Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

1 stjerne og det er for drikke varerne. Vi skulle ha frokost på kroen i dag. Der skulle være åbent imellem kl. 12. - 15. Vi var der ca. 13.15 Tarteletterne var kolde, fyldet var ikke skåret... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kører gerne de ca. 25 km. hver vej for at komme på Overdrevskroen, her er en gammel hyggelig kro i sin oprindelige ånd, et godt lækkert måltid mad til en yderst rimelig penge, er aldrig gået skuff... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stegt flæsk og stand up. Super stand up men virkelig dårlig mad og betjening. Lang ventetid og kø på mad, flæsk der ikke var stegt nok eller var næsten sort og samtidig smagte af gammel gris og kartof... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke det udvalg af retter der reklameres med. Alt for lang ventetid, selvom vi var alene i restauranten. Tjeneren var i køkkenet det meste af tiden. Kunder der havde bestilt take away ventede mindst... Ver más

Información sobre la empresa

1. Restaurante

Información proporcionada por diversas fuentes externas

kro, chr VI, selskaber, restaurant, menuer, konfirmation, bryllup, fødselsdag, begravelse, reception, mad

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ualmindelig dårlig service ved…

Ualmindelig dårlig service ved afhentning af påskefrokost.

Normalt ville jeg aldrig spilde min tid på at skrive en anmeldelse som denne, men jeg har selv arbejdet 12 år i branchen, og jeg var mildest talt rystet over, hvordan man kunne tale til andre mennesker, som der blev talt i dag, men nu har jeg da også set det med!

Jeg skulle med min morfar hente mad til min families påskefrokost. Mit tog fra København var lidt forsinket, hvorfor vi kom 3 min efter aftalt tid.

Da vi ankom, var der ingen at se, vi ringede forgæves på serviceklokken, havde flere gange sagt “hallo”. Tilsidst efter 8 minutters venten måtte jeg henvende mig i køkkenet for at få fat i noget personale.
Vi blev her mødt med en meget uhøflig tilgang, hvor det hele ikke kunne gå hurtigt nok. Vi var de eneste kunder, dog på vej ud kommer den næste ind.
Vi blev af personalet mødt med: "Hvorfor kommer I ikke til tiden"...

Reelt kom vi 3 min efter det aftalte tidspunkt. Men det var jo nok de 11 min, som nu var gået, der blev henvist til. 8 minutter hvor vi ventede forgæves på personale, som vi valgte ikke at påpege.

Stramme tidsplaner er fine, men at skælde kunderne ud, fordi de pga togforsinkelser er 3 min forsinket, er virkelig dårlig stil, da vi måtte vente 8 min og til sidst henvende os i køkkenet efter personale, OG det var derfor, der var gået 11 minutter over tid.

På hjemmesiden står der intet om, at maden er portionsanrettet, der står, hvad menuen er, og dermed forventede vi det som buffet, og det var lige derfor, vi havde valgt maden derfra.

Der var ingen champignons, leverpostejen var fuldstændig tørbagt og sort, de syltede rødløg var rå og ikke syltet. Der var heller ingen svesker. Maden smagte ok, men bestemt ikke noget at skrive hjem om.

Der blev ringet ud til stedet efterfgl for at påpege, at der intet stod om portionsanretning, og med manglerne.
Svaret var, at der er billede på hjemmesiden af platten, man kan forvente. Det passer simpelthen ikke. Der er intet billede udelukkende tekst. Min morfar har ikke facebook. Lang forklaring om at alt var lavet samme dag, som dog ikke kan forklare de manglede ting.
Men den form for kundebehandling og måden der blev talt til min morfar på var og er under al kritik, og af den årsag kommer vi ikke til at bestille herfra igen eller anbefale det til andre.

Simon

3 de abril de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kedelig mad

Wienersnitsel havde den lovede størrelse, desværre var den kedelig og tør. Bøffen var halvrå i den ene ende og den lækre garniture var kogt blomkål og broccoli... Tjeneren var flink og i mødekommende, glemte dog at komme forbi bordet og spørge til maden.

6 de noviembre de 2020

Øv oplevelse

Desværre var flæsken stegt alt for meget og tørt. Der var for lidt sovs, som ellers smagte godt.

Citron fromagen var i hvert fald ikke hjemmelavet, som man blev lovet da man afhentede.

11 de junio de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelig atmosfære og lækker mad.

Kører gerne de ca. 25 km. hver vej for at komme på Overdrevskroen,
her er en gammel hyggelig kro i sin oprindelige ånd, et godt lækkert måltid mad til en yderst rimelig penge, er aldrig gået skuffet eller sulten derfra, kan anbefale deres Søndagsbuffet, som har alt hvad hjertet begærer Fra sild til kage.
Men ellers har menukortet en masse lækre retter fra det gode danske køkken.
Bestemt et besøg værd.

3 de enero de 2014

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.