Consulta las opiniones de los clientes
Jeg havde et mål om at blive større og stærkere som jeg bestemt gjorde jeg gik 6 kg op i vægt og beholdte en lav fedtprocent samtidig med at jeg blev markant stærkere i alle basisøvelserne Kostpl... Ver más
Peter Lagermand er måske den mest erfarne og kompetente online coach/træner på markedet. Har lært og fået ekstremt meget ud af et flerårigt forløb både indenfor teknik, motivation,ernæring og ikke... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
9 måneder forløb hos Peter er overstået…
9 måneders forløb hos Peter er overstået og 10kg lettere, i langt bedre form overall, en masse erfaring rigere og de fedeste trænings og kostplanerplaner med i bagagen! Men det er kun 50% af et forløb hos Peter! De sidste 50% er den sparring man har med ham, den er uundværlig i et forløb hvor man til tider godt kan “kæmpe” med sig selv, der er det guld værd at ta en snak med Peter som altid er forstående og ikke mindst ærlig - og som man ved selv har taget turen så han kender den! 5 store stjerner herfra💪🏼
Virkelig personlig coach! 100🌟
Personlig coach - ja, Peter er 100 procent personlig og dedikeret til hans klienter. Har netop afsluttet en knap 10 måneders rejse med Peter, hvor der er sket udvikling som jeg ikke kunne få uden hans hjælp, råd, sparring og pejling. Peter er skarp, holder hvad han lover 🫵😎👌
Kan ikke andet end at anbefale Peter!
Tak for rejsen og på gensyn Peter! 🔥
Bedste coach
Jeg har været i et forløb hos Peter Lagermann i 9 måneder. Den bedste investering jeg har gjort i mig selv!
Fra at slæbe mig op i fitnesscentret med indstillingen at jeg i bund og grund ikke gad, har et forløb med Peter fået mig til at elske styrketræning og det at spise sundere og bedre mad. Dertil kommer også det ændrede mindset som man får med i rygsækken, efter et forløb med Peter. Han har fokus på både det fysiske og det mentale i processen. Jeg føler at jeg står meget stærkere i min tilværelse nu, end jeg gjorde inden forløbet - både mentalt og fysisk.
Peter er sindsygt faglig dygtig, man har følelsen af at han ved alt. Dertil er Peter et utroligt sympatisk, humoristisk og nærværende menneske, som er en kæmpe støtte på din vej til et bedre, sundere og stærkere jeg.
Jeg er dybt taknemlig for de strategier, glæde ved træning og sundere livsstil samt et stærkere mindset, som Peter undervejs i vores forløb har puttet i min rygsæk.
Jeg vil på det varmeste anbefale Peter !
Kæmpe anbefaling
Har lært og fået ekstremt meget ud af et flerårigt forløb både indenfor teknik, motivation,ernæring og ikke mindst coaching, som jeg uden tvivl vil få stor glæde af fremover.
Kæmpe anbefaling herfra. Prøv det!!!
Super forløb
Jeg har været i et forløb hos Peter i tre måneder. Det har været super godt jeg har fået styr på kost og træning. Noget jeg har kæmpet med flere gange med flere forskellige andre coaches. Men det er først med Peter jeg har fundet gnisten og fået styr på kost og træning. Jeg kan kun give Peter mine bedste anbefalinger.
Ingen andre, ingen bedre.
Ja hvor skal man starte henne ?
Jeg har været klient hos Peter siden December 2024. Han har været med til at ændre mit liv. Jeg har altid haft lidt en elevator vægt, og ikke store helt vilde i muskelmasse, og har fedtmæssigt altid ligget på den mere tunge side, siden jeg blev ung voksen. Men med de rigtige vaner, og den fremragende motivation, de rigtige træningsprogrammer og personlige sparring med Peter er det nu et afsluttet kapitel.
Så tak Peter !
Kan på det varmeste anbefalede Peter hvis folk står og har brug for en autentisk og virkelig varm coach, som tager dit velvære og sundhed seriøst.
Så spring på den bedste rejse du kan give dig selv, og lad Peter guide dig til den "rigtige" udgave af dig selv.
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra !
Listen over Peters kompetencer er lang. Billeder af tidligere klienter taler for sig selv = Peter ved hvad han laver.
Hvad vigtigere er, så skaber Peter resultater gennem sine klienter og ikke for dem.
Peter er inkluderende og ekstremt motiverende.
Når det handler om træning og vægttab kan en træner sætte rammerne og vise vejen, men du er nødt til selv at gøre arbejdet. Dette favner Peter i aller højeste grad og med en anerkendende og motiverende tilgang er det overraskende let at gøre arbejdet, for skinnerne er i den grad lagt for en!
Kombinationen af Peter kompetencer er unik, så gør dig selv en tjeneste om du er rutineret atlet eller har behov for et vægttab, kontakt Peter: det er godt givet ud og bliver ikke sidste gang jeg selv har gjort det
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har haft fornøjelsen af et forløb med Peter Lagermand de seneste 8 måneder. Dette har resulteret i flotte resultater samt en større forståelse for træning og kost som livsstil, og ikke en kur. Peter er omsorgsfuld og empatisk, og møder sine klienter hvor de befinder sig i livet. Jeg oplevede altid at blive mødt med forståelse, accept og støtte. I trætte perioder bidrog Peter med motivation ved de ugentlige opdateringer. Med Peters hjælp er jeg selvkørende herfra, og han får mine varmeste anbefalinger 🫶🏻
De bedste anbefalinger herfra 🙌🏻
De bedste anbefalinger herfra 🙌🏻
Hvis du ønsker at ændre din livsstil, er han klart at foretrække.
Der er plads til at nyde nyde livet, afvigelser samtidigt med de lækreste madplaner, der kan ændres efter behov.
Du kommer i dit livs bedste form både fysisk og psykisk.
Træningen bliver tilrettelagt efter dine mål, skader etc.
Han er der for dig hele vejen!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lad vær’
Lad vær’ hvis du bare ønsker et hurtigt vægttab, det findes der også andre til.. Ønsker du derimod, at ændre din livstil og dit mindset omkring sundhed, så er Peter den rigtige. Har afsluttet et godt forløb, med en livsstil jeg kan se mig selv i og som fungere på den måde jeg lever..
kommunikationen har været god med hurtig response.
Kostplan dejlige og nemme opskrifter som jeg foretræk det.
Træningsplan Ja han ved hvad der virker uden alle mulige “smarte” øvelser.
Kæmpe anbefaling herfra💪🏼
Trænings forløb hos en der har baggrunden i orden
Kostplanen var nem og overskuelig samt lækre retter, jeg har fået en helt nu tilgang til mad og nyder det mere end nogensinde at bruge tid på at mealpreb og lave min egen mad
Peter, har baggrunden i orden som tidligere Danmarksmester i bodybuilding samt mere 25 års erfaring indenfor fitnessbranchen og så er hans svartid bare imponerende max 1 dag går der for du har fået svar på dit spørgsmål
Klokkeklar anbefaling.
Klokkeklar anbefaling af Peters online coaching forløb, ekstremt kompetent og fantastisk forløb. søger du en coach der har styr på hvad det kræver både at levere et vægttab og eller opbygning af muskelmasse og desuden besidder et smittende mindset så er Peter den rette at søge, lækre måltider og træning der er nøje tilrettelagt efter egne behov og udskiftning i samme om nødvendigt, hurtige og personlige svar, som ikke bare er en copy paste der bliver smidt ind, jeg har været fuldt ud tilfreds alle dage i mit forløb og blev guidet til hvor jeg gerne vil være på kun 3 måneder🤩 Tak fyrst!💪🏽
Det bedste jeg har gjort for mig selv💪
Hvis du står og overvejer et vægttab, men ikke helt ved hvordan man skal komme igang! Så er Peter helt sikkert den hjælpende hånd du søger!✌️
I april 2023, startede jeg mit forløb hos Peter, jeg havde gået længe og tænkt på jeg ville igang med et vægttab, men havde ikke motivationen eller værktøjerne til at komme igang. Jeg havde dårlige kostvaner, dårlig søvnrytme og manglede den positive energi. Men havde fulgt Peter på Instagram i et stykke tid. Og kunne se ud fra det at han virkede som en der kunne ændre min hverdag. 👍
6 måneder senere, som var forleden dag. Afsluttede jeg mit forløb hos Peter. Og resultatet har givet mig så meget. Både værktøjer til at komme videre selv. Men vigtigst af alt er jeg blevet 12,7 kg lettere, blevet stærkere, meget mere overskud og min selvtillid er i top! 💪
Så går i med tanken om et forløb, så tøv ikke. Spring ud i det, for når i ser jer tilbage, så tænker i “hvorfor har jeg ikke gjort det noget før” 😊
Det eneste rigtige valg!
Peter Lagermand er abolut det bedste og eneste rigtige valg efter min mening!!
Jeg må bare sige jeg er imponeret! Et forløb hos Peter vil man ikke tortryde og det er virkelig en invistering i sig selv.
Peter er vanvittig dygtig og har styr på sine ting! Alt bliver tilpasset til en og til de ønsker man har. Alt kan lade sig gøre, og ikke mindst bliver det et meget personligt forløb! Peter formår virkelig at møde en, der hvor man er. Man får utrolig hutig feedback på sine opdateringer, og svar generelt.
Absolut kun de bedste anbefalinger herfra!
Så se lige at få kontaktet ham med det samme ;)
Bedste investering 👌🏼
Bedste investering at starte på dette fantastiske forløb 👌🏼 har lært utroligt meget omkring træning, kost og gode vaner som var min prioritet. Utrolig god til at sætte sig ind i netop din situation, dine mål og udfordringer og guide dig herigennem 💪🏼 kan kun anbefales 👌🏼
9mdr forløb - 104 kg ned til 79 kg
Har nu haft Peter som træner de sidste 9 måneder, og må sige han virkelig har styr på kost og træning.
Startede på 104 kg og ligger i dag på 79kg.
Træningsplanen blev skiftet nogen gange under forløbet, hvilket er fedt, så man ikke bare kører i det samme hver uge.
Selve kosten må jeg virkelig sige jeg var overrasket over. alle de retter jeg efterspurgte fik jeg, samt de retter jeg fik har været super lækre og meget lette at lave.
Alt i alt perfekt forløb med en super erfaren coach, som jeg til hver en tid vil anbefale til andre.
Bedste coach med mennesket i fokus
Efter at have lavet en del research på On-line livstilscoaches, faldt mit valg på Peter Lagermand. Det har jeg bestemt ikke et sekund fortrudt.
Jeg kontaktede Peter som 57 årige kvinde og bad om hjælp til at stå skarpt når jeg rundede de 60 år.
Har netop afsluttet et 3 årigt forløb hos Peter og takket være ham, som har været med på sidelinen, står jeg nu flot og musluløs og er ved at revne af stolthed, hver gang jeg kigger mig sig i spejlet.
Peter har på alle mulige måder beriget min tilværelse med alt lige fra super gode og overskuelige træningsplaner, kostplaner og et mindset, som har givet mig helt andre briller på. Et nyt syn på træning, kost og livet generelt.
Han har taget alle aspekter med i betragtning, når planen skulle laves og reguleret hen ad vejen alt efter hvor jeg var i forløbet.
Vores ugentlige updates, han opbakning, tilgængelighed, motivation, jokes, ros men også ris, som altid var velment og på sin rette plads, har været en uvurderlig hjælp og jeg glædede mig altid hver eneste uge til vores næste uddate 😄
Peter er top professionel og seriøs og jeg mærkede hurtigt, hvordan han brænder for det han gør og sætter en stor ære i, at alle parter er tilfredse.
Peter er et fantastisk menneske som brænder for at føre sine klienter hele vejen.
Jeg vil til enhver tid anbefale Peter og sender de varmeste tanker og anbefalinger. 🙏🤩
En coach ud over det sædvanlige
En coach ud over det sædvanlige. Jeg er 44 år og har en bragende ADHD som har trænet det meste af mit liv men bare ikke rigtigt . Da jeg startede hos Peter lærte jeg teknik så den blev perfekt plus hvordan man virkelig skal forkusere på kun sin træning og ikke alt muligt andet der sker i et trænings center💪🏻jeg har ændret mig fuldstændig jeg er blevet større stærkere men vigtigst af alt jeg har sgu fået meget mere ro i min hverdag og mit hovede og det er Peters fortjeneste da han har lært mig at blive meget meget mere struktureret og målrettet. ❤️❤️sidder der en eller anden med ADHD og har svært ved at få styr på sin træning og føler man bliver frustreret når man træner pga larm og alle mulige der tar selfies foran spejlet eller tåber der smider med vægten så kontakt Peter for han er så fantastisk til at ændre dit syn på træning og livet.❤️er så stolt af at han er min coach og er mega stolt af den person jeg er blevet . TUSINDE TAK PETER❤️❤️
Super kompetent og sympatisk coach
Peter er den rette coach for alle dem, der ønsker at tage sig selv seriøs, når det kommer til udvikling for både krop og sind. Han forstår på fornemmeste vis at sætte mennesket i fokus, der rækker langt længere end blot træning og kost, men også det generelle mindset. Et enormt kompetent og professionelt menneske, der samtidig har hjertet på helt rette sted.
I et tæt samarbejde med Peter, har han været med til at flytte min fysik hen mod mit mål.
I sidste ende er det kun dig selv, der kan skabe resultaterne, men nogle gange kan det være rart med en hjælpende hånd, og lige dér findes ingen bedre end Peter, når det kommer til sundhed både fysisk og mental udvikling. En kæmpe anbefaling herfra!
Har kun positive ting at sige om Peter…
Har kun positive ting at sige om Peter Lagermand. Han har mennesket i fokus og arbejder ud fra, hvordan du er og hvilke forudsætninger du har for at starte et forløb op. Det følger han op på løbende, gennem en super god platform som er app baseret! Det er en pakke med kost-,træningsplan og ikke mindst personlig feedback på dine resultater! ALLE kan være med og for dem som altid står og glor på maskinerne i træningscenteret og ikke ved, hvad og hvordan, så er træningsprogrammet via appen så utrolig nem og intuitiv at gå til, at man virkelig føler at man er super effektiv i sin træning!! Det vigtigste for mig har været at få værktøjer som vil kunne fungere også senere i livet. Det er ikke bare en hurtig kur og så aner du ikke hvad du skal gøre, når du så er i mål. Det er hårdt arbejde, men på den kloge måde!!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.