NOVASOL Sverige Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Omöjligt att komma in på mina sidor på datorn, trots rätt användarnamn och lösenord. Försökte då ändra lösenord med fick ingen återkoppling från er. Försökte ändra språk från tyska till svenska. Gick... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi hyrde ett mycket fint hus i Danmark 2026 och är väldigt nöjda. Ibland kan der vara lite si och så med städningen i vissa hus, vilket är väldigt synd. Numer beställer vi alltid städning så det blir... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Härligt boende nära stranden och restauranger. Varje morgon finns möjlighet att köpa nybakta frallor på Möllers Camping – en perfekt start på dagen! Fräsch och välplanerad lägenhet med en underbar... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Perfekt ställe för stor familj eller kompisgäng. Vi var 8 vuxna och 8 barn som tillbringade helgen på Vittsjö Gästhus. Värden var väldigt trevlig och mötte upp oss vid incheckning och gick igenom... Ver más

1. Cabaña

Escrito por la empresa

Sedan 1968 har vi på NOVASOL arbetat med uthyrning av semesterbostäder. Idag kan du som vill hyra hus eller stuga för semestern, välja mellan över 50 000 boenden i 27 länder. I utbudet finns såväl stugor här hemma i Sverige, som stora villor och semesterlägenheter i länder som Kroatien, Spanien, och Italien. Det stora och varierade utbudet gör att det finns en semesterbostad för nästan alla smaker med allt från enklare stugor vid t.ex. en sjö, till femstjärniga semesterhus med egen pool. Varje semesterbostad besöks innan den tas in i sortimentet och på flera platser, t.ex. i Danmark, finns lokala servicekontor. Vår Gästservice på Sverigekontoret finns tillgänglig att kontakta för dig som har frågor eller vill ha hjälp med att boka ett boende till semestern.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

4 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

351 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Som husägare är det en fruktansvärt…

Som husägare är det en fruktansvärt dålig kundservice, går inte komma fram i telefon, mailat 5-6 gånger inget svar , ingen återkoppling, haft gäster som lämnat huset i bedrövlig skick , ingen hjälp från novasol, rekommenderar dom inte , det är bara problem

21 de agosto de 2026

Missnöjd

Gick snabbt och enkelt att boka. Vi bokade hus i Danmark. Hyrde lakan och handdukar som vi var tvungna att åka och hämta själva, ca 25 min från boendet. Borde ha funnits på plats. Soporna, kartong , plast och glas var inte tömda utan överfulla. Kontaktade Novasol men inga tömda sopor under vår vecka utan soporna än mer överfulla. Väl hemma så kom avräkningsnotan på el vilket vi visste skulle komma. Men inte med en förbrukning på över 1800 kWh på en vecka och till en kostnad på 6700kr. Försökte ringa Novasol men omöjligt att få prata med någon utan fick vända mig till chatten. Där blev jag informerad om att jag borde ha fotat elmätaren varvid jag frågade var i kontraktet det stod. Inget svar på den frågan och ingen vilja till att hjälpa till. Skickat ett klagomål till Novasol i Danmark. Hyrt hus med andra företag och där har man direktkontakt med uthyraren vilket jag anser fungerar bättre.

20 de agosto de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Enkelt att boka

Enkelt att boka, även om jag bokade på svenska dök alla bekräftelser upp på tyska vilket är lite komplicerat i mitt fall. Skulle även önska ett kvitto på transaktionen.

8 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Undvika Novasol om ni verkligen kan

Undvika Novasol om ni verkligen kan, för allting ser okej ut i början, men när ni väl stödjer på ett problem, avbokning, fel eller någon annan form av kundtjänst ärenden, så är det totalt kass. Dom är beredda på att förlora kunder bara så att dom kan tjäna sina några fä tusenlappar, vilket betyder bara peng tänkandet här, ingen kundtjänst eller långtids tänkande!

3 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

As a house owner I would recommend to…

As a house owner I would recommend to avoid this company at all costs. After getting hands-on knowledge/Experience from the company and how the agreements are signed, and how the service agreements are formulated and can only say run...

There is other services out there offering a full-stack solution for owners and guests that are far better than this crap.

Avoid avoid avoid, if you dont want to end up spending a lot of money and get nothing in return when something actually happens!

5 de junio de 2026

Jag överlevde,tyvärr

Vi bokade lägenhet i Hemsedal 21/6.
29/6 jag fick hjärtinfarkt och var inlagd på sjukhus för operation.
I hela situationen klarade vi att avboka 32 dagar innan ankomstdag.
Enligt Novasols policy hade vi inte rätt till återbetalning,inte ens möjligheten att använda pengarna till ny bokning.
Anledningen till detta var att jag ÖVERLEVDE.
Hade vi dödsfall i familjen skulle vi kunna få återbetalning.
Men tyvärr jag överlevde.
Och ja,vi är återkommande kunder.

4 de agosto de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.