Per Christensen Automobiler ApS Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

I slut maj 26 købte jeg en ny gammel el UP i virksomheden. Man havde jo travlt nok med at afslutte handlen, men da jeg skulle afhente bilen en uge efter var den ikke klargjort, hverken indside eller o... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En positiv oplevelse at handle bil i denne virksomhed. Prima betjening. Ingen slinger i valsen hverken under og efter overdragelse. Mest nyere brugte handles. Vores dog en halvgammel,... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en C-klasse. Efter 3 dage begyndte motorlampen at lyse. Dagen efter lyste dæklampen også. Kontaktede Tommy og han fik aftalt med værkstedet skulle kigge på det. Bagdæk blev lappet. NOX... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Escrito por la empresa

Per Christensen Automobiler. Vi sælger ca. 800 biler årligt og har altid mindst 65 biler på lager i absolut topklasse i forhold til prisen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Endnu en fantastisk oplevelse

Endnu en fantastisk oplevelse. Deres professionelle tilgang resultere til en fantastisk oplevelse. Nu har jeg kendt dem i mange år og har anbefalet dem til en del og de har som jeg været rigtige glade for at købe deres bil igennem Per Christensens Automobiler. Jeg var i dag inde med nogen der spurgte mig om jeg kunne finde en fin og billig el-bil og vi kørte straks ind til Per Christensen Automobiler og fik skrevet under på en Byd Atto 3, hvilket de glæder sig til at hente om nogen dage. Vi havde som altid en sikker og trygt handel.

Per Christensen Automobiler er stedet hvor du aldrig går forgæves.

Rams

15 de septiembre de 2024

Hurtigt og effektivt

Rasmus er den mest service orienterede hurtige effektive transparente og ærlige bilsælger jeg nogensinde har mødt. Min største anbefaling herfra.

1 de abril de 2024

Hurtig service

Har virkelig haft en fantastisk oplevelse ved at sælge min gamle bil og købe en ny. Da vi lavede slutseddel var der kage sodavand og kaffe. Hurtig service i det de er nummerplade godkendt, så vi ventede ikke i mange dage før vi fik vores nye bil. Dem der var mest langsomme var tempoet i vores bank🤪

9 de septiembre de 2024

Kæmpe ros herfra

Kæmpe ros herfra, alle i firmaet fortjener denne ros.
Har handlet der i 30 år, det er blevet til mange handler gennem årene, og mange flere venter forude:)) Fetin Bicen

10 de septiembre de 2024

Kære Fetin,

Tusind tak for de pæne ord, som vi sætter stor pris på. Vi er glade for at have dig og din familie som kunder, og håber at det fortsætter i mange år endnu.

Nanna

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vil de overhovedet sælge biler ?

Mærkelig oplevelse. Jeg gik rundt på deres p-plads mellem alle de brugte biler i længere tid og havde egentligt forventet at blive kontaktet af en sælger. Det blev jeg så ikke, så jeg gik ind i forretningen. Kan vi hjælpe dig - spurgte en mand bag en computerskærm. Jeg spurgte til en bil på p-pladsen, og fik at vide, at den allerede var solgt, hvorefter manden fortsatte med computeren. Jeg havde forventet noget i nærheden af “kan vi vise dig en anden bil”, “hvad leder du efter”, “hvad slags bil er du interesseret i”, eller noget i den retning. Det skete ikke, og jeg sagde “nå men så går jeg igen”. Det havde han ingen kommentar til og jeg forlod forretningen med en fornemmelse af at have været til ulempe og man egentligt ikke ønskede at sælge nogen biler. Jeg har nu købt bil et andet sted, hvor jeg fik en udsøgt betjening og jeg følte at sælgeren var der for mig.

14 de agosto de 2024

Kære Hansoviz,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at læse om din oplevelse hos os.

Vi går generelt ikke ud på pladsen og opsøger kunderne, mens de kigger på bil. Dog skal servicen være i orden, når du som kunde henvender dig til os, og det har den ikke været, hvilket vi beklager! Vi håber at du er glad for din nye bil, og vi håber, at vi en dag kan få en chance mere for at yde den gode service, som vi ellers plejer at give.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Spar jer selv for dårlig service og ubehøvlet sælger

Jeg kan ikke anbefale PC-auto. De kan smoothtalke, når de tror, et salg er tæt på, men så snart man ikke viser interesse, vender de 180 grader og bliver ubehøvlede. Det var en meget ubehagelig oplevelse.

15 de julio de 2024

Hej K.R.

Vi er kede af at du har haft denne oplevelse. Vi betjener mange tusinde kunder om året, og gør os meget umage i at levere den bedst mulige kundeservice til alle. Du må meget gerne skrive til os på info@pc-auto.dk om din oplevelse, så vi kan evaluere hvad vi skal gøre bedre i fremtiden.

Rasmus

Super oplevelse

Jeg har købt en bil ubeset, som blev fragtet hjem til mig. Der var en enkelt reklamation, som der hurtigt blev taget hånd om.

29 de julio de 2024

Købte en VW ID4

Købte en fin VW ID4 og vil gerne anmelde den gode behandling jeg fik af Tommy og Per fra salgsafdelingen.

Fin introduktion af bilen, Fair byttepris for min daværende bil og en flot vasket og fuldt opladet bil ved levering :-)

Vi ses.

14 de junio de 2024

God sælger og kundeservice

Fra Jylland til Rødovre.

Jeg ankom med toget og blev hentet af Rasmus(Sælger)på stationen - fornemt.

Forinden havde jeg handlet bil telefonisk - helt uden at se eller kører i den. Men ingen problem i det.
Da jeg kom hjem til Jylland med min nye bil, opdagede jeg en rids og en dæktrykscensor, som ikke virkede - alt sammen er udbedret på sælgers regning efterfølende - god stil.

Jeg tager gerne afsted for at handle bil ved Per Christensen næste gang :)

9 de mayo de 2024

Særdeles positiv oplevelse.

En særdeles positiv oplevelse og rigtig fine priser. Sælgeren Tommy var meget behagelig og venlig mand. Stille og roligt fik vi alle detaljer på plads under en konstruktiv, imødekommende og fleksibel dialog. Bilen var klargjort, vasket og udleveret på det aftalte tidspunkt. Det kan ikke gøres bedre, tak. Her vil jeg gerne købe bil igen. Kan I den grad anbefales af en erfaren køber på 68 år.

14 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en bil fra dem for 3 måneder…

Købte en bil fra dem for 3 måneder siden og har bevidst ventet med at skrive et review, men:

Vi havde en super oplevelse med den behandling vi fik af dem og er enorm glade for vores bil :)

14 de mayo de 2024

Super oplevelse

Jeg købte en Volvo hos PC Auto. Jeg var meget tilfreds med forløbet og den service firmaet gav. Sebastian fra PC auto har været en fantastisk hjælp og har stor viden om elbiler. Så bedste anbefalinger fra mig.

15 de marzo de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

For sen levering,knapt en uge efter…

For sen levering,knapt en uge efter aftale. Nummerplader måtte jeg selv spørge efter, da de ikke var sat på. Fin introduktion af bilens funktioner. Virker som et sted, hvor der er meget travlt.

24 de abril de 2024

Hej Rikke

Vi beklager at du havde den oplevelse, og vi må erkende at leveringen af din bil trak ud.
Vi ventede desværre på bilens registreringsdokumenter, og i dette tilfælde blev leveringen udsat netop grundet dette.

Dog er vi glade for, at du synes, du fik en fin introduktion, og vi håber, at du på trods af forsinkelsen føler dig godt behandlet.

Super service fra Rasmus

Super service fra Rasmus, som hjalp mig med at udskifte min Park Solar. Endda uden beregning. For fire år siden købte jeg min dejlige Golf hos Per Christensen Automobiler. Min næste bil bliver også købt her. Jeg fik også hjælp til polering af en længere skramme på bilens side.
Det er så fornem service. Tusinde tak.

22 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode priser på deres elbiler.

Havde set en Volvo Recharge hos Per Christiansen biler. Var forbi hvor jeg prøvekørte den og gik den efter, kosmetisk. Kørte perfekt, men havde stenslag på kofangeren, fik lovning på at få den malet senere på året. Ingen problemer med at handle bil hos Per Christiansen Biler.
Fik også 20% mere for min brugt bil her, end hos Vestergaard. Klart noget der betyder meget ved bilhandel, for mig.

25 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fandt en skøn bil til rimelig pris

Jeg fandt en skøn bil til rimelig pris. Sebastian var sælgeren. Vi handlede min defekte brugte bil ind i handelen. Han var ret detaljeret, da jeg hentede bilen. Jeg var tryg, da jeg ikke har kørt i El-bil før. Der var ikke noget pladder. De har overholdt deres aftale, og leverede bilen på slaget. Vi er meget glade for vores Tesla model 3 Det er et rigtig godt sted at handle bil. Der er god service. Vil man have en brugt Tesla, så er det stedet at handle...

19 de marzo de 2024

Tryg og professionel oplevelse

Efter at have søgt lidt rundt på nettet efter en MG5 fandt jeg en til salg hos Per Christensen Automobiler, og det til en pris jeg gerne ville køre for (bosiddende i midtjylland). Jeg kontaktede dem i henhold til at købe den og de tog min gamle bil i bytte, og der blev vi hurtig enige. De udfærdigede en købsaftale med en betingelse at bilen levede op til mine forventninger når jeg prøvekørte den, og var det som det skulle være kunne jeg få plader på samme dag. Dette aftalte vi fredag og onsdag ugen efter kørte jeg fra Per Christensen i Rødovre hjem igen. Og med ikke udelukkende gode erfaringer (sagt pænt) med brugt bilvognsforhandlere så må jeg sige at det var en voldsom positiv oplevelse!! Jeg kunne sagtens give dem 5 stjerne for deres skarpe pris på den bil jeg købte, men jeg vil dog hellere fokusere på deres service, det har simpelthen være en fornøjelse at hande med dem. Når den anden bil skal skiftes ud skal jeg da helt bestemt kigge hos dem inden jeg kigger nogle andre steder!

13 de marzo de 2024

Aldrig køb en bil her

Skulle have købt en bil og havde givet tilsagn over telefon at jeg ville have denne og jeg ville tage et fly fra Aalborg til København idag d. 23.

Blev ringet op torsdag d. 22 og fik at vide bilen er solgt, på trods af vi havde en mundtlig aftale at jeg var først.

Forventede at blive kompenseret for flybilletter og færge hjem - 1.447 kr, men nej.

Jeg kunne få det i rabat såfremt jeg vil købe en anden bil.

Så jeg har spildt en fridag på 1.447 kr på en bilforhandler som løber fra en mundtlig aftale.

Sælgeren havde informeret mig om at de kun kunne holde bilen tilbage ved en underskrevet slutseddel, men sælgeren havde forsikret mig om at jeg stod først i køen, i og med jeg kom langvejs fra og skulle købe en bil til 230.000 kr så køber jeg ikke denne ubeset.

22 de febrero de 2024

Kære Rune

Historien er, at du er interesseret i vores Aiways, men da du bor i Jylland, kan du ikke bare lige komme forbi til en fremvisning. Vi tilbyder dig at købe bilen ubeset, da det er den eneste måde, du kan sikre dig handlen, men du insisterer på at komme over og se bilen først. Som du selv skriver, gør vi dig flere gange opmærksom på risikoen for at bilen kan nå at blive solgt til anden side, inden du når at komme herover, hvilket er tilfældet i denne sag.
Aftalen var, at vi skulle ringe til dig, hvis bilen blev solgt til anden side. En aftale som vi har overholdt. I telefonen tog du det pænt, trods skuffelsen. At det nu munder ud i en 1-stjernet anmeldelse, er desværre en tendens, som vi har set før, fra folk der er gået glip af et godt tilbud i vores butik.

Du er velkommen i vores butik en anden gang.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.