We hebben genoten van onze reis. Alles was prima geregeld. Op luchthaven Izmir was duidelijke aanwijzing. De transfer naar hotel Korumar snel en prettig. Evenals de transfer op de terugreis naar Izmir... Ver más
Wij hadden nog nooit van prettig reizen.nl gehoord, paar keer opgebeld en gaf ons 100% vertrouwen. Prettig reizen heeft de reis voor ons samengesteld en tot in de puntjes geregeld!! Chapeau, en wat... Ver más
La empresa ha respondido
Onze reis naar Turkije was in één woord perfect! Alles was tot in de puntjes geregeld: de transfer verliep vlot, de vlucht was comfortabel en we zaten netjes naast elkaar zoals gereserveerd. Het hote... Ver más
La empresa ha respondido
Ben al vele jaren klant bij Prettig reizen en nooit problemen ontmoet. Onze laatste boeking bevatte bij mijn vrouw en ik een foutje in mijn voornaam en haar achternaam. Dit verbaasde ons omdat we e... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
U kunt uw vakantie veilig en vertrouwd bij Prettig Reizen online boeken. Sinds 2007 zijn wij als Nederlandse touroperator op de markt en hebben wij heel veel gasten een fantastische vakantie bezorgd. Wij zijn aangesloten bij het Garantiefonds Consumenten voor de Toeristische Sector (GCTS.NL) en Erkend leerbedrijf SBB. Verder werken wij samen met de verzekeringsmaatschappij Allianz Global Assistance. Prettig Reizen heeft in april 2016 twee maal een Zoover Award ontvangen voor zowel de 'beste zonvakantie aanbieder 2016' als de 'meest klantvriendelijke reisorganisatie'.
Prettig Reizen
Escrito por la empresa

- Al jaren Prettig op Reis!
- Wanneer u bij ons boekt, bent u onbezorgd op vakantie. Alles is goed geregeld en wij bieden u altijd een mooie reis voor een voordelige prijs aan: een goede prijs-kwaliteitverhouding vinden wij heel belangrijk. Wij kiezen al jarenlang accommodaties uit waarvan onze gasten enthousiast terugkomen. Service verlenen staat bij ons hoog in het vaandel.
Waterlandlaan 81, 1441 RS, Purmerend, Holanda
- 0299 417133
- info@prettigreizen.nl
- www.prettigreizen.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Goede service!
Fijne ervaring. Boeking gaat eenvoudig en als men vragen heeft wordt je snel en correct geholpen.

Respuesta de Prettig Reizen
Alles was erg overzichtelijk en…
Alles was erg overzichtelijk en duidelijk en ik kon heel gemakkelijk boeken via de website. Top website!

Respuesta de Prettig Reizen
Een goede prijs kwaliteit verhouding en…
Een goede prijs kwaliteit verhouding en zeer prettig geholpen

Goed geholpen
Goed geholpen bij een aanpassing van de boeking. Hotel was zeker volgens omschrijving

Respuesta de Prettig Reizen
Met 11 personen een mooie vakantie…
Met 11 personen een mooie vakantie gehad in hotel Ducale Lara. alles prima geregeld en bij vragen e.d. goed bereikbaar

Reeds 3de keer naar dit hotel
Reeds 3de keer naar dit hotel , ontvangst op de luchthaven correct , hotel in orde , enkel bekendmaking tijdstip afhaling voor retour wat aan de late kant , verder prima reisorganisatie
Elke keer een feestje
Elke keer een feestje! Al drie jaar boeken we onze trip naar Turkije met Prettig Reizen. Ze denken altijd mee en geven goed advies. Scherp geprijsd en goede service! wat wil je nog meer.
Bedankt prettig reizen!!!
Prima.alles OK.
Goede website vacantie makkelijk boeken…
Goede website vacantie makkelijk boeken . vliegtickets waren optijd.ga al jaren met prettig Reizen ben zeer tevreden
Super gemakkelijk en goed…
Super gemakkelijk en goed overzichtelijk. Alles verloopt prima en steeds zeer tevreden
Luxe, ultra ultra all-inclusive week
Bij de boeking werd goed naar onze wensen geluisterd. De gehele reis verliep goed. De accommodatie Topcapi Palace in Antalia was zeer luxe en beviel ons alle 13 prima. Onze vakantie daar was van 18 tot 25 oktober 2025.
Altijd prima geregeld!
Al een aantal keer onze vakantie via Prettig Reizen geboekt. Altijd prima geregeld!
Alles was geweldig georganiseerd
Alles was geweldig georganiseerd, van begin tot eind, ik ben blij met alles en zal mijn volgende vakantie alleen op deze site plannen
Goede ervaring
Met de prijs zitten jullie goed .Wel beetje wennen hoe je moet boeken Ook zoeken hoe je plaatsen op het vliegtuig kan reserveren,hoe je online kan inchecken.
Zeer goede en snelle dienstverlening !
Zeer goede en snelle dienstverlening op alle gebied !