Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het ijsberen verbljjf is dieren mishandeling, veel te klein voor deze dieren die ruimte nodig hebben. Deze dieren zijn zwaar depressief dat is heel duidelijk te zien. Waarom wordt hier niets aan gedaa... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

We zijn hier 6 dagen geleden geweest. Leuke Panda knuffel gekocht voor mijn zoontje, maar al kapot binnen zes dagen. Koop hier vooral geen knuffels/souvenirs, de kwaliteit is belabberd!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn naar Ouwehand by light geweest vanaf 18.00. Na meerdere locaties te hebben bezocht met eenzelfde activiteit was deze by far de beste. Veel ruimte, mooi park, goede brede paden en vooral de ve... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro de entretenimiento
  2. Tienda de animales

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Een zo natuurlijk mogelijke omgeving voor de dieren, ze concentreren zich steeds meer op bedreigde diersoorten.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het ijsberen verbljjf is dieren…

Het ijsberen verbljjf is dieren mishandeling, veel te klein voor deze dieren die ruimte nodig hebben. Deze dieren zijn zwaar depressief dat is heel duidelijk te zien. Waarom wordt hier niets aan gedaan?

1 de abril de 2026

Kwaliteits knuffels

30 de marzo de 2026

Parkeren is verschrikkelijk

Parkeren kost 9 euro. Je auto komt dan op een hobbelveld te staan waar auto's op elkaar worden gepropt. Desinteresse van parkeerbegeleiders zorgt ervoor dat auto's dusdanig moeten worden neergezet dat je niet uit kunt parkeren. Er stonden meerdere mensen geparkeerd die er bij vertrek al een uur stonden te wachten omdat er onvoldoende ruimte was overgelaten door de begeleiders. Uitrijden bij sluitingstijd duurt 1 tot 1,5 uur. En daar nog 9 euro voor moeten betalen. Dit bederft de leuke avond die je hebt gehad volledig !

10 de enero de 2026

Teleurstellende ervaring

Vanavond zijn wij bij de light show in Ouwehands Dierenpark geweest, maar helaas was dit een zeer teleurstellende ervaring.
Het hele park was spekglad. Op meerdere plekken was het gevaarlijk glad en hier werd nauwelijks iets aan gedaan. Dat voelt niet veilig voor bezoekers, zeker niet in het donker.
Dat je de dieren nauwelijks ziet bij een avondshow is tot daar aan toe, maar wat daarna kwam was echt het dieptepunt: we hebben anderhalf uur vastgestaan op de parkeerplaats om het terrein te kunnen verlaten. Er was totaal geen verkeersbegeleiding en alles liep volledig vast.
Alsof dat nog niet genoeg was, is het parkeerterrein zelf ook in slechte staat: diepe hobbels en gaten. Daar betaal je dan doodleuk €9,- parkeerkosten voor. Dat voelt ronduit absurd gezien de staat van het terrein en de geboden service.
Voor een park dat zich zo professioneel presenteert, is dit niveau van organisatie en veiligheid ronduit ondermaats. Dit was voor ons absoluut geen fijne afsluiting van een avondje uit.

2 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Echt heel triest sommige verblijven

Echt heel triest hoe sommige dieren in zo’n depressief verblijf zitten. De ijsberen zaten maar een beetje suf en zielig voor zich uit te staren. Kreeg er zowat tranen van in m’n ogen, dit wil je als dierentuin toch niet hebben dat die beesten hier zitten in een omgeving waar ze helemaal niet horen…

2 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De kroket smaakte naar olifanten poep

De kroket smaakte naar olifanten poep alsof het er de hele dag heeft gelegen dit vind ik heel apart aangezien het eten toch apart wordt bewaard en niet met het olifanten voer hoop ik, ik heb hier een slechte herrinering aan en zal zeker nooit meer hier komen eten het was ook nog is 5 euro voor de olifanten kroket die koud was.

27 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

We hebben samen 70euro betaald…

We hebben samen 70euro betaald inclusief parkeren en er waren bijna geen dieren te zien de zeeleeuwen atraktie was afgesloten en veel dieren lagen te slapen of waren nergens te bekennen daar betaal je dan zoveel geld voor voor ons NOOIT MEER ZONDE VAN JE GELD

28 de agosto de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Je word lastig gevallen door de VriendenLoterij

De 3e keer in deze dierentuin erg leuk park alleen wat is het irritant dat je elke keer word lastig gevallen bij het Panda verblijf door verkopers van de VriendenLoterij! Als je een goed bedrag betaald om met je gezin naar de dierentuin te gaan wil je niet worden lastig gevallen door verkopers doe

1 de agosto de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ga hier niet heen!!

Het dieren park vraagt 30 euro voor een sterk verouderd dierenpark. In een uurtje heb je alles makkelijk gezien, het komt niet eens een beetje in de buurt van bijvoorbeeld burgers bush.
De dieren hebben ook heel weinig bewegingsvrijheid ruimte is er nauwelijks, en je ziet de dieren dan ook vaak eenzaam in een hoekje zitten, echt heel zielig, he echt spijt dat ik hier ook nog aan bijgedragen heb. Wat mij betreft 1 va de slechtste dierenparken die Nederland te bieden heeft..

Dit zou niet meer als een tientje moeten kosten. Ook het eten is heel erg overprized.

De chinees die in het restaurant zit is wel prima. En heeft goed eten.

Het park eten zelf is veels te duur en van slechte kwaliteit.

17 de agosto de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Teleurgesteld

Zoals bij vele anderen (aan de commentaren te horen die dag) was het aantal dieren dat te zien was bedroevend laag. De panda's lieten zich niet zien, behalve bij de 3e keer toen ik ging kijken, toen was er 1 volwassen panda die enkele meters onder ons op de grond zat. Tijgers heb ik niet gezien, er was slechts 1 giraffe en ook slechts 1 zebra te zien. Wel stonden er bordjes waarom de dieren misschien niet zichtbaar waren, maar ik ga niet naar een dierentuin om bordjes te kunnen lezen. Voor alle duidelijkheid, de dag dat ik er was (21 maart) was er een stralende zon

21 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het ŵas een prachtige dag in dit mooie dierenpark

Wat een prachtig park. We zijn hier gisteren geweest. Het was ontzettend mooi weer. we hebben ontzettend genoten. Mooie diëten, goede faciliteiten en de muziek die je door het park hoort is zo leuk. En alle dieren, erg leuk om te zien. helaas WuWen en Lang Ye waren niet gezien maar Xing Ya lag mooi te luieren op zijn platform. Het aquarium ook prachtig. Mijn geadopteerde sidderaal ook begroet. Zeker voor herhaling vatbaar. ik kom in de zomermaanden nog eens terug

21 de febrero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Light Night Ouwehand Dierenpark

Ik maakte zelf de fout door op de verkeerde dag tickets te boeken voor de combi dierenpark en Light Night maar bij aankomst was er een hele vriendelijke dame die me de optie gaf om de tickets om te boeken naar een correcte datum en ik kreeg ook nog een gratis uitrij ticket. Wow die had ik niet verwacht een super service!!
Afgelopen zaterdag was dus daar de dag om samen met mijn moeder terug naar Ouwehand Dierenpark te gaan. in tegenstelling tot vorige week scheen nu de zon, helaas konden we niet alle dieren zien omdat ze er of zelf geen zin in hadden of omdat ze afgeschermd waren, maar de Light Night was prachtig! Een ongelooflijke prachtige ervaring! Enig kleine puntje van kritiek is dat in de eetgelegenheden er meer personeel mag zijn en de producten beter aangevuld mogen worden, maar verder was het super en het is zeker een aanrader voor jong en oud!

1 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben er gisteren voor het eerst van…

Ik ben er gisteren voor het eerst van me leven geweest. Wat een prachtig park is het. Je ziet snel en genoeg dieren, Het is een mooi park en erg leuk gedaan met die bordjes vooral de hoofdroute vond ik handig. Alleen ik heb 1 vraag waarom was de zebra alleen het zijn kuddedieren en hij was helemaal alleen. Ik heb zelf een paard en die kan ook niet alleen. Het is een vraag en geen kritiek
Ik heb genoten van jullie park. 14 geleden was ik naar Wildlands en geen fijn en mooi park. te weinig dieren dat je er ziet. Jullie park is top. complimenten. Hartelijke groeten Hanneke Gleysteen

17 de septiembre de 2024

Heel leuke dag gehad !

Heel leuke dag gehad !
Mooie oude entree en lekker overal
doorlopen, ruim opgezet park, de panda’s en koala’s gezien waarvoor we eigenlijk toch wel n beetje kwamen. De gorilla’s werden gevoerd, leuk om te zien! Ook bij een van de diverse restaurantjes ging het vlot en leuk terras. Heerlijk weer en allemaal erg naar ons zin gehad!

11 de agosto de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.