Vi har trofast benyttet os af Pitstop i Valby, men det stopper her. Da vi bestilte vores sommerdæk (på alufælg) mødte vi op til at de havde fundet hvad der må være vores gamle vinterdæk frem. Dæk som... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Dækskifte medbragte selv dæk. Dem som styrer koordinering taler ik sammen, det bevirker mangel på styring af hvis tur det er. Efter montage på 19" er udført, der tilkommer ingen dækposer. 100,- e... Ver más
Tusind tak for god service! Jeg havde brug for akut dækskifte, og de fik løst problemet kort før lukketid - virkelig værdsat. Billige og rimelige priser, samt hurtig betjening.
Jeg kom med et punkteret hjul om aftenen d. 23 december. Og frygtede at jeg skulle klare mig gennem julen uden bil, eller meget fattigere, grundet dyre værkstedpriser. Men jeg forlod glad butikken... Ver más
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dejlig service
Super god service kom lørdag med et…
Super god service kom lørdag med et punkteret dæk.. og fik skiftet det inden for 10 min..
God service og kvalitet hurtig…
God service og kvalitet hurtig betjening Yousef er en meget flink mand
Havde punktering
Havde punktering. Fik lappet og skiftet fra reservehjul på Ca. 20 min. Havde ingen tid. Tip-top. Tror lapning af min cykel ville koste det samme. Var på Køge Landevej. 250,- bob.
super sted
Ingen booking nødvendig for dæk skift. Kom til med det samme. Super venlig og hurtig betjening af Yousef. Kan varmt anbefales
Hurtigt, høfligt og godt
Vores bil var punkteret, og jeg kom ind fra gaden uden at have kontaktet dem i forvejen. Der var god behandling, hurtig betjening og tilsyneladende godt udført arbejde. Anbefales!
To stjerner
To stjerner for pris, hurtigt arbejde og super flinkt personale. Men det er desværre også det eneste.
Jeg var i dag nede og få skiftet til vinterhjul. Der blev ikke spændt med momentnøgle, før jeg bedte om det efter han var færdig (Han var allerede begyndt at sætte plastik covers på møtrikkerne) Han begyndte herefter at spænde med 140nm, selvom de skal spændes med 175. Jeg kiggede med, og ikke en eneste af møtrikkerne rykkede sig da det blev spændt i moment, hvilket tyder på at de alle er spændt med mere end 175, da luftpistolen blev brugt. Den ene af sommerfælgene blev stillet så det lænede op ad kanten på et stort beton askebæger, med ydersiden af mine helt nye fælge. (30.000 kr fornyet sæt)
Der blev heller ikke tjekket lufttryk på dækkene - ved dog ikke om dette er med i prisen, eftersom jeg selv medbragte hjulene. Synes dog alligevel det ville være god praksis.
Det er muligt at det bare er mig der forventer for meget - men synes i hvert fald at andre skal vide hvad man får for pengene.
Rettelse: Jeg har rettet det til 3 stjerner, da pitstop efter min anmeldelse har taget fuld ansvar for det, tilbudt at gøre det om og også dække for en sæson dækhotel. Synes virkelig det er god stil af dem. 👍

Respuesta de Mekaniker
Kan stærkt anbefale deres arbejde
Kan stærkt anbefale deres arbejde, effektiv og hurtigt fik sat 4 nye dæk på, for en rimelig pris, klasse arbejde udført, kommer forbi igen med garanti.
Super go service og betjening af…
Super go service og betjening af Yousef. Kan kun anbefales.
Suveræn service og gode priser
Suveræn service og gode priser. Kan varmt anbefales.
Super hurtig og god betjening i valby
Super hurtig og god betjening i valby. Yousef er super hjælpsom og rar at handle med. Pit Stop kan helt klart anbefales.
Super betjening og hurtig betjening
Super betjening og hurtig betjening. Holder hvad de lover.
Gode priser og fin kvalitet.
Hos Yousef er din bil i sikre hænder.
super god service
super god service, gode dæk- samt rigtig god personale- kan klart anbefales
God og hurtig service
God og hurtig service samt og en rigtig god kundeservice også ikk sidste gang jeg benytter mig af pit stop service 👍
Hej - Hurtig, dygtig - fin service - gode DÆK!
Hej -
Skal du have nye dæk - vinter/sommer - tag ud på Gl.Køge Landevej til YOUSEEF på PIT STOP. DYGTIGT personale, flot service, fine priser m.m. Et godt sted med god service. Kan kun anbefale det....
og så er de hurtige...TAK for en god PIT STOP OPLEVELSE i dag.
Vh Christian
Fik skiftet fra sommerfælge til…
Fik skiftet fra sommerfælge til vinterfælge hos afdelingen i Valby. Det gik bestemt hurtigt, men lige hurtigt nok til min smag. Da sommerfælgene er afmonteret bliver der ikke renses af eller smurt inden vinterfælgene monteres. Vinterfælgene bliver helt sikkert svære at få af til sommer. Jeg måtte minde dem om at tjekke dæktryk og de forsøgte at tage en højere pris end angivet på hjemmesiden. Men hurtige og venlige var personalet.

Respuesta de Mekaniker
Super fantastisk service af Youssef fra…
Super fantastisk service af Youssef fra pit-stop gl. Køge landevej.
Fantastisk service i Valby.
Fantastisk service i Valby.
Kørte til PitStop i Valby for at købe vinterdæk. Fik dog valgt forkert mærke, som jeg gerne ville have byttet til et premium brand. Talte med Yousef, der er værkfører om mit problem, men der var ikke noget problem. Jeg fik mit premium mærke og betalte differencen, og de rigtige dæk sidder på bilen.
Super service - der er ingen grund til at handle online.
Jesper
Har netop fået nye vinterdæk på min…
Har netop fået nye vinterdæk på min lille bil hos Pitstop Valby. Youssef er en flink fyr der har goe priser og der er en hurtig og god service ..flinke mennesker 😊👍
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.