Posters.nl Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

2 x aluminium posterlijst besteld en geleverd door posters.nl. Eén van de lijsten had een kleine onvolkomenheid. Na melding bij de klantenservice kon ik direct kiezen uit refund of levering nieuwe lij... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

3 grote wisselijsten gekocht, en had hier dus ook 3 posters voor, 1 zwart wit, 1 vrij donker en 1 kleurvolle. mocht je van deze site inzetlijst kopen koop dan alleen hele felgekleurde of ove... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mooie poster, maar vervoer moet echt beter. Zit enkel in een kartonnen doos. Hierdoor is de poster tijdens de bezorging helemaal gevouwen en gekreukeld. Steviger manier van bezorgen zou beter zijn, aa... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had groot pakket besteld dat speciale levering was. Op dat moment geen koerierdienst die hier moest zijn. Jullie hebben dit direct gemeld en hebben in overleg kunnen gaan. Pakje werd kort nadien do... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de pósters

Escrito por la empresa

Sinds 16 april 2025 is Your Decoration BV eigenaar van domeinnamen posters.nl, posters.be, posters.de, posters.at, posters.fr en posters.eu. < Bij Posters.nl ben je vanaf nu aan het juiste adres voor een breed assortiment aan posters, fotolijsten en wanddecoratie — met dezelfde passie voor interieur en kwaliteit die je gewend was, en zelfs meer. Your Decoration BV is sinds 2019 actief als specialist in wanddecoratie. In korte tijd zijn we uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van posters, kunstreproducties en posterlijsten. Of je nu je woonkamer, slaapkamer of kantoor wilt opfleuren – bij ons vind je de perfecte wanddecoratie voor elke ruimte in huis. Bij ons staat klanttevredenheid centraal. Of je nu een dierbare familiefoto of een schattige afbeelding van je huisdier in een stijlvolle lijst aan de muur wilt hangen, of juist op zoek bent naar een opvallend fotobehang om je interieur meer karakter te geven – wij helpen je daar graag bij. We streven altijd naar topkwaliteit en uitstekende service. Dat waarderen onze klanten, en dat zie je terug in onze beoordelingen: wij worden beoordeeld met een Uitstekend.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

8 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Arrived on time

Arrived on time, good quality, exactly as expected

15 de diciembre de 2022

Hello Shalome,

Nice to hear that you have such a positive experience with our service and the webshop. Thanks for your order! That makes us happy.

Have fun with your order and hopefully we will see you soon in the Posters.nl webshop
- Posters.nl Customer Service

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kerstcadeau netjes optijd en naar wens

Net voor kerst mooi ingelijste poster gekocht en mijn neefje was er heel erg blij mee.

Zelfs ik was een beetje jaloers erop.

Super

20 de diciembre de 2022

Hoi Kevin,

Dankjewel voor je bestelling en dat je de tijd hebt genomen een review voor ons te schrijven. We zijn blij om te zien dat je tevreden bent met onze service en de producten.

Veel plezier met de producten en hopelijk tot snel in de webshop van Posters.nl.

Prima!

Prima ervaring, snelle levering

5 de diciembre de 2022

Hallo Kimberly,

Wat leuk om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt met onze service en de webshop. Bedankt voor je bestelling! Daar worden wij blij van.

Veel plezier met je bestelling en hopelijk zien we je snel terug in de webshop van Posters.nl

Snelle levering - goed verpakt

11 de diciembre de 2022

Hallo,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de verpakking. Het is belangrijk voor ons om te weten wat de klant vind om de klanten beter te kunnen helpen.

Veel plezier met je bestelling gewenst en graag tot ziens in de Posters.nl webshop.

Mooie posters

Mooie posters, goede prijs, snelle levering

29 de diciembre de 2022

Hallo Ralph,

29 de diciembre de 2022

Hi Jaap,

Bedankt voor je bestelling en vijfsterren-review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze snelle leveringt. Wij krijgen een hoop leuke producten binnen, heb je ze al gezien in de webshop?

Graag tot ziens in de webshop van Posters.nl

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed en snel bezorgd

Goed en snel bezorgd. Leuke posters.

18 de diciembre de 2022

Beste Chiel,

Bedankt voor je bestelling en beoordeling.

Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze levering en de kwaliteit van onze producten. Veel plezier met je bestelling gewenst!

Uitstekende service

Ik had voor mijn dochter een mooie poster besteld. Deze werd dezelfde dag nog verstuurd en was hij al bezorgd toen ik de volgende dag thuis kwam. Toen bleek dat er tijdens de bezorging niet voorzichtig met het pakket was omgegaan en de poster hierdoor was beschadigd, hebben ze kosteloos een nieuwe verstuurd zonder ergens een probleem van te maken. Top service.

1 de diciembre de 2022

Hoi Rick,

Dankjewel voor je bestelling en dat je de tijd hebt genomen een review voor ons te schrijven. We zijn blij om te zien dat je tevreden bent met onze service.

Prima klantenservice

Prima klantenservice, reageren snel en heel vriendelijk

26 de diciembre de 2022
Opinión espontánea

Hoi,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tevreden

Alles netjes binnen, duurde iets langer dan verwacht maar dat kwam omdat kennelijk niet alles op voorraad was.

9 de diciembre de 2022

Hoi Harold,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

1 van de 2 posters was niet de juiste

1 van de 2 posters was niet de juiste, ontzettend jammer vlak voor de feestdagen, jullie hopen ook dat ik die niet zal terugsturen wetende dat dit te veel rompslomp is.

9 de diciembre de 2022

Beste Wim,

Bedankt voor de bestelling en beoordeling. Wij vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met de bestelling. Zou jij een foto willen sturen van de verkeerde poster naar: klantenservice@posters.nl ? Na ontvangst van deze foto zullen wij de goede poster naar jou opsturen.

Alvast bedankt en excuses voor het ongemak.

Produkt goede kwaliteit.

Produkt goede kwaliteit.
Levering snel

25 de diciembre de 2022

Hallo Pieter,

Wat leuk om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt met onze service en het product. Bedankt voor je bestelling! Daar worden wij blij van.

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Mooie posters

25 de diciembre de 2022

Beste Silvia,

Prima service

Prima service; snel geleverd. Klein punt van kritiek: een hele grote doos voor een kleine poster.

27 de noviembre de 2022

Hallo Theo,

Wat leuk om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt met onze service. Bedankt voor je bestelling! Het puntje van kritiek over de verpakking zullen wij intern gaan bespreken.

Leuke posters

Leuke posters, precies zoals gewenst en snel bezorgd.

23 de diciembre de 2022

Hoi Dorien,

Dankjewel voor je bestelling en dat je de tijd hebt genomen een review voor ons te schrijven. We zijn blij om te zien dat je tevreden bent met onze producten.

Helemaal top

Fijne communicatie, snelle levering en kwalitatieve producten. Helemaal top!

30 de noviembre de 2022

Hi,

Bedankt voor je bestelling en vijfsterren-review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze snelle levering en je bestelde product. Wij krijgen een hoop leuke producten binnen, heb je ze al gezien in de webshop?

Graag tot ziens in de webshop van Posters.nl

Valorada con 5 estrellas sobre 5

gewoon mooie posters voor een hele…

gewoon mooie posters voor een hele mooie prijs, Dank U wel.

31 de octubre de 2022

Beste Marco,

Bedankt voor je bestelling en beoordeling.

Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. Veel plezier met je bestelling gewenst!

Goeie service

Posters gekocht op ComicCon, helaas eenmaal thuis bleek er een beschadigd te zijn. Er werd gelijk een nieuwe poster verstuurd en die kwam de volgende dag al binnen! Super vriendelijk! Was er zo blij mee, dat ik meer posters en spullen besteld heb online, echt aan aanrader.

21 de noviembre de 2022

Hoi Naomi,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service. Het is belangrijk voor ons om te weten wat de klant vind om de klanten beter te kunnen helpen.

Snel geleverd

Snel geleverd, volgens verwachting, goed ingepakt

7 de diciembre de 2022

Beste Ingmar,

Bedankt voor je bestelling en beoordeling.
Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze levering. Veel plezier met je bestelling gewenst!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Te lange levertijd

21 de diciembre de 2022

Beste mevrouw Wolfs,

Bedankt voor je beoordeling en wat jammer dat het bestelde product niet op voorraad was. Wij moeten soms ook producten bestellen waardoor het iets langer duurt voor deze word geleverd.

Excuses voor het ongemak en hopelijk tot ziens in de webshop van Posters.nl
- Klantenservice Posters.nl

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.