Peter Hahn heeft een fantastische klantenservice: Heb een aankoop gedaan; enorm getwijfeld over deze aankoop; na veel twijfel retour verzonden en zij hebben dit geaccepteerd. Heb hierover wel voora... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Altijd heel mooie spullen graag betere website, account en inzicht in bestelgeschiedenis. de maatvoering is heel grillig en steeds heb ik andere maat. normale maat is 46 vaak zijn bestelde kleren... Ver más
Producten zijn goed, maar wel wat prijzig. Nooit problemen met de service. Prettig dat bij blouses en truien de lengte altijd wordt vermeldt. De website ( je kan geen cookies weigeren, filter kan ve... Ver más
Van Peter Hahn weet je dat je goede kwaliteit geleverd krijgt en probleemloos een artikel kunt terugsturen als het model tegenvalt of net niet past. Bezorging snel en correct. Wel bezorgkosten, tenzij... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de ropa para mujeres
- también en la categoría
- Tienda de alta costura
- Tienda de ropa
- Tienda de ropa para hombres
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Bestel de meest actuele damesmode eenvoudig online bij Peter Hahn. Bij ons vindt u de allerbeste natuurlijke materialen, zoals fijn SUPIMA® katoen, puur kasjmier, natuurlijk linnen en zuivere zijde. Ons assortiment bestaat uit meer dan 250 gerenommeerde merken, zoals designermerken als Brax, Bogner en Lacoste, maar ook merken die exclusief bij Peter Hahn te koop zijn, zoals Looxent en Fluffy Ears. | Meer dan 50 jaar mode-expertise | Lid Thuiswinkel.org: bestellen zonder risico | Garantie voor optimale kwaliteit en service | Retourzending eenvoudig en gratis | Prettig en veilig achteraf betalen
Información de contacto
Regulierenring 22, 3981 LB, Bunnik, Holanda
- 030 – 659 29 15
- service@peterhahn.nl
- www.peterhahn.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 17% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Snelle levering, ook bij retouren vlotte afhandeling, goede kwaliteit van kleding.
kwaliteit is goed
kwaliteit is goed
bestellen op website gaat soms moeilijk
bezorging en retour goed
inloggen en bekijken van mijn status is slecht
Een vest besteld € 119,95
Een vest besteld € 119,95 , € 20,00 korting zou € 101 ,91 worden ,inclusief verzendkosten,
een paar dagen later 12 sept. staat het zelfde vest voor €69,95 als reclame in de bijlage van de Telegraaf. Na levering heb ik het vest dus teruggestuurd. Tip: heel goed opletten!
Al jaren goede ervaringen met Peter…
Al jaren goede ervaringen met Peter Hahn.
Goede kwaliteit prima bezorgdienst.
Alles als beloofd
De kleding, de informatie, de bezorging, alles was zoals beloofd.
Tevreden klant
De kleding van Peter Hahn is altijd van goede kwaliteit en pasvorm. Zendingen zijn goed verzorgd.
Kortom: ik koop mijn kleding graag bij Peter Hahn.
Afzetters / oplichters
Afzetters / oplichters. Nooit meer iets kopen hier

Respuesta de PETER HAHN
Eigenlijk 0 sterren en ik ga nooit meer…
Eigenlijk 0 sterren en ik ga nooit meer iets bestellen. Door misverstand over betaling deurwaarder aan de deur gekregen een dat is me echt nog nooit overkomen maar ik kon praten als brugman boete van 41 euro echt helemaal idioot!! Als je een aanmaning stuurt moet dit toch aangetekend, ik heb de factuur nooit ontvangen!!!

Respuesta de PETER HAHN
ik bestel al langer dan 15 jaar bij…
ik bestel al langer dan 15 jaar bij Peter Hahn,
dat zegt genoeg
Kwaliteit kleding
De kleding is prachtig en de maat klopt ook precies.
Een uitstekende service, een tevreden klant.
Mooie artikelen bij Peter Hahn.
Ik bestel geregeld bij Peter Hahn . Mooie artikelen. Voor ieder wat wils, van een niet te dure tot extreem duur . Goede pasformen. Je besteld en als het voorradig heb je het snel thuis.
Ik vind het ook niet erg als ik een poosje moet wachten.
Kwaliteit!
Op tijd bezorgd.
Op tijd bezorgd. Verpakking ziet er goed uit.makkelijk te retournerenals de kleur niet staat of de maat niet goed is.
Alles is aanmaningenmis gegaan
Alles is mis gegaan! In het verleden goed beoordeeld door mij, totdat post nl een pakket heeft afgelevrrd bij een distributiepunt. Ik heb gelijk gemaild dat dit retour gezonden moest worden, dit was op 7 juli jl. Op 14 juli zou het retour gaan.
Vanaf dat moment kreeg ik aanmaningen om te betalen, ik heb verschillende keren gebeld en gemaild en uit ten treure telkens weer uitgelegd, dat de fout bij het distributiepunt lag en niet bij mij!
Toen ik in de gelegenheid was ben ik er langs gegaan en idd vergeten te retorneren!
Vandaag 9 september krijg ik weer een aanmaning, nu is voor mij de maat vol, ze zijn een goede klant kwijt.

Respuesta de PETER HAHN
Aflevering bestellingen goed en…
Aflevering bestellingen goed en kwaliteit uitstekend.
Super bedrijf!
Hele goede service en mooie kwHele goede service en mooie kwaliteit kleding.In de schaduw van het lichtaliteit kleding.
Goede kwaliteit en snelle bezorging
Uitgebreide keuze mooie merken
Uitgebreide keuze mooie merken! Toch drie sterren omdat je als klant niet je saldo, gedane bestellingen kan inzien op de website. Dan kan alleen telefonisch.