Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dækskifte medbragte selv dæk. Dem som styrer koordinering taler ik sammen, det bevirker mangel på styring af hvis tur det er. Efter montage på 19" er udført, der tilkommer ingen dækposer. 100,- e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusind tak for god service! Jeg havde brug for akut dækskifte, og de fik løst problemet kort før lukketid - virkelig værdsat. Billige og rimelige priser, samt hurtig betjening.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kom med et punkteret hjul om aftenen d. 23 december. Og frygtede at jeg skulle klare mig gennem julen uden bil, eller meget fattigere, grundet dyre værkstedpriser. Men jeg forlod glad butikken... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Åbenbart en hustler forretning uden styr på lager

Vi har trofast benyttet os af Pitstop i Valby, men det stopper her. Da vi bestilte vores sommerdæk (på alufælg) mødte vi op til at de havde fundet hvad der må være vores gamle vinterdæk frem. Dæk som vi havde sagt de bare skulle smide ud. De nægtede at finde vores sommerdæk, og kunne kun tale om manglende betaling for opbevaring af de vinterdæk vi havde bedt dem om at smide ud. Vi måtte opgive at komme til en løsning med personalet på stedet. Vi har nu sendt en klage og en opfølgning på klagen, uden at høre fra værkstedet, der altså holder vores sommerdæk fra os. Utroligt hvad man byder kunder og i dette tilfælde faste kunder der betaler uden at blinke år efter år. Så vi kører rundt på vinterdæk selvom det er 17 grader udenfor pga, pitstop.

11 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig hjælp og dæk på lager!

Havde brug for nye dæk med det samme, og Pit Stop var de eneste, der havde min størrelse på lager. De fik dem monteret og balanceret samme dag, som jeg ringede. Super effektiv service og fair pris. Kan varmt anbefales herfra!

6 de marzo de 2026

Fantastisk service!

Billige og rimelige priser, samt hurtig betjening.

3 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse hos Pit Stop!

Fantastisk oplevelse hos Pit Stop!

Jeg fik en super professionel og venlig service fra start til slut. Personalet var imødekommende, kompetente og tog sig tid til at forklare mine muligheder, så jeg følte mig helt tryg i mit valg. Arbejdet blev udført hurtigt og effektivt, og kvaliteten var helt i top.

Priserne var fair, og der var ingen skjulte overraskelser. Det er tydeligt, at de går op i kundetilfredshed og godt håndværk.

Jeg kan varmt anbefale Pit stop til alle, der ønsker god service og høj kvalitet. Jeg kommer helt sikkert igen! 🚗

2 de marzo de 2026

pit-stop,valbyMin oplevelse gælder…

pit-stop,valby-Min oplevelse gælder udelukkende Pitstop Valby.

Jeg kontaktede afdelingen to gange for at få bekræftet prisen på udskiftning af ét vinterdæk. Begge gange fik jeg oplyst en pris på 1.250 kr., og jeg fik bekræftet, at dækket var på lager.

På baggrund af den oplysning bestilte jeg vejhjælp og fik bilen transporteret til Pitstop Valby.

Da jeg ankom, blev jeg mødt af en uprofessionel attitude. Pludselig fik jeg at vide, at de ikke kunne skifte ét enkelt dæk, men at jeg skulle købe to. Samtidig havde de ikke det dæk, jeg havde fået bekræftet telefonisk. I stedet forsøgte de at sælge mig et andet og billigere alternativ i lavere kvalitet end det, jeg allerede kører med.

Prisen ændrede sig samtidig fra 1.250 kr. til 2.400 kr., med forklaringen om, at de ikke ville “splitte et sæt”.

Når man får bekræftet pris og lagerstatus to gange og betaler for transport på den baggrund, forventer man, at aftalen holder. Det gjorde den ikke her.

Jeg kan derfor ikke anbefale Pitstop Valby.

12 de febrero de 2026

Terrible incompetent service

Pitstop Glostrup terrible. Don’t want to repair a Continental with Seal inside saying “it cannot be done” you need to buy a new shitty tyres from us. You actually can repair it just have to remove the sealant around the hole. Terrible service and terrible expertize. Avoid avoid avoid!

31 de enero de 2026

Uhæderlig forretning

Uhæderlig forretning. Kom ind for at få afbalanceret mine fordæk. Fik så at vide at det nok ikke kunne lade sig gøre ordentligt fordi dækkene var gamle og at jeg hellere skulle få sat 4 nye dæk på til små 10,000 kr. Dækkene er 3 år gamle, med masser af mønster og fejler iøvrigt ikke noget! (bildæk er gamle når de nærmer sig 10 år). Fik afbalanceringen ordnet og hjulene kører fint - mange tusind km endnu!!!!
Jeg blev iøvrigt anbefalet et købe dæk af et ret ukendt mærke, med en anbefaling af medarbejderen baseret på, at det kun havde 70 dB i dækstøj! På et seriøst dækcenter ville jeg forvente, at man forklarede om bremselængder og egenskaber i vådt og tørt føre førend måske marginalt bedre dækstøj.

12 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Smadrede fælge og ubehøvlet personale der forsøger at tage roven på dig

Jeg fik lappet mit dæk for første gang i glostrup. Her smadrede de en flig af fælgkanten på min dyre og yderst sjældne bmw-fælg. Jeg fik ingen kompensation, da de sagde (med en totalt ubehøvlet og nedladende tone) at jeg ikke havde nogen beviser på at fligen ikke var der i forvejen.
Nogle måneder senere fik jeg et søm i samme dæk. Jeg tog til deres afdeling i valby, da min mekaniker lige var lukket og jeg akut havde brug for at få det lappet. Da han sætter bilen på deres sakselift sætter han ikke klodserne på til løftepunkterne - dette pointerer jeg til medarbejderen, men han siger at det vil gå. Da bilen løftes op, sætter overfladen af sakseliften sig på sideskørterne i stedet for løftepunktet, hvilket resulterer i at hele bilen hviler på sideskørterne og skørterne bukker ud af position. Jeg skynder mig at pointere det, og han får så sænket bilen ned på jorden igen og sætter klodser på. Jeg tror heldigvis ikke at det nåede at skade sideskørterne.
Da han så får taget hjulet af, viser det sig at sømmet er for tæt på den gamle lapning, til at man kan tillade sig at lave en ny lapning (hvilket er fair nok i sig selv). Han siger så at de billigste dæk han har vil koste mig 5600kr, hvilket er helt absurd da det er en normal størrelse dæk (r17-235-45, senere finder jeg ud af at de samme dæk han tilbød mig koster 1600kr for 2 online). Jeg får ringet til en ven der har et ekstra sæt fælge med dæk og han vil være der indenfor en halv time. Jeg spørger så om bilen kan få lov til at holde på liften i en halv time, men det kunne den ikke da de ville miste for meget omsætning på at have en bil holdene på deres lift i så lang tid (Der er ingen kunder på dette tidspunkt og der nåede heller ikke at komme nogen). Jeg forsikrer ham endda at han nok skal få de 300kr det koster at få skiftet fælge hos dem, men det gik ikke. Han forlanger så at jeg enten betaler 5600kr + montering for de nye dæk eller at jeg får sat en midlertidig lap på dækket for 300kr, som jeg maks må køre 10km/t på for at komme hjem (Har 30km hjem så det går ikke). Jeg ser ingen anden udvej end at måtte betale de 300kr for midlertidig lapning så bilen kunne komme af liften og vente på min ven der ville komme med fælgene. Efter han har sat fælgen på igen og jeg har betalt, spørger jeg så om vi kan få lov til at låne deres donkraft til at skifte fælgene så jeg kan komme hjem, men det kunne jeg ikke, så måtte jeg betale 300kr igen for at få skiftet fælge. Det hele ender så med at min ven må køre forbi hans værksted for at hente donkraft og værktøj (1,5 times omvej), så jeg kunne få skiftet fælgene og komme hjem. Alt i alt en l*rte oplevelse med ubehøvlet og ligeglade medarbejdere, der blot forsøger at tage roven på en. ALDRIG tag til pit-stop, medmindre i ønsker at få smadret jeres fælge og få den dårligste behandling i nogensinde har fået.

8 de mayo de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dækskifte medbragte selv dæk.

Dækskifte medbragte selv dæk.
Dem som styrer koordinering taler ik sammen, det bevirker mangel på styring af hvis tur det er. Efter montage på 19" er udført, der tilkommer ingen dækposer. 100,- ekstra 😄 og de nægter at skrive på dæk som er demonteret hvor de sad.

Talte med en kunde, som selv prøvede at løsne hjulbolte efter hjulskift. Værktøj bøjede - det fordi der ikke spændes moment eller bruges moment stave.

Kan ikke anbefale dette sted - desværre.

25 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Der skal kun én dårlig oplevelse til at ødelægge fleres års goodwill

Har brugt pitstop i årevis, uden problemer og anbefaler dem altid.

Det er helt klart slut. Desværre.

Denne gang skulle jeg så selv lave noget på bilen og de havde skruet boltene så uhjælpeligt godt fast at absolut ingenting kunne rokke dem fri (af hvad man lige selv har af håndværktøj i hvert fald).

Jeg kører derhen og beder pænt om at få dem løsnet, så jeg selv kan spænde dem til det korrekte moment (med min egen medbragte momentnøgle).

Jeg bemærker mekanikeren nøle lidt ved den ene bolt og skynde sig videre til en anden kunde, mens han siger han er færdig. Jeg kan så se, at bolten er komplet afrundet og jeg spørger om han ikke har noget værktøj til at få den af. Det har han ikke, og han bilder mig ind, at jeg kom med den afrundet. (Bolten er på det her tidspunkt helt glat og med masser af metalflager fra hans slagnøgle) og jeg ville aldrig i verden selv have kræfter til at afrunde en hjulbolt på den måde.

Prikken over i’et da jeg kørte derfra lettere irriteret “selv tak for hjælpen”, fra mekanikeren som knap nok kunne kigge mig øjnene efter sin fadæse… 1000kr senere og en smadret fælg, så kom bolten af, men først efter at have knækket et aftrækkerværktøj og selv at knække, så den måtte bores og få svejset en top på, så den kunne trækkes ud. Mekanikeren sagde han aldrig havde oplevet en så opspændt bolt i sit liv.

Super.

4 de septiembre de 2025

Punkteret dæk

Punkteret dæk. Bookes tid fredag 16:15 til kl 17:00. Var der præcis og fik lappet bagdæk med det samme. Sådan skal det gøres, super effektivt og let at booke.

13 de junio de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.