Nrsb Boligselskab Opiniones 12

TrustScore: 3 sobre 5

3,0

Información sobre la empresa

Información proporcionada por diversas fuentes externas

ledig lejlighed rækkehus aalborg nørresundby sulsted pandrup hadsund skørping langholt ældrebolig ungdomsbolig bolig boligselskab leje udlejning boligselskaber boligforening

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Smider kørestolsbruger på gaden

Søg IKKE bolig i Nørresundby boligselskab

De smider lejere ud på indflytningsdagen

Den 1/7 2025 gjorde de en familie hvor kvinden er kørestolsbruger hjemløse på indflytningsdagen

De udtaleler sig ligeledes om lejerne til 3 parter bag lejernes rygge. De kommer med vanvittige udsagn og anklager imod den mandlige lejer og tager imod anonyme henvendelser fra parter der ikke kender familien og fra parter der ødelægger familien. Selskabet handler med andre ord dybt ulovligt.

Nu er Nørresundby boligselskab skyld i at en plejekrævende kvinde i kørestol om 2 uger bor på gaden

1 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg ville holde mig LANGT væk fra dette…

Jeg ville holde mig LANGT væk fra dette selskab, medlemskab slettet efter 1mdr hvor betalingen ikke havde fundet sted, men jeg kunne ikke gå ud til postkassen pga fysiske problemer, hvor de åbenbart havde sendt et gammeldags brev, man kunne også begynde at kravle ind over år 2000 og sende mails som alle andre firmaer gør.

4 de agosto de 2020

Verdens dårligste boligselskab!

Min oplevelse med Nørresundby boligselskab, er at det er det mest ukompetente selskab. Jeg fik tilbudt en af deres helt nye boliger i Biersted, tilbage i 2011. Boligen var færdig bygget i 2010, og havde stået ledig i et år, da den forrige leje ikke kunne få solgt sit hus. Derfor fik jeg tilbudt en 4 værelses lejlighed, som jeg sagde ja til. Allerede inden vi flyttede ind var der problemer. Vi havde svært ved at kunne få datoen for overtagelsen af lejligheden. Da vi fik den blev der ved syn gjort opmærksom på at der var skimmelsvamp. Her fik vi pænt af vide, det var vores egen skyld på trods af vi lige havde fået nøglerne. Vi blev derefter bedt om, at vaske det ned i Rodalon, sådan at det ville gå væk. Efter vi flyttede ind begynde terrassedøren og være træls. Dette klagede jeg over gange mange, uden der var respons på dette. Først efter 2 års slid kom de og lavede den. Vi klagede gang på gang over skimmelsvamp, men det eneste svar vi fik var at vi var for dårlige til, at lufte ud og vi skulle vaske det ned sådan det ikke blev for slemt. Da vi fraflyttede vores lejlighed fik vi en kæmpe efter regning. Gulvet skulle slibes og bordpladen på badeværelset skulle poleres. Der var en dør som skulle laves hvilke kostede 1200 kr. Normalt ville en ny dør koste 400 kr. I jem og fix. Efter det oplevede jeg, at boligselskabet flere gange udleveret person følsomme oplysninger, både om mig samt en veninde. Så tavshedspligt kender boligselskabet i hvert fald ikke til. Alt i alt er Nørresundby boligselskab er dyrt bekendt skab. En 4 værelses lejlighed i Biersted koster 9000 kr. Om mdr. Hvad får du så for dine penge? En vicevært som kommer med upassende bemærkninger, og som mener, at det er vigtigere at drikke kaffen færdig inden han kommer, selvom der er brand i lejligheden. en bestyrelse af som ikke laver noget eller gør noget ved problemerne, og som udlevere lejere til andre lejer. Det er ikke for at skal lyde som en som kun vil brokke sig, men jeg har intet pænt og sige om det selskab.

23 de agosto de 2015
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service på alle punkter

Har aldrig i mit liv prøvet og bo i en boligforening der har været så ringe på alle punkter selvom man flytter i en helt nyopført bolig skal man respektere at der er skimmel svamp og man skal bare vaske det ned selv også selv om det er blevet bevist at det var sundhedsskadelig og bo i det, samt alle andre ting der var galt med boligen skulle man vente på at få lavet i over et år det der virkelig gjorde at jeg aldrig på nogen måde kunne finde på at flytte tilbage i den boligforening er da jeg havde opsagt lejemålet fandt jeg ud af de havde brudt deres tavshedspligt i flere tilfælde og ikke kun over for mig

23 de agosto de 2015

skimmelsvamp i boligen

Jeg boede hos Nørresundby boligselskab i tre år, og klagede allerede efter ét år over skimmelsvamp i boligen, til trods for, at det var en helt ny bolig jeg flyttede ind i. Problemet blev først afhjulpet efter yderligere to år, da jeg efter adskillelige klager uden nogen respons kontaktede kommunen, som sendte en skriftlig rapport ud, der dokumenterede, at det rent faktisk var skimmelsvamp i boligen. I mellemtiden måtte jeg så bo der med min søn, som var lungesyg i alt den tid vi boede i ejendommen. Nu er vi flyttet, og han har ikke været syg siden! Aldrig vil jeg anbefale nogen det boligselskab. Alle er ubehøvlede, ingen tager ansvar og desuden har jeg været vidne til, at selveste direktøren lyver en lige op i ansigtet. Simpelthen så uprofessionelt og skammeligt! Hvis de kunne få 0 ud af 5 stjerner havde de fået det.

13 de abril de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtige tilbud

Jeg skrev mig op i juni og fik allerede tilbud en måned efter. Jeg valgte dog at takke nej og venter fortsat på den rette lejlighed .. Ofte har de "her&nu" boliger på deres hjemmeside, så det er til at få noget inden for rimelig tid :)

19 de febrero de 2013

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.