Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hier voor circa 30 euro (vergeleken andere leveranciers knap duur) een kakiboom gekocht. De verstrekte info luidde dat deze plant tot -15 winterhard zou zijn, zonder enige restrictie. Overwinterd in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste allen, Wat is de plant fraai geleverd!!!! Voor mijn verjaardag van mijn zonen een Rotheca myricoides gekregen, die door jullie geleverd is. Werkelijk fantastisch! De plant is in top condi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blij met mijn 1e bestelling bij Palma Verde! Planten goed aangekomen en best fors van omvang. Blij verrast!

Información sobre la empresa

1. Vivero de plantas
  2. Mercado de flores
  3. Vivero
  4. Vivero mayorista

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Wide choice and sale of Mediterranean plants, exotic tub plants, tropical fruits and hardy perennials, bamboo plants, palm trees, olive trees, ornamental grasse

3,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

3,5

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Prachtige Plumeria Rubra

Prachtige Plumeria Rubra - Frangipani voor een zeer goede prijs gekocht. Voldoet zoveel meer dan de verwachtingen die ik ervan had. Geeft constant prachtige geurende bloemen. Keurig netjes verpakt aangekomen. We hopen nog vele jaren te kunnen genieten van deze plant. Top!

1 de julio de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Planten hebben de reis niet overleefd

Ik weet niet precies waar het fout is gegaan maar het resultaat is hetzelfde, planten hebben het niet overleefd.

De bestelling werd verzonden via postnl, maar die bleken het druk te hebben dus werd de verzending uitgesteld en werd over het weekend getrokken. Uiteindelijk de bestelling ontvangen maar de manuka plantjes hebben het niet overleefd, of ja, 1tje heeft nog een teken van leven. Ik weet niet of het komt doordat ze al half dood zijn verzonden of dat ze ergens in een warm magazijn hebben gelegen, maar ze zouden dat normaal gesproken wel moeten overleven.

22 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen reactie en super slechte planten

Bloedcitroen besteld en dat was al lastig en vervolgens doet deze niets en valt alleen maar uit.
Terwijl mijn andere citroenbomen het perfect doen.
Vervolgens vragen ze om een foto en deze doorgestuurd...
En u raad het al, verder is er geen reactie meer van hun kant uit...
Besef voor je daar iets besteld, je kunt beter naar een ander en wel vertrouwd adres gaan!!
Waardeloos bedrijf dit

21 de marzo de 2026

Breed begrip van “gezonde” plant

Op de vraag voor een oplossing van een beschadigde yucca met verloren bladeren die er erg slap bijhangt kreeg ik terug dat de plant er gezond uitziet, ik transportschade en een minder goed uitziende plant mag verwachten. De enige oplossing/advies ‘bijknippen’ aangedragen door de klantenservice betekent voor een rode yucca niet meer groeiend blad. Met het geheel verwijderen van blad duurt het nog jaren voordat er weer soortgelijk blad aan zit. Als de plant het al redt. Ik zou potentiële klanten adviseren vooral naar de kweker zelf te gaan en niet de online shop te gebruiken want kennelijk worden niet goed uitziende planten en transportschade geaccepteerd door Palma Verde. Een echte oplossing hoeft u niet te verwachten. Onderstaand de reactie van Palma Verde voor verificatie; “Bedankt voor u email.
Vervelend dat niet alle planten in dezelfde geode staat zijn geleverd.
Wel zien we dat het alle 3 gezonde goede planten zijn, indien u de plant die er minder mooi uitziet bijknipt zal deze mooi verder gaan groeien.

Natuurlijk kan het altijd dat er een blad omknikt of minder mooi uit ziet. Elke plant is uniek en ook tijdens de reis kunnen ze wat schade oplopen. We doen er alles aan om schade te voorkomen maar helemaal uitsluiten kunnen we dit nooit. Maar we zien wel dat alle planten er gezond uitzien en er vertrouwen in dat deze mooi verder zullen gaan groeien.”

3 de septiembre de 2025

Order begin mei 2025

Recent heb ik een bestelling bij jullie geplaatst, nadat eerdere ervaringen met mediterrane planten van andere kwekers wat teleurstellend waren — vaak ging het om zogenaamde "plofplanten", die niet goed afgehard waren of er bij levering niet gezond uitzagen.

Jullie kwekerij sprak me aan vanwege de specialisatie en het degelijke aanbod, ook al ligt de prijs iets hoger. Ik moet zeggen: het verschil is merkbaar. De zorgvuldigheid waarmee de planten verpakt waren en hun uitstekende staat bij levering, vielen me direct op. Er spreekt duidelijk toewijding uit.

Het advies om de planten de eerste dagen niet te veel aan zon bloot te stellen, volg ik op. Ze staan nu op een redelijk schaduwrijk plekje op ons perceel, met enkel ochtendzon. Ik zal zeker na verloop van tijd nog even laten weten hoe ze zich verder ontwikkelen.

Hortus Vitae

18 de mayo de 2025

Amazing quality

Amazing quality, well packaged and fast shipping from Holland to Sweden. I've done a lot of mail order in Europe of plants, and this is just one of the very best. Great experience.

31 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige plant vol knop, keurig geleverd

Beste allen,
Wat is de plant fraai geleverd!!!!
Voor mijn verjaardag van mijn zonen een Rotheca myricoides gekregen, die door jullie geleverd is. Werkelijk fantastisch! De plant is in top conditie en vol knop. Echt fantastisch!
Ook een groot compliment voor de afdeling verpakking. Want dat zo'n gevoelige plant, stoot proof èn keurig rechtop, ongeschonden mijn huis bereikt vind ik grandioos.
Hartelijk dank, M.
Woonplaats Luyksgestel

2 de agosto de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Geen enkele mogelijkheid voor persoonlijk contact

Er is geen enkele mogelijkheid tot telefonisch contact. Alles gaat per email omdat dat ‘sneller’ is. Dat is gedacht vanuit het bedrijf en niét vanuit de klant. Ik vind het hoogst frustrerend en is voor mij een reden om daar niet meer te kopen.
Daarnaast is de after sales erg mager. Ik heb naar het onderhoud gevraagd vd limoen bijv over verpotten en er komt nauwelijks wat over terug. Nee, einde oefening daar voor mij.

15 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

They barely speak english, messed up my address now acting like it's my fault

I've lost €100 because of these imbeciles, that woman that answers emails barely speaks English, and lies.
She is saying I requested changes to my address after delivery even though no such thing happened (I have all the emails).
I gave the correct address on their website, she failed at copying and pasting it from there and because of her it has not been delivered in over 15 days!!!
Not ot mention, it took them 2 WEEKS!!! to send the package.
WORST EXPERIENCE WITH AN ONLINE STORE IN MY ENTIRE LIFE!
AVOID THIS Vivianne specifically!
Don1t have an English website if you don't speak English.

25 de mayo de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Verzending duurt te lang.

Deze zaak heeft mooie planten, maar is dan ook niet goedkoop. De planten worden altijd wel goed verpakt, echter de verzending is belabberd. Duurt echt veeeel te lang. Telkens al je bestelling doet krijg je mail dat het erg druk is. Blijkt dus altijd druk. Niet dan meer personeel aannemen om zo de verzendtijd in te korten?

3 de mayo de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.