Gardian Opiniones

2076
TrustScore: 1.5 sobre 5

1,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I was wrongly charged DKK 300 by URW Fisketorvet A/S, the company responsible for monitoring and charging for parking at Fisketorvet, even though I used the Vue Cinema benefit and stayed only 5 hour... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service. Fik en p-bøde mens jeg var inde og hente et gæstekort i Biografen ved Gilleleje, da jeg kom ud, fortalte p-vagten jeg bare skulle tage kontakt til kundeservice så ville jeg helt sikker... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ParkZone does not have any system in the parking space (I have seen at least at Fields Copenhagen) where it asks to pay for parking, and later they send fee, administration fee, and then reminder fee.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de aparcacoches

Escrito por la empresa

Gardian er den nye identitet for ParkZone – et selskab med dybe rødder i parkeringsbranchen og en vision om at tilbyde helhedsorienterede løsninger. Med to stærke forretningsben leverer Gardian både avancerede parkerings- og sikkerhedsløsninger, der er skræddersyet til ejendomsbranchens mest visionære beslutningstagere. Gardian bygger på mere end 20 års erfaring og administrerer dagligt over 1.900 parkeringsområder og sikkerhedsopgaver for både offentlige og private virksomheder. Med vores digitale fokus og integrerede tilgang sætter vi nye standarder for, hvordan parkering og sikkerhed kan kombineres for at skabe værdi for kunder og partnere. Gardian har hovedkontor i Rødovre samt kontorer i Kolding, Aalborg og Trondheim, Norge.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 45% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

(2076)

119 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg ved ikke helt hvordan det kan lade…

Jeg ved ikke helt hvordan det kan lade sige gøre men nu har jeg fået rykker nr 3 på en parkerings afgift på 72 kr :) i min eboks og i truer med inkasso og så er det på en sag der blev der blev udstedt den 23-03-26 med en bil der blev skrottet for 9 år siden fandt jeg ud af for det er ikke en bil jeg har ejet eller ejer men vi ses da i retten helt sikkert men tænker lidt hvor mange mennesker gør i det her ved ? hvor i bare sender tilfældige regninger ud ? og er det helt lovligt ? det tror jeg også jeg vil forhøre mig om :) for er helt sikker på det her ikke er en fejl fordi normalt er der billeder når man får en parkerings afgift det er der ikke her :)

28 de mayo de 2026

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du har modtaget rykkere på en sag, som du ikke mener vedrører dig.

Vi kan godt forstå, at det skaber frustration og bekymring, hvis du oplever at modtage henvendelser om et køretøj, som du hverken ejer eller har ejet.

Vi bestræber os altid på at møde vores kunder med forståelse og respekt, også når der opstår svære eller pressede situationer. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon med dit løbenummer og relevante oplysninger, hvis sagen endnu ikke er afsluttet, så vi kan gennemgå forløbet nærmere.

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service, de vil ikke annullere en parkerings bøde jeg har fået da jeg var på hospitalet i akutmodtagelse, hvor ik havde tid til at sætte uret.

18 de mayo de 2026

Hej James

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi forstår godt, at en hændelse som denne kan opleves ekstra frustrerende, særligt når den sker i forbindelse med et besøg på hospitalets akutmodtagelse.

Vi ønsker altid at møde vores kunder med forståelse og respekt, også når der opstår svære eller pressede situationer. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os direkte med løbenummeret og relevante oplysninger, hvis sagen endnu ikke er afsluttet, så vi kan gennemgå forløbet nærmere.

Vi sætter pris på, at du gør os opmærksomme på din oplevelse.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fik kontrolafgift selvom parkering var…

Fik kontrolafgift selvom parkering var registreret i app.
Sendte indsigelse/ klage, modtog alligevel rykker.
Umulig at komme i kontakt med kundeservice.

25 de abril de 2026

Hej Jonas,

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du har modtaget en kontrolafgift, du oplever som uberettiget.

Vi forstår godt, at situationen kan opleves frustrerende, særligt når du samtidig oplever udfordringer med at komme i kontakt med os. Vi bestræber os altid på at være tilgængelige og yde en god kundeservice.

Hvis sagen endnu ikke er afsluttet, er du meget velkommen til at kontakte os igen med dit løbenummer, så vi kan gennemgå forløbet nærmere.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg ønsker særligt at nævne David i…

Jeg ønsker særligt at nævne David i denne sag.👎👎👎👎👎👎👎

Jeg oplevede en meget hård og truende tone i kommunikationen, selvom jeg faktisk havde forsøgt at betale afdraget. Betalingen blev senere returneret på grund af fejl i kontooplysningerne, hvilket jeg først blev opmærksom på bagefter.

I stedet for forståelse og dialog modtog jeg hurtigt beskeder om stævning og yderligere pres.👎

Sagen er nu fuldt betalt, men jeg synes ærligt, at kundebehandlingen fra David var unødigt aggressiv og ikke særlig professionel.👎👎

20 de mayo de 2026

Hej Jasmin

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at kommunikationen i forløbet har oplevets hård og ubehagelig. Vi ønsker altid at møde vores kunder professionelt og respektfuldt, også når der er tale om økonomiske forhold og igangværende sager.

Vi tager derfor din feedback omkring kommunikationen og håndteringen af hændelsen alvorligt og vil tage den med videre internt.

Vi sætter pris på, at du gør os opmærksomme på oplevelsen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget uprofessionelt og grådigt…

Meget uprofessionelt og grådigt parkeringsselskab. QR-koden på stedet virkede ikke, og vi måtte printe en ny, men alligevel valgte Guardian/ParkZone at udstede en bøde og totalt ignorere problemet med deres eget system.

Kundeservice sender kun standardsvar og tager intet ansvar. Jeg forklarede situationen flere gange, men de var fuldstændig ligeglade og fastholdt bare afgiften uden nogen reel forståelse eller hjælp.

Tænk jer meget godt om før I parkerer på deres områder. Lad være med at give dem lov til at tjene penge!

20 de mayo de 2026

Hej

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du oplevede udfordringer med QR-koden på parkeringsområdet, og at du efterfølgende har siddet tilbage med en oplevelse af ikke at være blevet mødt med den forståelse og hjælp, du forventede.

Vi forstår godt, at situationen kan opleves frustrerende, særligt når du har gjort en indsats for at få parkeringen registreret og samtidig oplever, at dine henvendelser ikke er blevet håndteret tilfredsstillende.

Hvis sagen endnu ikke er afsluttet, er du meget velkommen til at kontakte os med dit løbenummer, så vi kan gennemgå forløbet nærmere.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fik en parkeringsbøde i Sønderborg på…

Fik en parkeringsbøde i Sønderborg på møllebakken jeg holdt med det ene forhjul på selve stregen i parkeringsbåsen derfor sendte de mig en bøde på 985 kr. så smålig de tænker kun på penge det er den rene pengemaskine tænk at der er nogle mennesker som ligger på lur for at give andre mennesker en bøde for at overleve selv hvad er det for nogle væsner find da et job med mening i

27 de marzo de 2026

Hej Bjarne

Tak fordi du gør os opmærksomme på situationen. Vi forstår godt, at det kan føles meget frustrerende at modtage en kontrolafgift i en situation, hvor det opleves som en mindre overskridelse.

Markeringerne i parkeringsbåsene er lavet for at sikre, at der er plads nok til, at alle kan parkere korrekt samt komme ind og ud af bilerne, også på pladserne ved siden af. Samtidig forstår vi godt, at det i konkrete situationer kan opleves hårdt og uproportionelt.

Vi tager din feedback med videre, da balancen mellem håndhævelse og kundeoplevelse er vigtig for os.

Fejl på maskinen

Skyndte mig ned til min bil 10 før den første times parkering var gået. Maskinen ville ikke acceptere mit kort og blev ved med at påstå det kort jeg har haft i årevis skulle aktiveres. Ringede til Guardian for at få dem til at logge ud. Ventede forgæves som nummer to i 8 minutter og 34 sekunder. Opgav og prøvede en sidste gang. Nu virkede den på magisk vis men krævede selvfølgelig nu for 2 timer.

11 de mayo de 2026

Hej Heidi

Tak fordi du gør os opmærksomme på situationen. Vi forstår godt, at det har været en frustrerende oplevelse, at automaten drillede samtidig med at det ikke lykkedes at komme igennem til kundeservice med det samme.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, når man forsøger at betale for sin parkering. Vi arbejder løbende på at sikre stabile betalingsløsninger og en kundeservice, hvor det er muligt at kommen igennem til en medarbejder.

Vi tager din feedback med videre, for at forbedre både drift og kundeoplevelse.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig skiltning på samme…

Elendig skiltning på samme parkeringsområde med forskellige regler. Hvis man bruger parkerings app, det finder deres firma og man betaler til deres firma for det område, så er der åbenbart særskilt område som det ikke lige gælder for, i samme område.

Kundeservice tager omkring 1½ måned for at give et svar på gebrokken dansk og giver efterfølgende 10 dage til at betale det samme uanset.

I øvrigt skal man logge på med et løbenummer for at få behandlet sin sag. Der er bare ikke noget løbenummer på bøden. Igen, eneste formål er at opkræve penge og gøre det mest muligt besværligt for borgeren.

Den slags firmaer burde ikke eksistere, men der er vel penge i det.

31 de marzo de 2026

Hej Michael

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er ærgerlige over at høre, at du oplever reglerne på området uklare, og processen efterfølgende har føltes besværlig.

Skiltning og forståelse af skiltning på parkeringsområder er et vigtigt fokusområde for os. Vi ønsker netop at være i øjenhøjde og undgå situationer, hvor kunder modtager en kontrolafgift på baggrund af uklarhed eller misforståelser, og derfor sætter vi stor pris på feedback som denne.

Vi tager også din feedback omkring svartid, kommunikation og sagsbehandling med videre i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Hold fast et amatør selskab

Hold fast et amatør selskab
Hold fast et amatør selskab.
Jeg har fået en kontrolafgift hvor jeg anerkender det er mig der er førern af bilen. Så stævner de min mor på næsten 80 år, som intet har med sagen at gøre.

Jeg nægter at betale da skiltningen ikke var i orden. Har også billeder.

Parkeringsselskabet har heletiden skrevet med mig, da jeg anerkendte det var mig der kørte bilen.

Så allerede nu viser det hvor uintelligent de er.

Så vi ses I retten oskar putte.

SVAR:
Fatima, har stadig ikke fået svar på sidste mail, og mangler stadig at høre Jesper.

Tror bare jeg stævner med en økonomisk godtgørelse for den tid og irritation samt trusler der er kommet fra jeres side.

Spørg jer selv, hvis jeg ikke har anerkendt at det mig der er føreren, hvor har i så mine oplysninger fra.

Hvorfor tage et billede af bilen den ene dag. Og så skiltningen en hel anden dag ?
Fordi der ikke var skiltning den dag.

Ren amatør selskab.

Vi ses i retten.

11 de mayo de 2026

Hej A.a.,

Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse, som har efterladt dig med frustration over forløbet og håndteringen af sagen. Det er tydeligt, at du oplever, at sagen ikke er blevet behandlet, som du havde forventet.

Vi tager din feedback omkring håndteringen af hændelsen alvorligt og vil tage den med videre internt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fra to afslag til fantastisk service – tak til Anders!

Jeg var tæt på at opgive håbet efter at have fået afslag på min klage to gange. Sagen handlede om en kontrolafgift på 985 kr. for en forglemmelse i appen ved en parkering, der faktisk var gratis. Selvom jeg havde forsøgt at registrere mig korrekt, fik jeg de kolde svar i første omgang.
Jeg valgte dog at ringe ind som en sidste udvej, og her mødte jeg medarbejderen Anders. Han var utrolig professionel og formåede at se sagen fra mit perspektiv. Han kunne se i systemet, at min intention var god, og at der blot var tale om en menneskelig fejl. På trods af de tidligere afslag valgte han at annullere afgiften.
Det er sjældent at opleve så meget sund fornuft og kulance i parkeringsbranchen. Stor tak til Anders for at lytte og for at løse en ellers meget frustrerende situation!

8 de mayo de 2026

Hej Øzkan,

Tak for de pæne ord og for at dele din oplevelse.

Vi er glade for at høre, at du oplevede en god og imødekommende sagsbehandling. Det er netop den oplevelse, vi bestræber os på at give vores kunder.

Tak for din feedback.

Ekstrem dårlig kundeservice.

Jeg havde en ekstremt dårlig oplevelse med en af jeres medarbejdere i kundeservice.

Jeg kontaktede ParkZone for at få bekræftet, at de har slået min bil op i Motorregisteret. Det undrer mig selvfølgelig, hvad hjemlen til dette er, men jeg kan forstå, at ParkZone direkte er uenige med Transportministeriets fortolkning af loven...

Jeg nævner flere gange over for medarbejderen, at jeg gerne vil betale for parkeringen, så dette handler ikke om, hvorvidt jeg skal betale eller ej.

Jeg stiller medarbejderen et spørgsmål om, hvorvidt de har slået mig op i Motorregisteret, hvortil medarbejderen med det samme går til angreb. Medarbejderen var allerede flabet inden for de første 10 sekunder af samtalen, men bliver endnu mere flabet, da jeg spørger ind til opslaget i Motorregisteret. Hun kaster paragraffer i hovedet på mig og forsøger at intimidere mig med det. Derudover fortæller medarbejderen mig, at vi kan tage den i retten.

Jeg har på intet tidspunkt talt grimt eller flabet til medarbejderen, og jeg har på ingen måde hentydet til, at sagen skulle i retten eller noget lignende. Derfor forstår jeg ikke, hvorfor medarbejderen begynder at true med det, når jeg stiller et simpelt spørgsmål.

Det undrer mig virkelig, at ParkZone har oplært jeres medarbejdere til at gå direkte til angreb på folk, der stiller spørgsmål til, om deres bil er blevet slået op i Motorregisteret.

Samtalen sluttede med, at medarbejderen blev ved med at afbryde, hvorefter min kæreste bad om at få lov til at tale færdig. Det mente medarbejderen åbenbart ikke var i orden og valgte derfor at lægge på.

Jeg har aldrig oplevet så dårlig kundeservice før...

7 de mayo de 2026

Hej,

Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse, som har efterladt dig med frustration over kontakten til vores kundeservice. Det er tydeligt, at du oplever, at dialogen ikke er forløbet på en måde, som du havde forventet.

Vi ønsker altid at give vores kunder en professionel og respektfuld behandling, og derfor tager vi din oplevelse alvorligt og bringer den videre i vores interne arbejde.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stay away from this thieves

Stay away from this thieves, they are super quick for fining you but really slow to answer you, and the answer will be always "I'm sorry, you need to pay en 10 days".
If your gym parking is depending on this company I will prefer to go by bus.

1 de mayo de 2026

Hi Matías

Thank you for taking the time to share your experience.

We are sorry to read that you have been left with the impression that your enquiries were not handled in a timely manner. We understand how frustrating it can feel when you are waiting for a response and do not feel that your concerns are being properly addressed.

At Gardian, we strive to provide professional and respectful customer service, and feedback like yours is important as it helps us identify areas where we can improve.

Thank you for sharing your perspective.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Really bad customer support and issues with facility

Really bad customer service, they directly told me they do not want to take responsibility if they make a mistake so the customer should use self service portal to make changes (I needed help with that as the portal was not working). The door to the garage breaks constantly and you cannot enter to access your vehicle. There is no 24/7 call helpline and they borderline threaten that these issues are made up and I am the only customer with this experience, and I can take my business elsewhere, even if I had videos and photos, and have spoken to other people who rent a parking spot and experience the same. The agents are usually empathetic to the struggle, but very slow, gatekeeping information (such as phone number of company that services the door) and it seems not supported by management, so ultimately useless. I would rent a different parking spot but sadly none exist in my area. It would help them if they worked with the customer as many suggestions were made on how to improve these issues and service, but they do not care to put in the effort.

27 de abril de 2026

Hi K

Thank you for taking the time to share your feedback.

We are sorry to read that your experience did not meet your expectations. We take your comments regarding both the parking facility and our customer service seriously, and we appreciate you bringing them to our attention.

Feedback like yours is valuable as we continuously work to improve our service.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

GARDIAN havde i dag ændret skiltene…

GARDIAN havde i dag ændret skiltene uden varsel, det har være gratis at holde her efter 18 i hverdagene i mange år. Det resulterede i +20 bøder som blev uddelt i dag…

21 de abril de 2026

Hej Christopher,

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi kan godt forstå, at det kan skabe frustration, hvis man oplever, at parkeringsreglerne på et område er blevet ændret, uden at man har været opmærksom på det på forhånd.

Vi tager din feedback om informationen i forbindelse med ændringen af parkeringsvilkårene seriøst og bringer den videre internt. Det er vigtigt for os, at ændringer på vores områder er tydelige for de parkerende.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Forfærdeligt firma

Forfærdeligt firma, som lever på bekostning af at snyde bilister for afgifter. Jeg vil klart anbefale firmaer og boligforeninger, at holde sig fra aftaler med dette firma.
At de så ydermere skriver en P-afgift som skal betales inden 10 dage, er kun for at kunne får flere gebyrer i kassen.

21 de abril de 2026

Hej Henrik,

Vi er kede af at læse, at du har haft en oplevelse, som har efterladt dig med dette indtryk af Gardian.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal sidde tilbage med. Det er altid vores hensigt at sikre en fair og professionel håndtering, og derfor tager vi din feedback seriøst.

Vi bruger tilbagemeldinger som din som en del af vores løbende arbejde med at forbedre kundeoplevelsen.

Forfærdeligt firma

Forfærdeligt firma! Ingen forståelse overhovedet. En dum tastefejl kostede mig 985 kr. Jeg har parkeret ved fitnesscentret i flere år med det samme registreringsnummer, og denne ene gang tastede jeg forkert – én bogstav var anderledes end min nummerplade. Jeg sendte screenshots fra tidligere uger som bevis på, at jeg altid parkerer der, og at jeg aldrig havde nogen intention om at snyde. Det var bare en menneskelig fejl. Ingen forståelse, bare en idiotisk forklaring! Hold jer langt væk fra de tyve!

16 de abril de 2026

Hej,

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi forstår godt din frustration, når der er tale om en tastefejl ved registreringen af nummerpladen. Det er vigtigt, at oplysningerne indtastes korrekt, da parkeringstilladelsen knyttes til den registrerede nummerplade. Samtidig har vi forståelse for, at menneskelige fejl kan ske, og vi tager derfor din feedback med i vores løbende arbejde med at skabe en god kundeoplevelse.

Pengemaskine

En flok robotter der trænet til at ligge alt personlighed og menneskelighed fra sig. Skrækkelige personer.

De har intet krav på mine penge. Dette klager jeg med det samme over. De kan ikke finde min originale henvendelse. Så det er bare mit problem - og så bliver jeg pålagt rykkergebyrer. De fastholder alt og truer med inkasso. Sjældent har jeg følt mig så magtesløs og udnyttet.

Længere process med adskillige trusler og rocker-metoder.

14 de abril de 2026

Hej Lukas

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi er kede af at læse, at du har haft et frustrerende forløb, og at du har følt dig magtesløs i kontakten med os. Det er naturligvis ikke den følelse, vi ønsker at efterlade.

Vi tager din feedback seriøst, og vi vil tage den med i vores videre arbejde med at styrke dialogen med vores kunder og sikre en god kundeservice.

Undgå at parkere hos Guardian / Parkzone

Afgift tilsendt på trods af korrekt registrering i Bruuns Galleris VUE biograf. Jeg vil i fremtiden holde mig langt væk fra at parkere hos Parkzone, Guardian eller hvad de fremadrettet ændrer navn til for at løbe fra ufine metoder. Jeg forstår heller ikke at et storcenter kan finde på at bruge dem som samarbejdspartnere. Skuffende.

8 de abril de 2026

Hej Pia

Tak for din feedback.

Vi er kede af at læse, at du sidder tilbage med den oplevelse. Vi forstår godt, at det kan være ærgerligt at modtage en kontrolafgift, når man mener at have registreret sin parkering korrekt.

Vi tager din feedback seriøst og vil tage den med i vores løbende arbejde med at forbedre kundeoplevelsen og sikre en tydelig og enkel parkeringsproces.

Hvis sagen ikke er afsluttet, er du meget velkommen til at kontakte os med dit løbenummer, så vi kan gennemgå sagen nærmere og få et bedre indblik i det forløb, du beskriver.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Build up Tatar

I'm not confident that this will remove all the yukky brown colouring on Thier teeth but one good thing I've noticed after 6 weeks is a improvement in Thier breath.

6 de abril de 2026

Hi Peter,

Thank you for your review.

It appears that your review may be intended for a different company.

dårligt selskab

20 de marzo de 2026

Hej Allan,

Vi er kede af at læse, at du har fået et negativt indtryk af os. Vi tager al feedback til os og bruger den i vores løbende arbejde med at forbedre kundeoplevelsen.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.