Snelle levering, was alleen iets mis gegaan, maar via WhatsApp contact gehad en heel snel opgelost!! Echt super vriendelijk te woord gestaan ook! Nogmaals bedankt!
Consulta las opiniones de los clientes
Had het 15 november besteld en kreeg het pas op 9 december thuis bezorgd daar ging mijn Sinterklaas cadeau! Erg jammer terwijl er op de site staat voor 16.00 uur besteld de volgende dag binnen nou bij... Ver más
Na wat leveringsproblemen bij de vervoerder en 1x een kapotte levering, ontving ik vandaag mijn levering welke wel goed was. 3x is scheepsrecht 😉. Voor alle problemen ontving ik een dubbele levering... Ver más
Ondanks dat er deze keer een klein foutje (van een andere partij) toch d.m.v. contact te zoeken; super snel en goed opgelost!!! Geuren blijven lekker hangen en zijn nagenoeg niet van de echte te on... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Prescents© Ontdek betaalbare luxe parfums - Ervaar eerlijke alternatieven voor luxe geuren met snelle bezorging.
Información de contacto
Ringlaan 166, 6602EE, Wijchen, Holanda
- 0614115647
- info@prescents.nl
- www.prescents.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Ik heb mijn pakket nog steeds niet in…
Ik heb mijn pakket nog steeds niet in ontvangst mogen nemen! Hopelijk kunnen jullie uitzoeken waar het fout is gegaan!
Iedereen aan te raden heerlijke geurtjes
Grote blij!!!
Heerlijke geurtjes. Ik heb er al 2 gehaald, 2 weggegeven aan familie. En er is er geen 1 die tegel valt qua geur en langdurigheid. Toppers 💪
snelle levering en servicegericht
Bestelling niet compleet ontvangen…
Bestelling niet compleet ontvangen slechte service. Ik heb de helft van de bestelling ontvangen en word lekker gemaakt met een kortingscode ik wil gewoon mijn bestelde producten hebben!!
Snelle bestelling en super content van…
Snelle bestelling en super content van de geur
Nixs ontvangen post nl naaijd mijn
Ruikt hetzelfde als de originele
Ruikt hetzelfde als de originele! Maar dan lekker goedkoop ;)
Identiek als het merk.
Identiek als het merk.
Geleverd 3 dagen na bestelling 💪
Heerlijke geur , maar blijft niet lang hangen
Heerlijke geur , alleen blijft niet 8 uur hangen zoals aangegeven word . De geur is snel weg .
Binnenkort nog 1 keer een ander luchtje proberen of deze wel langer blijft hangen
Ik vind de geur snel verdwijnen en je…
Ik vind de geur snel verdwijnen en je moet relatief veel op spuiten en dat is niet wat jullie beloven.
Zeer goed ruikende parfum voor een…
Zeer goed ruikende parfum voor een schitterende prijs
Vlot geleverd.
Heerlijke geur
Heerlijke geur. Snelle service en direct reactie bij vragen. Erg tevreden!
Heel goede parfums voor een mooie…
Heel goede parfums voor een mooie prijs! Hopelijk komt er in de toekomst meer keuze 🥰
Zeer snelle levering en de staaltjes zijn ook heel fijn!
Danku!
Snelle levering en de luchtjes zijn…
Snelle levering en de luchtjes zijn heerlijk en makkelijk mee te nemen in je tas
Ze hadden de verkeerde parfumroller…
Ze hadden de verkeerde parfumroller gestuurd. Dit heb ik gemaild en nog dezelfde dag hebben ze de goede opgestuurd. Top service dus !