Voor de 2e keer parfum niet ontvangen in brievenbus. Buiten de schuld van parfumado overigens. Heel vervelend om weer contact op te nemen met parfumado. Maar zonder problemen werd er een nieuwe parfu... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Parfumado levert Klantenservice is uitstekend. Klachten worden snel verholpen. Trouwe klanten krijgen geregeld iets extra. Voor mij persoonlijk is het enige verbeterpunt dat de verrassingsparfum a... Ver más
La empresa ha respondido
Ben al een tijdje lid, altijd weer blij als m’n parfum weer binnenkomt! De extraatjes zijn ook erg leuk! Laatst was mijn parfum niet binnengekomen, via het berichtenformulier op de website was het bin... Ver más
Een aantal jaren krijg ik een maandelijkse verrassing. Ik heb het zelf uitgekozen, maar weet toch niet wat ik (precies) krijg. Inmiddels heb ik een collectie parfums voor ieder moment. Ruim genoeg om... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información de contacto
Joop Geesinkweg 201, 1114AB, Amsterdam, Holanda
- 0202619676
- Contact@parfumado.com
- www.parfumado.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Perfect om nieuwe geuren te ontdekken op een betaalbare manier
Al zoveel nieuwe heerlijke geuren ontdekt die echt goed bij me passen, ik raad het al mijn vriendinnen aan :)

Ik ben erg tevreden
Ik ben erg tevreden. Leuk om nieuwe geuren te ontdekken. Ik vind de flacon voor in de tas heel makkelijk en fijn om mee te nemen.

Respuesta de Parfumado
Leuke manier om nieuwe parfum te…
Leuke manier om nieuwe parfum te ontdekken. Leuke site met vragen om je favoriete geurstijl te vinden en goede aanbevelingen. Daarnaast ben ikzelf erg tevreden over de manier waarop het abonnement is vormgegeven door de keuze om het te kunnen pauzeren. Daar maak ik best wel eens gebruik van door vakantie of andere dingen.

Respuesta de Parfumado
Elke maand een cadeautje voor mezelf
Elke maand een cadeautje voor mezelf! Goede prijs kwaliteit verhouding.

Respuesta de Parfumado
Vind het heerlijk om iedere maand een…
Vind het heerlijk om iedere maand een nieuw Parfum uit te proberen

Heel erg blij
Heel erg blij! Er was en pakketje niet goed geleverd kreeg de zelfde dag toch nog een opgestuurd. Super fijn. Vorige week m’n nieuwe weer gehad het is gwn prettig om elke maand wat nieuws te mogen en kunnen proberen!

Respuesta de Parfumado
Parfumado is uniek in zijn soort
Parfumado zorgt ervoor dat je altijd wat nieuws te kiezen hebt, ze hebben een ruim assortiment aan parfums en met het parfum abonnement heb ik persoonlijk een stuk minder keuze stress. Let er wel op de bekende merken zoals Jean Paul Gaultier of Valentino zitten er niet tussen

Leuke parfums te ontdekken
Leuke parfums te ontdekken, netjes thuis geleverd. Enkel de prijs is wat hoog…of de hoeveelheid zou wat meer moeten zijn…

Respuesta de Parfumado
Dankzij Parfumado heb ik de meest…
Dankzij Parfumado heb ik de meest lekkere geuren ontdekt via de quiz hartstikke bedankt.

Respuesta de Parfumado
Goede manier om nieuwe parfums re…
Goede manier om nieuwe parfums re proberen en meteen handig formaat voor op reis

Respuesta de Parfumado
Verrassend om nieuwe parfums te…
Verrassend om nieuwe parfums te proberen, zodat je niet een fles koopt, die je achteraf toch niet fijn vind

Testen voor weinig
Na een aantal keer voor veel geld het verkeerde luchtje kopen of uitgekeken zijn voordat deze op is.
Was parfumado een goeie betaalbare oplossing om de mening van andere over jou nieuwe geur te testen en daarbij ook je eigen ervaring!

Respuesta de Parfumado
Fijne producten en een betrouwbare…
Fijne producten en een betrouwbare levering.

Respuesta de Parfumado
Heel fijn om nieuwe parfums uit te…
Heel fijn om nieuwe parfums uit te proberen!

Respuesta de Parfumado
Fijne manier van ontdekken welke parfum…
Fijne manier van ontdekken welke parfum je echt lekker vind!

Parfumado is fijn
Parfumado is fijn voor onderweg,
Elke maand een andere parfum zodat je kan oriënteren in welk Luchtje je het lekkerste vind

Respuesta de Parfumado
Heb dit gekregen van mijn werk
Heb dit gekregen van mijn werk, 6 maanden een ander geurtje. Super dit. Ga het zeker iemand ander ook kado doen.