Ingen pakke / null svar på henvendelser Pakken er registrert hos posten, men ikke innlevert. De svarer ikke på mail eller kontaktskjema via nettsiden. Anbefales ikke oppdatering: det dukket opp e... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Deres Neem Olje Spray og virginolje er fantastisk! Den ferdigblandet sprayen har jeg ALLTID i hus! Sprayer planter så fort de kommer inn i hus! Insekt biter ikke bladene og holder seg borte, og bl... Ver más
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fraud
I ordered and paid and got an email saying they registered the parcel and from then on nothing. This was over a month ago. I’ve written several emails but have received no reply. Total fraud.
Jeg har blitt svindlet
Jeg har blitt svindlet! Betalte hele 1379kr 21.oktober 2025, å har enda ikke sett en eneste pakke pr d.d som er 14.01.2026!!! Står venter på innlevering i posten appen enda å jeg får ikke svar med noen uansett hvor jeg prøver å kontakte dem. Kommer til å bli både bli anmeldt for svindel og kontaktet forbrukertilsynet om jeg ikke ser svar forløpende, jeg har vært meget tålmodig!!
STYR UNNA!
Bestilte varer fra dem d. 11. november, og sitter nå 28.desember og har stadig ikke mottatt noe som helst! De svarer heller ikke på mail.. jeg skrev og etterlyste pakken d. 25.november fordi den står registrert i postenAppen, men at den venter på innlevering.. skrev igjen d. 2. desember, og enda en gang d. 12. desember. Jeg sletter fakturaen og kansellerer hele bestillingen- de får ikke 1kr fra meg! Kommer ikke til å prøve å handle derfra igjen, og vil fraråde andre fra å bestille noe fra dere. Aldri opplevd så dårlig kundeservice....
Bestilte i nettbutikken 30.10.
Bestilte i nettbutikken 30.10., Pakken står uforandret siden 31.10. som «avsender har gitt oss beskjed- venter på innlevering «. Har sendt flere e-poster, også meldinger på Instagram og Facebook- ikke noe svar eller noe slags respons. Har nå tatt kontakt med banken om å få pengene mine tilbake. Skal sende en anmeldelse til Forbrukerrådet.
Pakken blir ikke sendt
Pakken blir ikke sendt, de har sluttet å svare. Prøver å kansellere bestillingen.
Heldigvis har jeg brukt klarna! Så laget en sak hos dem 👍🏻
Disse burde bli politianmeldt slik at siden blir stengt ned.
Styr unna!
Juks og fanteri
Pakken står som «forhåndsmeldt», men blir aldri sendt. Ikke svar å få på mail. Fullstendig useriøs nettside. Styr unna.
Mangler ord
Nok en elendig useriøs sjappe. Tar seg fullt betalt ved mangelfull levering, uten info på mail at den ene greia er ikke å oppdrive. Fantastisk, applaus
Ikke fått varer til 500 kr
Venter på varer til 500 kr..Ingenting har skjedd på sporing/Posten siden 30.mai. Heller ikke svar på henvendelser på epost.
Skulle selvfølgelig ha sjekket de ut her før jeg bestilte..
Scam
Ingen varer har kommet og ingen svar på epost etter 3 forsøk. Finnes heller ikke noe tlf nr å ringe.
Rask levering
Enkel og rask levering
Fikk produktene i god tid.
Fikk produktene i god tid.
Og plantene mine lever et bedre liv nå.
Produkter som faktisk fungerer effektivt
Produkter som faktisk fungerer effektivt
Bestilte noen ting herifra
Bestilte noen ting herifra, pakke har stått innmeldt til levering siden 19.12.24 bestilte før dette, og ikkje Sendt å ingen beskjed angående forsinkelse heller. Sendt mail men ingen respons.
Ikke fått varene
Ikke fått varene, en måned etter bestilling. Ingen svar å få noe sted heller. Så ville ikke kjøpt herfra!!
Varen blir ikke sendt
Varen blir ikke sendt, kun forhåndsmeldt til posten. Svarer ikke på henvendelser.
Styr unna
Bestilte Kiselgur den 13.09, denne har ikke kommet ennå. Har purret på de flere ganger, fikk svar de første gangene om at posten har surret, og at de skulle sende en ny pakke. Denne pakken er heller ikke mottatt. Sendte de en henvendelse i går igjen, ingen svar per nå. Heldigvis har jeg brukt Klarna, slik at betalingen kan fryses. Ikke velg disse om du har et pågående tripsproblem og trenger å redde plantene dine.
Ingen pakke / null svar på henvendelser Oppdatert.
Ingen pakke / null svar på henvendelser
Pakken er registrert hos posten, men ikke innlevert.
De svarer ikke på mail eller kontaktskjema via nettsiden.
Anbefales ikke
oppdatering: det dukket opp en pakke. Produktene var bra. Derfor ekstra stjerne
Useriøst!
Jeg bestilte to produkter den 6/10 og har fort satt ikke fått varen levert. Den 16/10 fikk jeg melding om at Posten venter inn pakken, og i dag 24/10 er pakken fortsatt ikke levert til Posten for levering. Jeg har sendt dem 4 henvendelser angående dette, men har ikke fått svar på noen av mine mail. Har heldigvis ikke betalt på forskudd.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.