Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi har trofast benyttet os af Pitstop i Valby, men det stopper her. Da vi bestilte vores sommerdæk (på alufælg) mødte vi op til at de havde fundet hvad der må være vores gamle vinterdæk frem. Dæk som... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dækskifte medbragte selv dæk. Dem som styrer koordinering taler ik sammen, det bevirker mangel på styring af hvis tur det er. Efter montage på 19" er udført, der tilkommer ingen dækposer. 100,- e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusind tak for god service! Jeg havde brug for akut dækskifte, og de fik løst problemet kort før lukketid - virkelig værdsat. Billige og rimelige priser, samt hurtig betjening.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kom med et punkteret hjul om aftenen d. 23 december. Og frygtede at jeg skulle klare mig gennem julen uden bil, eller meget fattigere, grundet dyre værkstedpriser. Men jeg forlod glad butikken... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Værste skod sted ever

Værste skod sted ever. Aldrig har jeg set et så talentløs dæk center. Efter at vente i 2,5 time hvor jeg forhørte om der var muligt at komme til før bestilte tid gik der alligevel 45 minutter mere end den tig vi havde online. Dernæst 4 dæk ombyttet kostede pludselig 650kr og ikke de 400 der stod online. Mit råd hold jeg lang væk herfra dette useriøse skod firma. Feks så stod der en håndværker før os som ventede også i over 2,5 for at få at vide de overhovedet ikke havde dækket hjemme.

4 de enero de 2024

Hej,

Tak for at dele dine oplevelser med os, og vi beklager dybt, at din seneste oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores service.

Først og fremmest vil vi gerne undskylde for den ventetid, du oplevede, samt for eventuelle misforståelser vedrørende den aftalte tid online. Vi forstår, at tid er vigtig, og vi beklager for eventuelle ulejligheder dette har medført.

Hvad angår prisen, beklager vi for forvirringen. Vi vil gerne undersøge dette nærmere for at forstå, hvorfor der var en afvigelse fra den online angivne pris. Har du venligst mulighed for at give os mere information om den specifikke booking eller kvittering, så vi kan rette op på dette?

Vi tager din feedback meget seriøst, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at forbedre vores service og undgå lignende situationer i fremtiden. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi vil gerne have en chance for at rette op på dette.

Kan du venligst sende yderligere oplysninger vedrørende din oplevelse, så vi kan undersøge dette nærmere? Du kan kontakte os direkte på 91 118 118 eller info@pit-stop.nu

Endnu engang tak for din feedback.

Med venlig hilsen,

Pit Stop Valby

Super hjælpsom personale

Jeg var på udkig efter et dækcenter til køb og montering af 4 nye vinterdæk. Jeg kiggede flere forskellige steder, men eftersom jeg ikke har styr på dæk, følte jeg at dette blev udnyttet… Dog ikke hos Pit-Stop - her tog de hensyn til min uvidenhed og vejledte mig til de helt perfekte dæk til min lille bil. Jeg endte derfor med at få både købt og monteret hos Pit-Stop til en rigtig fin pris og en super service 🤩 Her kommer jeg helt bestemt igen til sommer 👍🏼

1 de diciembre de 2023

Kompetence ansatte

Kompetence ansatte, som var behjælpelige med at udskifte alle 4 dæk på bilen.
Yderst fleksible med tider og ingen ventetid når man ankommer.
Vender klart tilbage når der skal sommerdæk på😎🚗
Varm anbefaling herfra⭐️

10 de octubre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god service på trods af travlhed - har opbevaret mine dæk hos dem i lang tid og vil fortsætte med det

12 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De er ligeglade med loven og kundeservice

D. 02/12/2023

Det er ikke lovligt at foretage en udvendig lapning af dæk, grundet fare for at dækket kan eksplodere.(siden 2018) Men dette stopper dem tilsyneladende ikke. Det skal gå hurtigt, så det er udvendig lapning og så ud af vagten med kunden. De tænker kun på at få så mange kunder igennem som muligt og er derfor ikke interesseret i at lappe korrekt og sikkert. Hvis kunderne ikke selv beder om en indvendig lapning, så laver de bare en hurtig udvendig lapning. 2 kunder fik en udvendig lapning i dag.

Jeg insisterede dog på en indvendig lapning og da medarbejderen ikke kunne få lapningen til at holde tæt, så smed han dækket i frustration og da jeg spurgte ham, hvad pokker han bildte sig ind, så undskyldte han sig med, at der var mange biler som ventede og at han var stresset.

Der var mange kunder, som skulle have skiftet dæk dags dato og ikke en blev taget imod på en ordentligt måde. Ligegyldigt hvad kunderne havde af spørgsmål eller ønsker, så blev de mødt af en ubehøvlet og sarkastisk medarbejder.

2 de diciembre de 2023

Amatørforetagende

Det er helt umuligt at få udleveret sine dæk fra deres dækhotel. Det tog mig 3 uger fra jeg ringede til dem, til jeg kunne hente mine dæk. Altså ikke skiftet, bare udleveret. Jeg måtte rykke adskillige gange undervejs - eller det vil sige, jeg prøvede at rykke, for de besvarer ikke deres telefon. Den eneste gang, jeg fik fat i en medarbejder fik jeg at vide, de slet ikke kunne udlevere mine hjul til mig, fordi de havde for travlt.

Grundlæggende virker det som et amatørforetagende, hvor de “holder styr på”, hvilke dæk, de har stående hvor ved at skrive ejernes registreringsnummer ned på en masse løse a4-ark, der ligger på et skrivebord. Ærlig talt ikke super professionelt eller betryggende.

Da jeg, efter at have sagt, jeg ville rekvirere fogeden for at få mine ting tilbage, endelig fik hul igennem til det, viste det sig i øvrigt, at mine dæk havde stået ude i deres gård i halvanden uge. Det havde de så ikke engang selv været klar over i al den tid, jeg rykkede dem.

Det har simpelthen været en pinsel og en tidsrøver af en anden verden at få mine dæk tilbage fra det dækhotel. Gå i en lang, lang bue udenom det sted.

2 de diciembre de 2023

Hej Mads,

Som oplyst til dig tidligere i de uendelige mails du har skrevet så kunne du have sagt til vores kollega at du ville afhente dine dæk og så finder vi dem frem med det samme,

når du siger at du skal have dem monteret på så er det der hvor vi fortæller dig at der er meget travlt og ca 2 ugers ventetid på montering.

Som også oplyst i mail vi har svaret på så nytter dine trusler om bål og brande ikke så meget da vi tager vores kunder i rækkefølge vi kan og vil ikke prioterere kunder anderledes end andre.

I øvrigt så bruger vi EON systemet til vores lager og dækhotel.

Vi ønsker alt Held og Lykke til dit nye dækcenter med at betjene dig.

Mvh.
Pitstop

Umuligt at få tid

De har alt for travlt of det er helt umuligt at få tid til dækskift. Deres online tidsbestillingssystem virker ikke og man får bare en besked om at man skal ringe. Når man så forsøger at ringe er der ikke nogen der tager telefonen.

1 de diciembre de 2023

Billigt - men laaang levering

Billigt - men VANVITTIG lang leveringstid på vinterdæk. Grundet travlhed kan man først få udleveret sine egne dæk fra deres dækhotel 7-10 dage efter, man har bedt om at få dem udleveret. Det er ikke muligt selv at afhente.

28 de noviembre de 2023

Pit Stop i Valby

Har lige været hos Pit Stop i Valby.
De var vældig flinke, det skal de ha.
Min klage går ud på.
Jeg spørger om 4 kontinental dæk til min Toyota Aygo, de skal bestilles, så jeg bliver tilbudt 4 dæk af mærket Blacer personalet siger at de kan køre lige så langt og Continental dækkene betaler man bare for mærket.
Da jeg kommer hjem og undersøger mærket Blacer ser jeg at de sælges blandt andet hos.
Deakleader for 365 kr. stk.
Hos Alle Dæk til 325 kr. stk.
Gratis levering.
De er begge til en pris på under1500 kr.
Hos Alle Dæk endda 1300 kr.
Jeg føler mig taget lidt ved næsen da de så har taget omkring 1200 for montering og afbalangsering.
Der reklameres for Danmarks billigste dæk.
Efter samtale med chefen siger han blandt andet at vi ikke kan sammenligne med netpriser?
Så er mit spørgsmål, hvad skal jeg så sammenligne med?
Jeg er godt klar over at de ikke betaler den pris for deres dæk.
Det er lidt øv at komme hjem og se at de dæk er i den billige afdeling. Og at hvad man tjener på gyngerne det mister man på karrusellen.
Venlig hilsen Alex

8 de octubre de 2023

Hej Lillian,

Først og fremmest tak for din anmeldelse, hvis du sammenligner priserne på nettet med vores pris som er inklusiv montering og afbalancering samt bortskaffelse af de gamle dæk så er prisen faktisk præcis den samme.

Eksempel: 1500 kr for 4 dæk på nettet og så efterfølgende montering og afbalancering til 200 kr pr dæk samt 40 kr for bortskaffelse af dæk.

Så er vi oppe på 2460 kr i alt.

Mvh.
Team Pitstop

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega billige og super service

Mega billige og super service. De havde tilbudt en pris på 750-800 med nye dæk, men spurgte om jeg hellere ville have et brugt. Det sagde jeg ja til, da de havde et med samme slidtage som dem jeg havde. Så med dæk, afbalancering og skift, slap jeg med 500kr 😱
Og så har de endda drive-in service og garantere skift med ventetid på max 30 minutter! - det er sgu i orden ☺️👍
Havde prøvet med tilbud fra autobutler men de lå alle på over 2000kr 🤔
Og så kunne de i øvrigt heller ikke før tidligst næste dag.

4 de septiembre de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Brugt dæk sælges som nytFin og venlig service hos Pit Stop…

Fin og venlig service hos Pit Stop Valby. Men de "nye" dæk var uden label og med tydelige spor (sand/tørret mudder) på slidbanen - de må have kørt. Formentligt et afmonteret dæk, der altså sælges som nyt (Hankook Ventus Prime 4). Det er dårligt stil!

10 de agosto de 2023

Hej Torben,

Tak for din gode anmeldelse mht. vores service

Vi er i gang med at undersøge om de dæk har været en forkert levering da du har bestilt igennem vores samarbejdspartners hjemmeside hvor det skal fremgå både på skrift og pris om det er afmonteringsdæk.

Så snart vi har et svar så løser vi det :)

Mvh,
Team Pitstop

Kanon service

Kanon service, hurtig betjening!
De var så flinke at rense klister af fra tidligere afbalanceringsklodser, som andet dækcenter ikke fjernede.
Helt sikkert et go herfra!

6 de junio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk god stil i Valby.

Stod søndag eftermiddag med et punkteret dæk pga en skrue der var kørt op i dækket.
Kørte til Pit-stop i Valby og fik en fantastisk service. Der var lidt ventetid pga travlhed, men de orienterede fint om det og gav den gas med at få arbejdet fra hånden. Total god stil hele vejen igennem. Og fik jeg nævnt at det tilmed var billigt at få lappet et dæk.

14 de mayo de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.