Photoboothfactory Opiniones 47

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Daisy en Philippe, Bedankt om ons trouwfeest compleet te maken! De photobooth was enorm geliefd bij zowel alle gasten als onze kinderen. Volgens mij zijn de puur door jullie photobooth zo braaf... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super vlotte service! Echt een aanrader. Goede communicatie, leuke extra’s en doen wat beloofd is.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

-Vlotte communicatie met de verhuurders. -goede service voor het brengen en ophalen van de fotobooth - de fotobooth was echt een meerwaarde op ons trouwfeest, plezier voor iedereen! -het enige wa... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio fotográfico
  2. Alquiler de equipo audiovisual
  3. Tienda de fotografía
  4. Fotógrafo

Escrito por la empresa

Verhuur en verkoop van photobooths.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Daisy en Philippe,

Daisy en Philippe,

Bedankt om ons trouwfeest compleet te maken!
De photobooth was enorm geliefd bij zowel alle gasten als onze kinderen.
Volgens mij zijn de puur door jullie photobooth zo braaf gebleven!
Een onvergetelijke avond!

23 de mayo de 2026

AANRADER

Super goede ervaring met Photobooth Factory. Perfecte service, heel vriendelijke mensen en zeer kwaliteitsvolle foto's. Echt een aanrader voor op je feest. Merci voor de topbeleving!

23 de mayo de 2026

Photobooth zelf opgehaald

Photobooth zelf opgehaald, heel vriendelijke uitleg gekregen hoe alles werkte. Zelf aangesloten op het feest, ging heel vlot! Om terug te brengen waren ze ook heel flexibel. Nog geen uur na het terugbrengen alle foto’s ook digitaal gekregen.
Een absolute aanrader!

16 de mayo de 2026

Zeer tevreden!

Zeer goede service met persoonlijk contact en correcte opvolging. Goede kwaliteit van foto's! Je heb de mogelijkheid om ze ter plaatsen af te drukken of een QR-code op te vragen. Zeker en vast tot een volgende keer!

21 de abril de 2026

Top ervaring

Geen spijt van. Redelijk last minute beslist en van gedachte veranderd maar dat was allemaal geen probleem. Zeer vriendelijke en duidelijke uitleg. Zowel op mail als bij het leveren van de photobooth en de audio gastenboek. Mooi kwaliteit van foto’s. Top ervaring en mooie herinnering. Zou een volgende keer zeker terug bij hen gaan 💪

30 de enero de 2026

Sweet 16

Photobooth bij photobhootfactory was zeker en vast dik in orde!Op een feest kan je eigenlijk niet meer zonder en de service was ook top,snel geinstalleerd en vriendelijke mensen!Ik zou in de toekomst zeker trug beroep doen bij Photoboothfactory👌👌

SWEET SIXTEEN GINNE-7 februari 2026

SWEET SIXTEEN GINNE-7 februari 2026

Wat was het een ongelooflijk fijne avond met alle vrienden en familie ter ere van de 16de verjaardag van ons 'kleintje'. Om af te toppen is een photobooth een fantastische meerwaarde. Je creëert er herinneringen mee voor het leven! Bij Photoboothfactory hebben ze er dan ook alles aan gedaan om ons zo goed als mogelijk te informeren, begeleiden, waren steeds bereikbaar bij vragen,... Wij namen de pick-up photobooth (wij gingen hem dus ophalen) en installeerden deze zelf zonder moeite en met begeleidende infofiche in de feestzaal. Je krijgt uiteraard op locatie de printouts, maar de foto's worden na het terugbrengen van de photobooth ook nog eens zo snel mogelijk via een digitale link gedeeld waardoor met je volle teugen kan nagenieten van een prachtige gebeurtenis.

Bedankt Daisy & Philippe, we weten waar we moeten zijn als we nog eens feestje organiseren!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superservice van hele vriendelijke…

Superservice van hele vriendelijke mensen! We hebben genoten van een verjaardagsfeest met supertoffe pick- up photobooth! De prints waren zelfs niet op na een hele avond en nacht foto- pret dus zeker ruim voldoende!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Trouwfeest Sarah en Stefan

-Vlotte communicatie met de verhuurders.
-goede service voor het brengen en ophalen van de fotobooth

-het enige wat jammer was, de wifi was niet goed waardoor we de qr code niet konden gebruiken

25 de octubre de 2025

le miroir photobooth

Nous avons loué le miroir photobooth chez Photoboothfactory pour la fête des 15 ans de notre fille, et c’était un vrai succès ! Les ados ont adoré. L’installation s’est faite sans souci, tout était prêt à temps.

22 de septiembre de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.