PETER HAHN Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Peter Hahn heeft een fantastische klantenservice: Heb een aankoop gedaan; enorm getwijfeld over deze aankoop; na veel twijfel retour verzonden en zij hebben dit geaccepteerd. Heb hierover wel voora... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Altijd heel mooie spullen graag betere website, account en inzicht in bestelgeschiedenis. de maatvoering is heel grillig en steeds heb ik andere maat. normale maat is 46 vaak zijn bestelde kleren... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Producten zijn goed, maar wel wat prijzig. Nooit problemen met de service. Prettig dat bij blouses en truien de lengte altijd wordt vermeldt. De website ( je kan geen cookies weigeren, filter kan ve... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Van Peter Hahn weet je dat je goede kwaliteit geleverd krijgt en probleemloos een artikel kunt terugsturen als het model tegenvalt of net niet past. Bezorging snel en correct. Wel bezorgkosten, tenzij... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. también en la categoría
  3. Tienda de alta costura
  4. Tienda de ropa
  5. Tienda de ropa para hombres

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Bestel de meest actuele damesmode eenvoudig online bij Peter Hahn. Bij ons vindt u de allerbeste natuurlijke materialen, zoals fijn SUPIMA® katoen, puur kasjmier, natuurlijk linnen en zuivere zijde. Ons assortiment bestaat uit meer dan 250 gerenommeerde merken, zoals designermerken als Brax, Bogner en Lacoste, maar ook merken die exclusief bij Peter Hahn te koop zijn, zoals Looxent en Fluffy Ears. | Meer dan 50 jaar mode-expertise | Lid Thuiswinkel.org: bestellen zonder risico | Garantie voor optimale kwaliteit en service | Retourzending eenvoudig en gratis | Prettig en veilig achteraf betalen

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 17% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

371 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

kwaliteit is goed

kwaliteit is goed
bestellen op website gaat soms moeilijk
bezorging en retour goed
inloggen en bekijken van mijn status is slecht

1 de septiembre de 2026

Een vest besteld € 119,95

Een vest besteld € 119,95 , € 20,00 korting zou € 101 ,91 worden ,inclusief verzendkosten,
een paar dagen later 12 sept. staat het zelfde vest voor €69,95 als reclame in de bijlage van de Telegraaf. Na levering heb ik het vest dus teruggestuurd. Tip: heel goed opletten!

12 de septiembre de 2026

Afzetters / oplichters

Afzetters / oplichters. Nooit meer iets kopen hier

11 de septiembre de 2026

Respuesta de PETER HAHN

Het spijt ons dat u zo ontevreden bent. Helaas kunnen wij aan de hand van uw beoordeling niet achterhalen wat er precies is misgegaan. Neem bij vragen of problemen gerust contact op met onze klantenservice via service@peterhahn.nl.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eigenlijk 0 sterren en ik ga nooit meer…

Eigenlijk 0 sterren en ik ga nooit meer iets bestellen. Door misverstand over betaling deurwaarder aan de deur gekregen een dat is me echt nog nooit overkomen maar ik kon praten als brugman boete van 41 euro echt helemaal idioot!! Als je een aanmaning stuurt moet dit toch aangetekend, ik heb de factuur nooit ontvangen!!!

1 de junio de 2026

Respuesta de PETER HAHN

Het spijt ons dat er onduidelijkheid is ontstaan rondom uw betaling en dat de situatie voor u zo vervelend is verlopen. Wanneer u de factuur of betalingsherinnering niet heeft ontvangen, verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice via service@peterhahn.nl, zodat we uw situatie kunnen bekijken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie artikelen bij Peter Hahn.

Ik bestel geregeld bij Peter Hahn . Mooie artikelen. Voor ieder wat wils, van een niet te dure tot extreem duur . Goede pasformen. Je besteld en als het voorradig heb je het snel thuis.
Ik vind het ook niet erg als ik een poosje moet wachten.

11 de septiembre de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Op tijd bezorgd.

Op tijd bezorgd. Verpakking ziet er goed uit.makkelijk te retournerenals de kleur niet staat of de maat niet goed is.

9 de septiembre de 2026

Alles is aanmaningenmis gegaan

Alles is mis gegaan! In het verleden goed beoordeeld door mij, totdat post nl een pakket heeft afgelevrrd bij een distributiepunt. Ik heb gelijk gemaild dat dit retour gezonden moest worden, dit was op 7 juli jl. Op 14 juli zou het retour gaan.
Vanaf dat moment kreeg ik aanmaningen om te betalen, ik heb verschillende keren gebeld en gemaild en uit ten treure telkens weer uitgelegd, dat de fout bij het distributiepunt lag en niet bij mij!
Toen ik in de gelegenheid was ben ik er langs gegaan en idd vergeten te retorneren!
Vandaag 9 september krijg ik weer een aanmaning, nu is voor mij de maat vol, ze zijn een goede klant kwijt.

7 de julio de 2026

Respuesta de PETER HAHN

Wat jammer dat deze situatie zo lang heeft geduurd en dat u meerdere keren contact met ons heeft moeten opnemen. We begrijpen dat de aanmaningen ondanks uw eerdere contacten erg vervelend voor u zijn geweest. Het spijt ons dat u hierdoor zo teleurgesteld bent geraakt.

8 consejos para escribir buenas reseñas.