Vi har altid en fest, når vi besøger butikken - denne gang var børnene dog mest begejstrede for katten der bor på gården ♥️♥️. Vi fik dog købt fire fødselsdagsgaver … og mange andre ting, vi på ingen... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Olisan er den mest pragtfulde legetøjsbutik vi har været i - måske kun overgået af Hamleys i London … Og så er Christina og de andre i butikken virkelig søde til at hjælpe med at finde de bedste gave... Ver más
Gode produkter, har dog for meste kun købt Maileg Oplevede rigtig god service sidste gang, da jeg havde valgt et forkert produkt. Der blev ringet til mig, næsten lige efter jeg havde afgivet min or... Ver más
Efter at jeg så anmeldelserne, tænkte jeg at hjemmesiden muligvis var too good to be true. Dette var bestemt ikke tilfældet. Leveringen er virkelig hurtig! Eftersom jeg havde bestilt at min vare sku... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
I den skønneste natur 13 km. fra Aarhus C finder du en stor og atypisk gårdbutik fyldt med kvalitetslegetøj og interiør. Du vil her kunne se hele Olisan´s sortiment live – så tør du lade dig friste... så kan vi love det er et besøg værd :o)
Información de contacto
Labing Møllevej 6, 8462, Harlev
- info@olisan.dk
- www.olisan.dk
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Rigtig god og fin service
Rigtig god og fin service. Meget fin betjening, og alt var leveret hurtigt og alt i bestillingen var pakket korrekt.
Det er en fantastisk forretning med…
Det er en fantastisk forretning med skønne ting. Mega hurtig ordre levering 💪
Meget fin vare og god og hurtig…
Meget fin vare og god og hurtig levering. Tusind tak.
Rigtig god og venlig service.
Rigtig god og venlig service.
Og så er det en virkelig skøn og spændende butik, som skal besøges. Der er så mange lækre ting.
God service og hurtig levering 🤗
Som altid fantastisk oplevelse
Fantastiske nisser fra Maileg og som altid hurtig levering
Kan kun anbefale denne hjemmeside.
Fantastisk service lidt over det sædvanlige
Lækre produkter og en fornem service som gør web handel personlig. Flotteste gaveindpakning af mine Maleig nisser med diskret markering af indhold
Hurtig levering og super tilfreds
Super hurtig levering og varen levede op til forventningen og var pakket smukt ind (gratis)
Altid god service
Altid god service, hurtig levering!
Forudbestilling på kommende varer før alle andre, god og hjælpsom kundeservice og tilpas overskuelig information i mails!
Jeg handler ofte hos Olisan og det vil jeg blive ved med! 😍
Modtog varen dagen efter jeg købte den
Modtog varen dagen efter jeg købte den, og var godt pakket ind. Helt igennem fantastisk god service.
God kvalitet
God kvalitet, hurtig ekspedition og god indpakning.
Super flot services og hurtig levering…
Super flot services og hurtig levering ,med en personlig hilsen.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos dem😉
Fantastisk service … hyggelig butik .
Fantastisk service … hyggelig butik .. hurtig levering … stort udvalg… flotte indpakninger 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Super god handel
Super god handel. Lynhurtig levering og fin vare
God kvalitet og hurtig levering
God kvalitet, pænt og lækkert indpakket og hurtig levering.
Bestilte nogle maileg ting til mit…
Bestilte nogle maileg ting til mit barnebarns 30 års fødselsdag 🇩🇰🎁
Varerne var rictig fine og levede helt op til forventningerne 👍😉
Tak for god service + den lille hilsen 🌞
Ikke sidste gang jeg har handlet der 😍
En glad mormor på Møn 😊
Skøn butik
Skøn butik. Personlig betjening også på webben. Vender helt sikkert tilbage
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.