Valorada con 3 estrellas sobre 5

3 grote wisselijsten gekocht, en had hier dus ook 3 posters voor, 1 zwart wit, 1 vrij donker en 1 kleurvolle. mocht je van deze site inzetlijst kopen koop dan alleen hele felgekleurde of ove... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mooie poster, maar vervoer moet echt beter. Zit enkel in een kartonnen doos. Hierdoor is de poster tijdens de bezorging helemaal gevouwen en gekreukeld. Steviger manier van bezorgen zou beter zijn, aa... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had groot pakket besteld dat speciale levering was. Op dat moment geen koerierdienst die hier moest zijn. Jullie hebben dit direct gemeld en hebben in overleg kunnen gaan. Pakje werd kort nadien do... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de pósters

Escrito por la empresa

Sinds 16 april 2025 is Your Decoration BV eigenaar van domeinnamen posters.nl, posters.be, posters.de, posters.at, posters.fr en posters.eu. < Bij Posters.nl ben je vanaf nu aan het juiste adres voor een breed assortiment aan posters, fotolijsten en wanddecoratie — met dezelfde passie voor interieur en kwaliteit die je gewend was, en zelfs meer. Your Decoration BV is sinds 2019 actief als specialist in wanddecoratie. In korte tijd zijn we uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van posters, kunstreproducties en posterlijsten. Of je nu je woonkamer, slaapkamer of kantoor wilt opfleuren – bij ons vind je de perfecte wanddecoratie voor elke ruimte in huis. Bij ons staat klanttevredenheid centraal. Of je nu een dierbare familiefoto of een schattige afbeelding van je huisdier in een stijlvolle lijst aan de muur wilt hangen, of juist op zoek bent naar een opvallend fotobehang om je interieur meer karakter te geven – wij helpen je daar graag bij. We streven altijd naar topkwaliteit en uitstekende service. Dat waarderen onze klanten, en dat zie je terug in onze beoordelingen: wij worden beoordeeld met een Uitstekend.

3,9

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

15 januari heb ik hier een poster…

15 januari heb ik hier een poster besteld, daarna kreeg ik elke week een mail dat hij niet op voorraad was en dat ik een mail zou krijgen wanneer hij weer op voorraad zou zijn. Na een paar maanden heb ik een mail gestuurd om mijn geld terug te krijgen, Maar nu krijg ik geen reactie meer terug.

13 de abril de 2025

Goedemiddag Tessel,

Allereerst mijn excuses dat je nu pas een bericht krijgt.

Posters.nl is in maart 2025 failliet gegaan. Daardoor is de communicatie niet gelopen zoals deze had moeten zijn.
Op 16 april is de domeinnaam Posters.nl overgenomen. Dat betekent dat alles wat voor 16 april is gebeurd, niet voor de nieuwe koper inzichtelijk is.
Volgens de laatste gegevens is alles afgehandeld door de curator.

Als er in jouw geval nog iets open staat, stuur een e-mail naar klantenservice@posters.nl t.a.v. Marga. Ik ga dan persoonlijk voor jou aan de slag om tot een goede oplossing te komen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bedrijf bestaat volgens mij niet meer.

Heb bestelling gedaan op 19 maart. Nooit aangekomen.
Mail gestuurd maar word teruggestuurd omdat de email niet bestaat.
Volgens mij bestaat het bedrijf niet meer. Eén lichtpuntje, ik kreeg vandaag wel mijn geld teruggestort.
Dat had ik dus niet verwacht.

8 de abril de 2025

Goedemiddag Gerda,

Allereerst mijn excuses dat je nu pas een bericht krijgt.

Op dit moment is alles afgehandeld door de curator.
Dit houdt in dat bestellingen die nog niet uitgeleverd waren, door de curator terugbetaald zijn. Jij geeft al aan, dat het geld ook teruggestort is naar jou.

Niet geleverd, bedrijf onbereikbaar

Een bestelling van 13 maart is niet geleverd. Het bedrijf reageert niet op contact via e-mail (e-mails komen onbestelbaar terug), een telefoonnummer ontbreekt en op berichten via sociale media (bv. Facebook) wordt niet gereageerd. Advies om hier niet meer te bestellen.

13 de marzo de 2025

Goedemiddag Ardjan,

Volgens de laatste gegevens is alles afgehandeld door de curator.

Het je nog geen geld terug ontvangen in maart/april, wil je het mij dan laten weten? Je kunt een e-mail sturen naar klantenservice@posters.nl t.a.v. Marga

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling geplaatst en betaald met…

Bestelling geplaatst en betaald met Ideal, na 2 weken nog niets ontvangen, er wordt nergens op gereageerd, geen email, geen whatsapp, geen telefoon.
Na goed zoeken zie ik op internet dat dit bedrijf al sinds begin maart 2025 failliet is!!
Oplichters praktijken want de website is nog gewoon online en ze nemen wel het geld aan maar je bestelling krijg je niet!

14 de marzo de 2025

Goedemiddag Paul,

Volgens de laatste gegevens is alles afgehandeld door de curator.

Het je nog geen geld terug ontvangen in maart/april, wil je het mij dan laten weten? Je kunt een e-mail sturen naar klantenservice@posters.nl. t.a.v. Marga.

Klantonvriendelijk

Een bestelling geplaatst welke op voorraad was, zoals vermeld op de site zou deze de volgende dag geleverd worden. Tof op heden nog steeds niets ontvangen, ondanks herhaaldelijke mails naar de klantenservice, telefoonnummer dat vermeld staat werkt niet en bericht op Facebook gezet. Geen reactie, echt klantonvriendelijk. Waar blijft mijn betaalde bestelling??

11 de marzo de 2025

Goedemiddag Marloes,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichters poster besteld was op…

Oplichters poster besteld was op voorraad
Voor 15.00 bestellen morgen in huis nou besteld op 11-3-25 nog steeds niks nog niet eens verzonden dus pas op oplichters

11 de marzo de 2025

Goedemiddag,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

mooie posterlijsten, betrouwbaar bedrijf.

2 x aluminium posterlijst besteld en geleverd door posters.nl. Eén van de lijsten had een kleine onvolkomenheid. Na melding bij de klantenservice kon ik direct kiezen uit refund of levering nieuwe lijst. Correcte en vriendelijke behandeling door klantenservice posters.nl

5 de febrero de 2025

Slechte service

Ik wacht nog steeds op antwoord op mijn 2 verstuurde mails over mijn retouraanvraag van 25/1. Ook nog een contact formulier ingevuld. Geen reactie. Mijn poster, besteld op 25/1, ook nog steeds niet geleverd.
Al eerder iets besteld, nooit problemen gehad, maar dit kan echt niet, zeer klantonvriendelijk.

25 de enero de 2025

Bestellen gaat eenvoudig

Bestellen gaat eenvoudig, de iets langere levertijd stond al voor het bestellen vermeld en het werd keurig op tijd geleverd in een stevige koker. Poster van goede kwaliteit. Ben er helemaal tevreden mee!

10 de diciembre de 2024

Loze beloften

Veel te kleine poster ,wat geen poster is ,maar foto a4 formaat .
Ben teleurgesteld .had vaker besteld bij jullie . De huisbezorging werd ook niet voldaan ,maar wel voor betaald ivm ernstige ziekte.
Dus mijn vertrouwen nu verloren.

5 de diciembre de 2024

Erg slechte kwaliteit

Erg slechte kwaliteit, bij uitpakken valt de lijst al uit elkaar. aan de verpakking te zien is het in 1960 vanuit China naar Nederland verstuurd. Rommel.

12 de julio de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.