidigare bokningar.
Är det något tillfälligt fel eller bara inte färdigutvecklat?
Det finns ingen kontaktinformation till er på websidan. Inget telefonnummer, ingen epost-adress, inget frågeformulär.
Bara chatten som inte fungerar så värst bra.

22 de abril de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Smidigt att boka men mindre förbättringar går att göra

Det är lätt att hitta objekt att boka. Det kan vara förvirrande att hitta och se tilläggen och priser för tex sänglinnen, ved, städning det skulle kunna bli lättare att se så totala kostnaden blir lättare att räkna ut.
Annars så är det bra kommer att boka fler boenden genom er.

22 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Novasol svarade inte på begäran.

Hyrde en stuga i Danmark där ugnen inte gick att använda på grund av att jordfelsbrytaren löste ut när man startade ugnen. Tyckte att rimlig ersättning var att slippa betala elen. Novasol svarade inte på begäran.

3 de abril de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jag frågade en anställd hur man skulle…

Jag frågade en anställd hur man skulle boka om man ville utnyttja rätten till 25 % rabatt. Jag gjorde en bokning som jag blev tillsagd att göra och blev debiterad fullt pris. Ingen korrigering har gjorts för rabatten trots att det gått 10 dagar. Detta är fullständigt oacceptabelt.

15 de abril de 2026

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.