Valorada con 5 estrellas sobre 5

2 x aluminium posterlijst besteld en geleverd door posters.nl. Eén van de lijsten had een kleine onvolkomenheid. Na melding bij de klantenservice kon ik direct kiezen uit refund of levering nieuwe lij... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

3 grote wisselijsten gekocht, en had hier dus ook 3 posters voor, 1 zwart wit, 1 vrij donker en 1 kleurvolle. mocht je van deze site inzetlijst kopen koop dan alleen hele felgekleurde of ove... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mooie poster, maar vervoer moet echt beter. Zit enkel in een kartonnen doos. Hierdoor is de poster tijdens de bezorging helemaal gevouwen en gekreukeld. Steviger manier van bezorgen zou beter zijn, aa... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de pósters

Escrito por la empresa

Sinds 16 april 2025 is Your Decoration BV eigenaar van domeinnamen posters.nl, posters.be, posters.de, posters.at, posters.fr en posters.eu. < Bij Posters.nl ben je vanaf nu aan het juiste adres voor een breed assortiment aan posters, fotolijsten en wanddecoratie — met dezelfde passie voor interieur en kwaliteit die je gewend was, en zelfs meer. Your Decoration BV is sinds 2019 actief als specialist in wanddecoratie. In korte tijd zijn we uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van posters, kunstreproducties en posterlijsten. Of je nu je woonkamer, slaapkamer of kantoor wilt opfleuren – bij ons vind je de perfecte wanddecoratie voor elke ruimte in huis. Bij ons staat klanttevredenheid centraal. Of je nu een dierbare familiefoto of een schattige afbeelding van je huisdier in een stijlvolle lijst aan de muur wilt hangen, of juist op zoek bent naar een opvallend fotobehang om je interieur meer karakter te geven – wij helpen je daar graag bij. We streven altijd naar topkwaliteit en uitstekende service. Dat waarderen onze klanten, en dat zie je terug in onze beoordelingen: wij worden beoordeeld met een Uitstekend.

3,9

2 estrellas
1 estrella

Echt een top service!

Echt een top service!

Ik had helaas een beschadigde lijst binnen gekregen. Ik kreeg binnen een dag gelijk een nieuwe toegestuurd.

13 de mayo de 2024

Posters

Wat een top service is dit !
Gister middag een poster besteld, bestandje geüpload en beetje bang hoe die zou uitkomen ivb resolutie.
Na een paar uur mail gehad over de resolutie, dit heb ik proberen op te lossen waardoor de foto donkerder was als ik wou.
Dit hebben ze zelf voor mij aangepast en ik heb de poster nu al ontvangen.
En die is prachtig geworden.

20 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Strepen in de beschermplaat van de wissellijst

Ik had een wissellijst besteld met een polystyreen beschermplaat. Helaas zaten er allemaal strepen in dit plastic, die ook niet meer weg gaan. De lijst was goed verpakt in karton, dus dit kan niet tijdens het vervoer zijn gebeurd. Dat betekent dus dat ze het met strepen en al op de post gedaan hebben helaas.

28 de octubre de 2023

Zeer tevreden

Snelle service en poster is perfect ingepakt voor verzending, ga er zeker nog vaker bestellen

28 de octubre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had groot pakket besteld dat…

Ik had groot pakket besteld dat speciale levering was. Op dat moment geen koerierdienst die hier moest zijn. Jullie hebben dit direct gemeld en hebben in overleg kunnen gaan. Pakje werd kort nadien door medewerker van jullie zelf. Proficiat voor de snelle service die jullie leveren

6 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Schofterig bedrijf

Schofterig bedrijf! Ik heb hier een poster besteld van een bepaalde maat, ondertussen heb ik in die maat een dure lijst gekocht en ook uitgepakt. Nu blijkt de poster 8cm groter te zijn dan op de site staat, dus heb ik niks aan mij lijst meer. De enige optie die ik kon kiezen was korting op een lijst van hun, bij deze bedankt dat ik voor niks geld heb uitgegeven en geen cadeau had voor iemand z’n verjaardag. Krijg de ziekte met je bedrijf!

20 de junio de 2023
Logotipo de Posters.nl

Respuesta de Posters.nl

We snappen dat je teleurgesteld bent dat de poster andere afmetingen had dan dat op de website vermeld stond. Nogmaals onze excuses hiervoor. Uiteraard is dit direct op de website aangepast en hebben we helaas geen passende oplossing voor je kunnen vinden. Het geld van de aankoop en zending is naar je terug gestort.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.