Polderscooter Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben een nieuwe GTS Palermo…

Wij hebben een nieuwe GTS Palermo scooter voor onze dochter gekocht en we zijn zeer tevreden over de service. Heel goed geholpen en alles netjes uitgelegd en snelle levering. Als er iets mee is, staan ze meteen voor je klaar. Garantie is ook erg fijn! Kortom een aanrader als je een mooie scooter wilt kopen; ga naar Polderscooter!

23 de mayo de 2026

Nieuwe Kymco Agility 16+

Ik kwam slechts even langs voor interesse in een Kymco scooter. Goed en eerlijk advies en vlotte correcte afhandeling van de koop en inruil oude scooter. Rij nu op een nieuwe Kymco Agility 16+ met tevredenheid. Wel een goed bedrijf dus!

3 de abril de 2026

5 sterren voor Polderscooter

Sander gesproken over advies Tomos Gs01. Hij geeft goed advies, is transparant en geeft een eerlijke prijs plus drie jaar fabrieksgarantie op de scooter.

Ik kom niet uit de buurt, Sander verwijst mij daarom netjes door naar een scooterzaak in Brabant welke met precies dezelfde voorwaarden akkoord gaan.

Als ik in de buurt van Dronten had gewoond, had ik zeker mijn scooter bij Polder Scooter gekocht.
Dank voor je hulp en advies Sander!
En succes met je bedrijf.

Groeten uit Brabant!🙂

24 de marzo de 2026

Onderhoudsbeurt

Op 3 maart werd mijn scooter sym fiddle 4 opgehaald voor een onderhoudsbeurt en 5 maart werd de scooter weer netjes thuis gebracht.

Dit is mijn eerste ervaring met polderscooter en moet zeggen ben zeer tevreden. Komen hun afspraken na en als er iets extra’s gevonden wordt bij de scooter wordt er eerst overlegd en dat vind ik heel netjes. Communicatie is ook goed en duidelijk.

Daarom dat ik 5 sterren geef

3 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

kwam voor een tweedehandse en ging met mijn droom scooter weg!

Ik kwam kijken voor mijn allereerste scootertje ik ging voor een tweedehands model, en ging weg met mijn gloed nieuwe droom scooter voor een hele goede prijs. Ik kwam binnen en gelijk kwam er een hele aardige meneer naar ons toe om ons te hulp te schieten. Hij vertelde ons alles wat we moesten weten over de scooter waar ik geïnteresseerd in was voor dat we hem wellicht zouden gaan kopen! Super fijne en goede service. Ik wilde graag een rondje rijden maar dat kon helaas niet doordat hij gloed nieuw was en de accu er niet in zat en de tank leeg nog helemaal leeg was, maar er kwam gelijk een oplossing waardoor ik hem wel even kon starten, er even op kon zitten etc. We hebben hem op zaterdag middag gekocht en op maandag avond stond die in de schuur netjes naar ons toe gebracht. Wat een top service kan ik niet veel zeggen van andere bedrijven waar ik ook een kijkje genomen heb. Zoek je nog een mooie scooter kom naar polderscooters in dronten je gaat er echt geen spijt van krijgen want je gaat net zoals bij mij weg met je droom scooter!

24 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aankoop zo goed als nieuwe Kymco.

Wij hebben een zo goed als nieuwe Kymco People S bij polderscooter gekocht. Het contact verliep prettig. We konden snel terecht en na een duidelijke uitleg hebben we de scooter meegenomen. Tot nu toe naar volle tevredenheid. Dank voor de snelle service en het eerlijke advies.

7 de marzo de 2026

Top, vriendelijk, sterke service

Eigenaar was zeer vriendelijk en bood mogelijkheid die er normaal niet was. Uiteindelijk rekende hij geen kosten omdat het materiaal door een los contact niet goed functioneerde. Waar vind je ze nog!

2 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is dat we geen 10 sterren konden…

Het is dat we geen 10 sterren konden geven, anders hadden we het gedaan. In maart scooter gekocht voor onze dochter haar 16e verjaardag. Scooter mocht tot afroep juni daar blijven staan. Alles is netjes verlopen. Erg klantvriendelijk. Topservice

21 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag mijn nieuwe scooter geleverd…

Vandaag mijn nieuwe scooter geleverd gekregen!
Kwam hier door een kapotte scooter (niet van hen) die ik graag (bij hen) gerepareerd wilde hebben. Die was helaas niet meer te redden. Vorige week gekeken voor een nieuwe scooter bij Polderscooter. Enorm goed geholpen en alle opties eerlijk gesproken.
Nu enorm blij met mijn nieuwe scooter!
Super bedankt voor alle goede hulp!

15 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al 10 jaar een zeer tevreden klant…

Ik heb nog altijd een geweldige ervaring met dit bedrijf!
Al 10 jaar koop ik hier mijn scooters en laat ik het onderhoud uitvoeren. De service is fantastisch ,en als ik bel voor onderhoud komen ze de scooter ophalen en weer retour bezorgen als hij klaar is.
Ik raad Polderscooter ten zeerste aan.
Bedankt voor jullie super service en tot snel.
familie Brouwer

20 de diciembre de 2024

Alles per telefonisch gedaan

Alles per telefonisch gedaan. Wist wat ik wou. Duidelijk alles, uitgelegd. Tot aanlevering, steeds op de hoogte gehouden. Thuis afgeleverd. Zeer netjes was die jongen. En zeer rustig en nam de tijd voor aflevering.

17 de junio de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.