Rundrejse i Fransk Polynesien. Netop hjemkommet fra drømmerejsen til Fransk Polynesien kan jeg kun på alle måder rose og anbefale Nyhavn Rejser og specifikt vores rejsekonsulent Martin Dahl Jesp... Ver más
La empresa ha respondido
Netop hjemkommet efter tur i Sydafrika, først på safari og dernæst i Stellenbosch og Cape Town. Det var på alle måder en fantastisk tur. Nyhavn Rejser havde lavet et super program, hvor alt leved... Ver más
La empresa ha respondido
Vi havde en helt fantastisk ferie til Bali, arrangeret gennem Nyhavn Rejser – og især Natasha, som stod for vores rejse, fortjener en stor ros. Fra første kontakt oplevede vi en utrolig god servic... Ver más
La empresa ha respondido
En fremragende ferie, hvor alt spillede og roen sænkede sig Vi har netop overstået en helt fantastisk ferie i uge 27, og vi sidder tilbage med den dybeste følelse af taknemmelighed og ro. Fra... Ver más
La empresa ha respondido
I Nyhavn Rejser søger vi de bedste og mest autentiske oplevelser overalt i verden. Tjekker. Godkender. Og sorterer det fra, du ikke er tjent med. Det er din sikkerhed for en rejse, hvor du får de bedste minder med hjem. Du kan trække på vores mange rejserådgiveres enorme viden og lokale netværk. De har prøvet tingene på egen krop. Og de har evnen til at lytte til dine ønsker og forstå præcis, hvad det er, der vil opfylde dine drømme. Det, der er bedst for andre, behøver ikke være det bedste for dig. Ring og få inspiration på 33 320 320.
Folke Bernadottes Allé 7, 2100, København Ø, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nyhavn rejser tager dig med hele vejen. Alt fungerede 100% med skift, transport og vejledning.

Respuesta de Nyhavn Rejser
Vi er netop hjemvendt fra en fantastisk rejse til Maldiverne. Nyhavn Rejser lyttede til vores ønsker og krav og fandt netop det hotel som opfyldte alle vores ønsker. De medarbejder hos Nyhavn rejser som vi stødte på, når hvi havde spørgsmål, var alle yderst kompetente og vidste hvad de talte om.

Respuesta de Nyhavn Rejser
Redigeret: Rettet fra 2 til 3 stjerner efter Nyhavn indgik i dialog med os omkring vores anmeldelse. Det ændrer ikke på oplevelsen af selve rejsen, men vi sætter pris på opfølgningen.
---
Nyhavn var tydeligvis mere interesseret i at få os på de hoteller og ture, hvor de havde aftaler, end på at give os vores drømmeferie til Hawaii.
Vi fik også at vide hjemmefra, at vi endelig skulle kontakte dem, hvis vi oplevede udfordringer. Men da vi fik brug for dem, var tidsforskellen så væsentlig en faktor, at de ikke kunne hjælpe os. I hvert fald efter deres udsagn.
Vi havde spurgt direkte ind til, om vi kunne tage på tur til Pearl Harbor udenom tourselskaberne og fik at vide, at det kunne vi ikke. Da vi endelig kom derud, blev det tydeligt, at det kunne vi sagtens have gjort og fået en både billigere og langt bedre oplevelse.
Vi havde eksplicit sagt, at vi ønskede naturoplevelser og ikke turistfælder. På Big Island blev vi indlogeret på Royal Kona Resort i Kona by. Byen er indbegrebet af en turistfælde og hotellet var elendigt. Første værelse på 7. etage stank af stegeolie fra hotellets restaurant. 2. værelse lå lige overfor en natklub, der spillede til kl. 2 om morgenen, så vi ikke kunne lukke et øje. Først 3. gang fik vi et værelse, der var noget værd og her kun, da vi var villige til at ligge i 2 senge i stedet for 1. Vi måtte selv tage slaget med receptionen, da vi ikke kunne få hjælp af Nyhavn pga tidsforskellen.
Royal Kona var i øvrigt under renovation, på trods af at hjemmesiden sagde, det var nyrenoveret. Restauranten var underbemandet og havde lange ventetider på trods af, at hotellet selv sagde, stort set alle værelser var optaget.
På alle måder en dårlig oplevelse.
Det var tydeligt for os, at Nyhavn må have en aftale med dette hotel. Intet andet kan forklare, at vi blev indlogeret her. Nyhavns efter egne ord "høje standarder" var i hvert fald ikke at se noget sted på hotellet.
Den absolut bedste oplevelse vi havde på Big Island, var overnatningerne i Volcanos National Park, som vi direkte måtte insistere på, da Nyhavn mente, hotellet derinde var under deres standard. Indrømmet, det var ikke et luksushotel, men servicen var langt bedre end på Royal Kona og det lå lige ud til vulkankrateret og et hav af vandrestier i den smukkeste natur. Husk, at det var, hvad vi havde sagt hjemmefra, vi ønskede. Og vi fik det kun, fordi vi insisterede.
Så vær opmærksom på, hvis I bruger Nyhavn, at dobbelttjekke alle deres valg af hoteller m.v. op imod jeres egne ønsker. Spørg hellere ind en ekstra gang, så I ikke ender i samme situation som os... Og dette fra den absolut dyreste af de 5 rejsearrangører, vi indhentede tilbud fra.
Vi valgte dem på grund af den lovede kvalitet, at de ville skræddersy alt til vores ønsker samt at vi kunne række ud, hvis vi fik brug for deres hjælp...
Det levede de ikke op til.
Sjovt nok blev vi heller ikke bedt om at evaluere rejsen eller anmelde Nyhavn efterfølgende.

Dejlig Ferie og VIRKELIG god service, fantastisk team❤️

Respuesta de Nyhavn Rejser
Vores tur til NZ på 24 dage blev planlagt sammen med Nyhavns Rejsers konsulent på området. Stor ros til NR for at forstå vores ønsker til rejsen og omsætte disse til en tur med varierede oplevelser af natur, overnatninger kulturbesøg mv. En stor hjælp for vores rundrejse var, at vi på ankomstdagen fik udleveret en detaljeret oversigt med adresser til alle overnatningssteder og forslag til naturoplevelser på køreturen. En særlig tak til NR lokale konsulent for at følge op på at alt var vel.
KHJesper

Nyhavn Rejser ka’ noget.
Fandt det perfekte sted Six Senses Laamu på Maldiverne til os. Opfyldte alle vores ønsker om en drømmeferie.

Respuesta de Nyhavn Rejser
Super professionel service i planlægning, forståelse for vores ønsker til turen, alt der bare klapper under rejsen, det kan kun udløse 5 stjerner.
New Zealand med vandrestøvler, bare godt, tak for hurtigt at fange vores ønsker, Per.
Vi benytter gerne Nyhavn rejser igen til vores næste rejse.

Respuesta de Nyhavn Rejser
Alpin ski i Levi – gode pister og godt bundet sammen af div. lifter. Det kan anbefales at have nogle pølser med i rygsækken, da der rundt på bjerget er bålhytter, hvor man kan riste sine pølser og få varmen.
Hotel Beana Laponia, en perle af et lille hotel med kun 11 værelser. Fantastisk mad, opholdet er incl. en udflugspakke, snescooter, hundeslæde, nordlystur. Man fører selv hundeslæde, snescooter og turene vare 3-4 timer, en helt unik oplevelse. En Perle i det Finske snelandskab, kan varmt anbefales.
Kemi, Seaside Glass Villas. Sampo isbrydertur er ”et most”, unik oplevelse at flyde rundt i overlevelsedragt i sejlrenden og høre isen blive brudt af skibet – kæmpe oplevelse.
Men Kemi er mere end det, sauna og isbadning – langrend på frossen sø til spænde små øer, autentisk nordlysjagt.
Alt klappede og var godt arrangeret af Nyhavn rejser.

Respuesta de Nyhavn Rejser
Vi er en familie på 5, der skal på sommerferie. En afklarende telefonsamtale med Nyhavn Rejser endte efter ganske kort tid - de kunne simpelthen ikke hjælpe os, når nu vores budget var på beskedne 200.000 kroner. Jeg havde ellers brugt en del tid på deres hjemmeside for netop at finde relevante rejser inden for rammen. Ærgerlig oplevelse.

Respuesta de Nyhavn Rejser
Super professionelt rejsebureau. Meget tilfreds!
Som sædvanlig fungerede det hele, fra start til slut.
Vi har brugt Nyhavn rejser når vi har haft brug for hjælp til at sammensætte længere og mere komplicerede rejser :)
De er top professionelle og har en dybt og bred viden og erfaring omkring rejser til alle verdenshjørner. Nyhavn stod også altid klar med hjælp, da vi på vores forrige rejse blev ramt af cyklon og derved ændringer i programmet.
Vi vil til enhver tid bruge dem igen, når vi skal have sammensat den helt rigtige rejse + oplevelser for os. Varm anbefaling herfra.

Respuesta de Nyhavn Rejser
Dejligt selskab. hurtig til at få bestilt hotel og fly. Og vi havde en fantastik dejlig ferie. Vil helt klart anbefal Nyhavn rejser til alle.

Respuesta de Nyhavn Rejser
En helt igennem professionel service.
Alt fungere perfekt, stor tak til Nyhavn Rejser
Vi kom alle hjem tilfredse og mættet af indtryk for livet.
Mvh
John, Esbjerg

Respuesta de Nyhavn Rejser
Fantastisk, det svært at sige så meget andet for der er hvad vores rejse har været.
Hele procesen fra udvælgelse af rejsens længe, indhold og guidning gennem hele forberedelses perioden frem til selve afrejse. Alt har klappet, hotellerne har været fantastiske, alle har vidst hvor vi skulle hen, hvornår vi skulle tjekke ud og hvor vi ville blive hente til næste destination, kufferterne der ikke skulle med videre men skulle deponeres, var i bussen når vi skulle videre.
Vi har været fuldstændige trygge igennem hele rejsen og ville gøre det igen. Vi kan kun anbefale Nyhavn Rejse.

Respuesta de Nyhavn Rejser
Vi (4 rejseveninder) har været i Singapore og på Java. Nyhavn rejser har booket billetter til hele turen og arrangeret rundrejsen på Java. Vi har selv arrangeret hotel og transport i Singapore. Margit Jørgensen har været meget professionel og god til at vejlede os, så vi fik den mest fantastiske oplevelse på Java. Vores guide Darwin var helt fantastisk, han var utrolig vidende og god til at formidle og han gjorde alt for at opfylde alle vores ønsker.

Respuesta de Nyhavn Rejser
Fantastisk rejseoplevelse. Nyhavn Rejser yder super sercive og rådgivning. De to gange, vi fik brug for nødtelefonen, var der straks hjælp at hente. Nyhavns rejseapp er en virkelig god ledsager på rejsen. Alt er samlet ét sted.

Respuesta de Nyhavn Rejser
Vi har lige været på en uforglemmelig fantastisk rejse til Mauritus, Beachcomber Trou Aux Biches med Nyhavn rejser. I får fortjent max stjerner herfra os alle 6 !!

Respuesta de Nyhavn Rejser
Da lokummet brændte, havde vi super meget hjælp fra vores rejsekonsulent! Helt igennem super rejsebureau!

Respuesta de Nyhavn Rejser
Nyhavn Rejser hjalp med at arrangere en perfekt rejse til Vietnam. Vi fik en fast kontaktperson som kendte landet og som svarede asap på mails. Hun hjalp med at sammensætte en rejse som passede perfekt til vores ønsker. Alt rejse info er samlet i en rejseapp som fungerer rigtig godt. Vil klart bruge Nyhavn Rejser igen og anbefalinger dem på det kraftigste.