Telefon system Elendigt “smart system “, får fat i en talemaskine.. Ventetid på 8-12 minutter for at få fat i omstillingen. Det er bare ikke godt nok!!!
Consulta las opiniones de los clientes
Enten så er der 10 aktiviteter på samme dag eller også er der slet ikke noget at lave. Der må gerne komme mere liv i byen - flere cafeer og barer, mere arkitektur på bygninger, flere parker inde i b... Ver más
Fin by men er blevet super kommerciel de seneste år. Hvis du overvejer at besøge byen i bil, så lad være, med mindre du vil plankes for penge, de offentlige parkeringspladser i hele Odense by og o... Ver más
I to år har jeg ventet på en afgørelse fra Odense Kommune (flexjob), men der er indtil videre ingenting sket (bortset fra 3 måneders virksomhedspraktik sidste sommer) og imens spilder jeg bare min tid... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Odense Kommunes hjemmeside for borgere, erhvervsliv, turister og pressen. Her finder du bl.a. selvbetjeningsløsninger, kontaktinformationer og oplysninger om kultur og fritidstilbud i Odense.
Información de contacto
HAr det meste - men ikke alt
Siden har det meste - men der er også basale oplysninger - f.eks. på børne- og barselsområdet, som man skal lede efter - og i nogle tilfælde må gå forgæves efter.
Kunne godt signalere mere kultur og liv - eftersom byens slogan er "At lege er at leve".
Jeg har fået en meget dårlig behandling
Jeg har stået uden tag over hovedet og hvor odense.dk ikke ville hjælpe mig. Samtidig havde jeg en datter på 19 år hjemmeboende, hun kunne ikke hjælpes med en akut bolig fordi hun var under 25 år.
Jeg er skuffet over deres behandling af folk der er syge
Jer er amputeret på venstre underben og må vente i flere måneder for at få en bevilling til en ny protese
kun hjælp til de ældre er betænkelig
alt er nu elektronisk og det er umuligt for personer over 70 år og de føler sig utrykke
En dejlig kommune at være i!
Odense er en dejlig by, og kommuneskatten er lav ;)
Studie Byen Odense
Er rigtig glad for byen, selvom jeg ikke så tit er nede på kommunen så har jeg aldrig haft problemer.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.