Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi har trofast benyttet os af Pitstop i Valby, men det stopper her. Da vi bestilte vores sommerdæk (på alufælg) mødte vi op til at de havde fundet hvad der må være vores gamle vinterdæk frem. Dæk som... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dækskifte medbragte selv dæk. Dem som styrer koordinering taler ik sammen, det bevirker mangel på styring af hvis tur det er. Efter montage på 19" er udført, der tilkommer ingen dækposer. 100,- e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusind tak for god service! Jeg havde brug for akut dækskifte, og de fik løst problemet kort før lukketid - virkelig værdsat. Billige og rimelige priser, samt hurtig betjening.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kom med et punkteret hjul om aftenen d. 23 december. Og frygtede at jeg skulle klare mig gennem julen uden bil, eller meget fattigere, grundet dyre værkstedpriser. Men jeg forlod glad butikken... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Havde punktering

Havde punktering. Fik lappet og skiftet fra reservehjul på Ca. 20 min. Havde ingen tid. Tip-top. Tror lapning af min cykel ville koste det samme. Var på Køge Landevej. 250,- bob.

6 de enero de 2020

super sted

Ingen booking nødvendig for dæk skift. Kom til med det samme. Super venlig og hurtig betjening af Yousef. Kan varmt anbefales

27 de diciembre de 2019

Hurtigt, høfligt og godt

Vores bil var punkteret, og jeg kom ind fra gaden uden at have kontaktet dem i forvejen. Der var god behandling, hurtig betjening og tilsyneladende godt udført arbejde. Anbefales!

14 de diciembre de 2019
Valorada con 3 estrellas sobre 5

To stjerner

To stjerner for pris, hurtigt arbejde og super flinkt personale. Men det er desværre også det eneste.
Jeg var i dag nede og få skiftet til vinterhjul. Der blev ikke spændt med momentnøgle, før jeg bedte om det efter han var færdig (Han var allerede begyndt at sætte plastik covers på møtrikkerne) Han begyndte herefter at spænde med 140nm, selvom de skal spændes med 175. Jeg kiggede med, og ikke en eneste af møtrikkerne rykkede sig da det blev spændt i moment, hvilket tyder på at de alle er spændt med mere end 175, da luftpistolen blev brugt. Den ene af sommerfælgene blev stillet så det lænede op ad kanten på et stort beton askebæger, med ydersiden af mine helt nye fælge. (30.000 kr fornyet sæt)

Der blev heller ikke tjekket lufttryk på dækkene - ved dog ikke om dette er med i prisen, eftersom jeg selv medbragte hjulene. Synes dog alligevel det ville være god praksis.

Det er muligt at det bare er mig der forventer for meget - men synes i hvert fald at andre skal vide hvad man får for pengene.

Rettelse: Jeg har rettet det til 3 stjerner, da pitstop efter min anmeldelse har taget fuld ansvar for det, tilbudt at gøre det om og også dække for en sæson dækhotel. Synes virkelig det er god stil af dem. 👍

10 de diciembre de 2019
Logotipo de Mekaniker

Respuesta de Mekaniker

Hej Jonas. Tak for din anmeldelse og vi håber på at det indtryk du har fået er blevet bedre, efter at situationen er blevet forklaret til dig af vores kundeservice, vores montør vurderede at der hverken skulle smøres eller renses da din bil er splinterny , samt dine bolte og fælger også er helt nye så ingen grund til at smøre osv. Det med at den ene fælg blev stillet op af et askebæger er selvfølgelig en fejl. På grund af det er du blevet kompenseret med en sæson dækhotel samt er du også blevet tilbudt at vi kan smøre og rense hvis du ønsker det. Tak for den ekstra stjerne som du efterfølgende har givet os efter snakken med kundeservice ☺️ De bedste hilsener Cph Pitstop

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej - Hurtig, dygtig - fin service - gode DÆK!

Hej -
Skal du have nye dæk - vinter/sommer - tag ud på Gl.Køge Landevej til YOUSEEF på PIT STOP. DYGTIGT personale, flot service, fine priser m.m. Et godt sted med god service. Kan kun anbefale det....
og så er de hurtige...TAK for en god PIT STOP OPLEVELSE i dag.
Vh Christian

11 de noviembre de 2019
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fik skiftet fra sommerfælge til…

Fik skiftet fra sommerfælge til vinterfælge hos afdelingen i Valby. Det gik bestemt hurtigt, men lige hurtigt nok til min smag. Da sommerfælgene er afmonteret bliver der ikke renses af eller smurt inden vinterfælgene monteres. Vinterfælgene bliver helt sikkert svære at få af til sommer. Jeg måtte minde dem om at tjekke dæktryk og de forsøgte at tage en højere pris end angivet på hjemmesiden. Men hurtige og venlige var personalet.

9 de noviembre de 2019
Logotipo de Mekaniker

Respuesta de Mekaniker

Hej Lennart. Vi har taget en seriøs snak med pågældende dækmontør som var lidt for hurtig med hjulskiftet og glemte at smøre boltene. Du er mere end velkommen til at komme forbi en af vores afdelinger,så sørger vi for at afmontere og rense af samt smøre boltene før påsætning af hjul. De bedste hilsener Cph Pitstop

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service i Valby.

Fantastisk service i Valby.
Kørte til PitStop i Valby for at købe vinterdæk. Fik dog valgt forkert mærke, som jeg gerne ville have byttet til et premium brand. Talte med Yousef, der er værkfører om mit problem, men der var ikke noget problem. Jeg fik mit premium mærke og betalte differencen, og de rigtige dæk sidder på bilen.
Super service - der er ingen grund til at handle online.
Jesper

30 de octubre de 2019

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.