Per Christensen Automobiler ApS Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

I slut maj 26 købte jeg en ny gammel el UP i virksomheden. Man havde jo travlt nok med at afslutte handlen, men da jeg skulle afhente bilen en uge efter var den ikke klargjort, hverken indside eller o... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En positiv oplevelse at handle bil i denne virksomhed. Prima betjening. Ingen slinger i valsen hverken under og efter overdragelse. Mest nyere brugte handles. Vores dog en halvgammel,... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En særdeles positiv oplevelse og rigtig fine priser. Sælgeren Tommy var meget behagelig og venlig mand. Stille og roligt fik vi alle detaljer på plads under en konstruktiv, imødekommende og fleksibel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en C-klasse. Efter 3 dage begyndte motorlampen at lyse. Dagen efter lyste dæklampen også. Kontaktede Tommy og han fik aftalt med værkstedet skulle kigge på det. Bagdæk blev lappet. NOX... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Escrito por la empresa

Per Christensen Automobiler. Vi sælger ca. 800 biler årligt og har altid mindst 65 biler på lager i absolut topklasse i forhold til prisen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Stor tillid

Købte bil i april..med stor hjælp af Rasmus.kia niro ev.samt et godt tilbud på vinter dæk..alt har spillet godt og tænker at den næste el bil også bliver derfra..tak for alt

8 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Handlede bil (PS2) hos Per Christensen…

Handlede bil (PS2) hos Per Christensen Automobiler her i November 23. Havde en god oplevelse af Per & CO. - hurtig og effektiv service, troværdigt foretagende. Absolut konkurrencedygtige priser.

Sebastian er i den grad vidende om EL-Biler - en fornøjelse at tale med ham. Tommy/Stig/Rasmus - good guys

BH Joergen V. Skjoede

1 de noviembre de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Min oplevelse hos Per Christensen…

Min oplevelse hos Per Christensen Automobiler var meget blandet. Ved vores besøg den 12. februar 2023 blev vi venligt modtaget og børnene legede et hyggeligt legerum. Vi var interesserede i en Tesla Model 3 til en rimelig pris og indgik en købsaftale med forbehold for bankgodkendelse og fandt lånet sammen med en medarbejder han anbefalede Al finans som også var vores bank.

Desværre stødte vi på en række udfordringer med Arbejders Landsbank, som var vores valgte låneinstitut på grund af deres gunstige rente. Det viste sig senere, at vores bankrådgiver var på vej på pension og ikke var villig til at arbejde på låneprocessen. Undervejs forsøgte jeg flere gange at informere medarbejderen, vores kontakt hos Per Christensen Automobiler, om de bankrelaterede problemer.

Medarbejderen var oprindeligt rolig og forsikrede os om, at det ikke ville være et problem. Dog begyndte mine bekymringer at stige, især da bilen, på det tidspunkt, var en af de billigste Tesla-modeller på markedet.

Den 23. februar spurgte jeg medarbejderen om, hvor længe de ville holde bilen for os, da jeg frygtede, at de ville sælge den til en anden. Han beroligede mig og opfordrede mig til at presse banken yderligere.

Jeg besluttede mig for at kontakte bankens filialdirektør og hvilket satte gang i processen.

Fredag den 24. snakker vi sammen, og jeg forklarer de fortsatte udfordringer med banken, hvilket medarbejderen heller aldrig havde hørt om noget lignende. Jeg lover at ringe hurtigst muligt. 5 minutter senere ringer medarbejderen tilbage. Han havde fuldstændigt ændret sin tone og mindede mig om, at jeg ikke bare kan løbe fra en aftale. Jeg forsikrede ham om, at det var jeg på ingen måde interesseret i. Han begyndte derefter at foreslå, at jeg kunne betale 5000 kr for at ophæve aftalen, og at mange andre havde gjort det. Jeg mindede ham om, at vi havde et bankforbehold, og at jeg ikke ønskede at annullere aftalen. Medarbejderen antog en truende tone og påstod, at med bankforbeholdet var det ligegyldigt, hvilken bank det var, så skulle han nok finde en bank, der ville godkende os. Det blev meget ubehageligt, og jeg afsluttede samtalen med løftet om at ringe tilbage, når jeg hørte fra banken.

Komisk nok ringer banken lige efter den oplevelse og bekræfter billånet og overfører pengene til kontoen.

Jeg kontakter medarbejderen og deler de gode nyheder, men jeg har stadig ingen lyst og føler mig ikke tryg ved at købe en bil hos ham. Han undskylder med en masse forklaringer om, at branchen er hård, men at han gerne vil undskylde ved at tilbyde mig et par brugte vinterdæk til 3000 kr.

Tirsdag den 28/2/23 får jeg endelig bilen og bliver godt modtaget af nogle af de medarbejderen. Bilen kører som en drøm, og der har ikke været problemer med den.

Det var en meget blandet oplevelse. Prisen var gode, men ville jeg købe en bil af den medarbejder igen hos Per Christensen Automobiler? Det tror jeg ikke.

Hilsen,
Chres

4 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Per Kristensen automobiler er maksimalt hjælpsomme

Per, Rasmus og co er fantastiske. De står på tæer for at vi går ud af butikken som tilfredse kunder. Og det gør vi! Vi oplevede lidt knas med ladefunktionen på vores bil købt hos Per Kristensen auto. Aldrig har jeg oplevet så hurtigt, serviceminded og kvalificeret hjælp som vi fik hos jer. I løste problemet - vi er kørende og meget glade. Vi ses igen når vi skal skifte bil.

18 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service handler gerne igen

købte en næsten ny bil dog var der lidt fejl på den som PC-Auto løste til ug her 2dage før jeg køre på ferie
så kan kun sige at PC-Auto har en super god service og kunne jeg give flere stjerner gjorde jeg dette,
Tak til PC-Auto for en super god service/handel
jeg kommer gerne igen mvh Jørn

31 de julio de 2023

total dårlig oplevelse

total dårlig oplevelse, følelsen af at man var ligegyldig og ikke interesseret i en. starter med man lige hurtigt får nogle nummerplader i hånden og så kør. aflevere nøglerne til min gamle bil så de kan give et bud. kommer tilbage og står så en anden kunde og spørger til en pris på hans bil, får besked på de gider ikke give bud hvis han ikke er sikker på han vil købe bilen ved dem. nå så bliver det så mig, der står så en kunde imellem sælger og mig og jeg får sådan lige hurtigt af vide at min er en gammel bil og som har et rust hul så den er intet værd. ømm tak og prisen på den jeg har kikket på ( har jo tænkt mig og købe en bil til 340.000,- hos ham ) at det er prisen og han kommer ikke til og forhandle pris fortæller han, så står vi der mellem et andet par der vil handle og så det ligesom det. han brugte vel ca. 30 sek. på snak og så kunne vi ellers bare gå. aldrig oplevet så dårlig og arrogant oplevelse. vi har pengene og skal ikke låne. ham kommer jeg ikke hos igen.

19 de julio de 2023

Hej Søren

Vi er kede af din oplevelse af dit besøg i butikken i dag.
Vi vil gerne adressere din egen del af oplevelsen først. Din bil er af ældre dato, og noget rusten og derfor ikke noget vi selv kan bruge i butikken. Derfor ringede vi rundt til vores opkøbere, som desværre ingen interesse havde i at byde på den. Derfor fik du at vide, at du fra os kunne forvente max 5.000 kr. Men at det nok er bedre for dig at sælge den privat, da du muligvis kan få en højere pris der.

Prisen for din bil var ikke til forhandling, da vi ikke vurderer at vi kan komme videre med den for mere end det bud vi gav. Skulle vi give mere, ville det være en minus forretning, og det kan vi ikke leve af, når vi samtidigt er blandt de billigste på markedet med vores salgsbiler.

Det er på ingen måde vores hensigt at virke arrogante. Det er faktisk vores mantra at være imødekommende og familiære i vores kontakt med kunder. Vi beklager at du har fået den opfattelse af os.

Den anden kunde du refererer til, var ikke i nærheden af at være klar til at handle, og med den travlhed vi har i butikken i øjeblikket, har vi simpelthen ikke tid til at vurdere folks biler for sjov. Desuden blev han inviteret tilbage i næste uge, hvor vi får en sælger mere tilbage fra ferie.

Du ønskes en fortsat god sommer, og held og lykke med dit bilkøb.

Behagelig oplevelse

Super god oplevelse hos Per.
Familiær stemning og tid til mine dumme spørgsmål og mange prøve kørsler.
Fik en super pris og masser af smil og grin.
Kan kun anbefale Per og hans kompetente personale. Vi kommer igen.

6 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aldrig mere Per Christensen…

Aldrig mere Per Christensen Automobiler.
Bliver ikke taget seriøst og de har ikke tid til en. Forvent at de er ligeglade med dig selvom du køber en bil til over 300.000 kr.
Når bilen skal købes er det en god bil på kun 2 år og små 36.000 km. Efter købet skal man åbenbart forvente at det er en gammel lortebil med mange km, hvorfor diverse fejl er forventeligt.

1 de junio de 2023

Kære Morten

Vi forstår ikke helt at du ikke føler dig taget seriøst, og specielt ikke at vi ikke har haft tid til dig. Du har været i butikken en del gange, og prøvekørt bilen 3 gange, inden du accepterede en handel. Vi har endda holdt butikken åben for dig udover vores almindelige åbningstid, da du ikke kunne nå at være her inden. Vores værksted har forsøgt at løse problemet med de rystelser/lyde du oplevede. De har kørt en tur med dig, og de kunne ikke finde frem til de lyde, du har hørt.
Vi har skiftet dæk for at afhjælpe rystelser, som du føler. Vi kan ikke løse en opgave, som vi ikke selv kan høre eller mærke, men vi har på mail givet dig besked om at du endelig skal komme forbi, hvis problemet bliver værre.
Vi mener bestemt, at vi har taget dig seriøst, og ikke mindst haft rigtig meget tid til dig.

35.000kroner efter 25.000km!!!

Har en VW Passat GTE HYBRID som jeg købte af dem maj 2021. Efter jeg har kørt ca 25.000 km i den er der desværre gået en mechatronic i stykker på den, som koster mig ca 35.000kr for at få den lavet.

Henviste mig idag 08/11/2022 om de kunne stå for montering inkl kodning ca pris 5,500kr og jeg selv sku stå for selve mechatronic. SVARET VAR NEJ sagde han med et smil på læben.

Efter mit køb hos dem, henviste jeg 3 af mine nærevenner og bekendte til dem.. håber kun det er min bil der skal have sådan en reparation, for jeg kan desværre ikke leve med dårlig samvittighed.!!!!
Har advaret dem med at gå til FDM og få lavet en FDM kontrol af bilen for fremtidige fejl inden deres garanti udløber
Jeg vil råde alle bilkøber med at få lavet en brugtvognsattest af bilen inden i køber bil herfra.

8 de noviembre de 2022

Hej Ibrahim

Vi stiller os meget uforstående overfor din 1-stjernede anmeldelse af os. Du var forbi butikken i går, hvor vi havde en behagelig dialog om din bil.

Vi kan naturligvis ikke dække en reparation 1 år efter garantiens udløb. Vi har forsøgt at hjælpe hvor vi kan, ved at indhente tilbud fra vores samarbejdspartnere til rene nettopriser. Men du mente ikke at prisen var lav nok.

Ved salg tilbyder vi FDM brugtbilsattest på alle vores biler og endvidere tilbyder vi udvidede garantier hos ETU og CarGarantie, som jo netop er til for at udgå dyre reparationer efterfølgende.

Vi kan godt forstå at du er ærgerlig og at det er en stor reparation, som du står overfor, men vi mener ikke at en 1-stjernet anmeldelse er berettiget, blot fordi vi ikke dækker en reparation, som vi ikke er forpligtet til at dække.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bedste autohandler nogensinde.

Min far og jeg var interesseret i en af deres biler, ydermere havde vi 2 biler i bytte. Vi blev taget rigtig godt imod af alle medarbejder. Vi blev betjent af Tommy, som havde styr på sit kram og guidet os rigtig godt igennem. De er alle søde og flinke, men tak især til sælgeren Tommy, som havde styr på sit arbejde, som vi desværre havde været ud for andre steder inden mødet med Tommy og resten af hand kollegaer hos Per Christiansen Automobiler.

26 de agosto de 2022

Igen en bil fra Per Christensen

Igen en bil fra Per Christensen - og det er der god grund til. Første bil købte vi i 2016 og anden bil i maj 2022. Små fejl er rettet uden bøvl. God pris på den købte og den indbyttede bil. God service og stor smiley 🙂

27 de octubre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fornyelig handlet bil hos Per…

Vi har fornyelig handlet bil hos Per Christensen. De anden gang vi handler bil her. Vi har fået en fantastik behandling, under behagelige forhold, og følt os trygge under hele forløbet begge gang. Føler de er meget deltagende og nemme at tale med, og de går op i at give deres kunder en god oplevelse, og køre derfra med ro i maven.

5 de abril de 2022

Dårlig service

Tirsdag d. 29/3-2022, havde jeg prøvekørt en bil. Klokken 14. samme dag, kontakter jeg sælger Tommy mhp. at, jeg ønsker købe bilen, fredag d.01.04.2022 kl.14:30. Adspurgt, fortæller han at jeg ikke behøver medbringe noget, og at vi nok skulle finde ud af det. Han er på daværende tidspunkt, bekendt med interessen og ønske om køb.

Idag d. 01.04.2022, bliver jeg kontaktet 2½ time før, jeg skal købe bilen, at bilen er blevet henstillet til anden side. Det er simpelthen for dårlig service. Tommy fortæller, at jeg ikke har betalt depositum, skrevet under eller lign. Dette er jeg ikke blevet oplyst om, ved telefonisk henvendelse d. 29/3-22. Jeg mener, at det er under alt kritik, at man som forhandler ikke informere sine kunder, om vilkår og regler. Yderligere, er det ikke okay. I tilfælde af, at I, var bange for, at jeg ikke ville købe bilen, kunne i rette henvendelse til mig, forinden salg. Tommy fortæller, under vores telefon samtale, at "hvis jeg ønskede bilen, kunne jeg købe den hurtigst muligt, fremfor at vente". Endvidere, har det ikke kunne lade sig gøre, grundet arbejdsmæssige vilkår. Hvis Tommy, havde informeret mig om, at jeg skulle skrive under, på et papir, inden aftalen var bindende havde jeg gjort det. Dog regner jeg med, at en mundtlig aftale, er bindende, da jeg ikke bliver oplyst om andet.

Jeg anbefaler ingen, at købe biler fra jer. Da jeg ud fra denne service, kun kan konkludere, at i ikke stoler på jeres kunder, fokus på penge og ingen kundeservice. Derudover manglende information.

Jeg skal nok købe en anden bil, et andet sted fra. Dog er jeg skuffet over, at jeg ikke køber den bil, familien havde ønsket og glædet sig til at få med hjem idag. I er utrolig skuffende.

Det er jeres tab, at miste en kunde og dennes omgangskreds.

Hilsen
Kanber.

1 de abril de 2022

Hej Kanber

Først og fremmest er vi meget kede af din opfattelse af os og vores service. Vi har fortalt dig at vi ikke reserverer biler. Så længe der ikke er en slutseddel som er underskrevet af begge parter, er der ikke tale om en handel, ergo er bilen stadig til salg.
Du ville gerne vise bilen til din kone, og det er selvfølgelig ærgerligt at du først har tid til det fredag, 3 dage efter du har prøvekørt den.
Efter du havde talt med Tommy, var aftalen at vi gemte dit navn og nummer, så vi kunne ringe til dig, hvis bilen blev solgt til anden side inden I skulle komme. En aftale som vi har overholdt.

Du nævnte selv i tirsdags at din familie har handlet mange biler hos os, og det er rigtigt. De har altid været glade og tilfredse med vores service.

Du er naturligvis velkommen en anden gang.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.