Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

zou gisteren 2 parketten op kunnen halen , maar kreeg kort ervoor mail, ophaalautomaat zat vol ,dus morgen , ben gaan kijken want ze hebben helemaal geen automaat, maar ja wat maakt het uit dat klante... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik ben erg teleurgesteld over mijn ervaring met de pasfoto-service bij Primera Westermarkt in Tilburg. De pasfoto die daar is gemaakt, bleek bij de gemeente niet te voldoen aan de eisen. Omdat i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik wordt altijd heel fijn geholpen bij Primera in Berkel-Enschot. Je krijgt er heel goed advies. Ik kom er al jaren, heel fijn om altijd vertrouwde gezichten te zien, er is weinig verloop in winkel... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb nog nooit eerder een review geschreven, maar dit personeel dwingt me ertoe. Primera Sierplein wat een schandalige, respectloze houding! In eerste instantie dacht ik dat hun onbeschofte gedrag v... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Gemakswinkel voor o.a. tijdschriften, kansspelen, boeken, cadeaukaarten, wenskaarten en tickets. Bestel je cadeau online of in één van de ruim 490 winkels.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer teleurstellende ervaring bij…

Zeer teleurstellende ervaring bij Primera Soestdijk (Van Weedestraat, Soest)

Vandaag ben ik rond 15:50 in deze winkel geweest om een pasfoto te laten maken voor mijn zoon in verband met een afspraak bij de Gemeente Soest om 16:35. In de winkel waren ongeveer 6 à 7 wachtende klanten en wij hebben netjes op onze beurt gewacht.

Toen wij aan de beurt waren en ik aangaf dat wij pasfoto’s wilden laten maken voor een paspoort, werd ik meteen op zeer ongepaste wijze aangesproken door de medewerkster achter de kassa. In harde, schreeuwerige toon werd er gezegd: “HET KAN NU NIET, IK MOET EERST DE KLANTEN HELPEN, KIJK WAT EEN RIJ!” Toen ik rustig antwoordde dat wij óók klant zijn en dat wij door tijdsdruk richting de Gemeente moesten, werd er opnieuw nog harder en onaangenamer op ons gereageerd: “ZIET U NIET DAT HET DRUK IS EN DAT U MOET WACHTEN?”

De manier van communiceren was niet alleen respectloos, maar ook ronduit onprofessioneel. In plaats van klanten vriendelijk te woord te staan en de situatie uit te leggen, werd er op een intimiderende manier geschreeuwd. Hierdoor hebben wij de winkel direct verlaten en zijn wij genoodzaakt geweest elders de dienst af te nemen.

Ik heb nadien met een andere winkelier in Soest gesproken en de situatie toegelicht. Het is jammer dat een individuele medewerker door gebrek aan klantvriendelijkheid en stressbestendigheid potentiële klanten wegjaagt. Deze ervaring heeft mij doen besluiten dat ik deze locatie niet meer zal bezoeken zolang deze wijze van omgang met klanten geaccepteerd wordt.

Ik deel deze ervaring in de hoop dat het management hier serieus naar kijkt en passende stappen onderneemt, zodat toekomstige klanten met respect en professionaliteit geholpen worden.

3 de diciembre de 2025

onvriendelijke medewerker

Pakje ophalen en dan horen dat pakje er niet is.

Primera Bovenkarspel: in de app kreeg ik bericht dat mijn pakje was gearriveerd op maandag 24 november.
Dinsdag ging ik langs, ik werd "geholpen" door een hele chagrijnige medewerker, die mijn pakje niet kon vinden. Hij vertelde, ligt nog op de kar, kom over een uur maar terug. Mijn kleinzoon en ik weg, toen zei mijn kleinzoon , oma het pakje lag er gister al. Wij weer terug, en zeiden het pakje kan niet op de kar kon liggen het is gister al bezorgd. Nou , zei die medewerker, dat had je wel even kunnen zeggen, Pardon? Hij weer kijken, kon het niet vinden, collega dame zei oh het ligt hier onder de balie. De vorige keer dat ik een pakje ging ophalen heb ik zelf meegezocht op de kar om mijn pakje te vinden,
Ik ga een ander afhaalpunt instellen in de app, ik wil nl. graag behandeld worden zoals ik een ander ook behandel, vriendelijk en behulpzaam.
Gemiste kans Primera!Ik geef 1 ster maar eigenlijk is het - 1 ster

25 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een My Jewellery bon besteld bij…

Ik had een My Jewellery bon besteld bij Primera. Op de nota stond dat ik de bon 2 December zou krijgen. Echter in de mail stond 9 December.
Dat was na Sinterklaas. Mijn kleindochter zou dat niet leuk vinden en begrijpen.
Ik heb toen naar Primera gemaild dat dit niet leuk was. De vriendelijke beantwoordster van mijn mail, Carin, heeft mij uitstekend geholpen om een verzoek te maken om deze bon voor Sinterklaas in huis te hebben!!!!! Ik heb vandaag 25 November de bon al via de post gekregen!!!! Dit is fantastisch en meedenken!!! Dank je wel Carin voor je lieve hulp!!!!

24 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bij Primera Strijp weten ze niet wat klantvriendelijk betekent!

Bij Primera Strijp weten ze helaas niet wat klantvriendelijkheid is. Mijn spaarpunten zijn niet bijgeschreven, terwijl ze zelf hoog en laag blijven beweren dat dit wel is gebeurd. In plaats van gewoon de fout toe te geven, blijven ze in hetzelfde rondje draaien en luisteren ze totaal niet naar wat je zegt.

Daarbovenop reageren ze hooghartig en weigeren ze daarna elke verdere vorm van communicatie. Zo ga je écht niet met klanten om. Heel jammer – maar voor mij geen Primera Strijp meer! Adviseer een blokje om te gaan!

11 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik wil evetopn mijn complimenten aan de…

Ik wil even mijn complimenten aan de klantenservice primera geven
Speciaal aan tyrca na maanden heeft zij mijn probleem opgelost.
Mijn spaar app gaf 700 punten aan ik had er maar 80 zij heeft dit netjes opgelost groetjes diana Guntlisbergen timmermans

6 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De prijs van een pakje oranje rizla…

De prijs van een pakje oranje rizla vloei is 20 cent hoger bij Primera Wiardi Beckmansingel als bij filiaal de Loper, beiden in Vlaardingen.
Hoe kan dit? Ook bij andere tabakswinkels is de prijs 70 cent en niet 90 cent

12 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

U bent niet welkom met uw pakket bij de Primera Vathorst

Bij de Primera in Amersfoort Vathorst (Leeghwater 15-17) kom ik regelmatig om pakketjes af te geven, simpelweg omdat er in de buurt geen andere optie is. De dames die er werken zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en nemen de tijd om klanten netjes te helpen – echt een verademing. Helaas wordt die positieve ervaring vaak overschaduwd door een uiterst chagrijnige en onbeleefde man achter de balie. Zijn houding straalt weinig klantvriendelijkheid uit en hij lijkt duidelijk niet op zijn plek in deze functie. Jammer, want door zijn gedrag ga ik nu kijken of ik mijn pakketjes voortaan ergens anders kan afgeven. (en dat raad ik u ook aan om te doen)

4 de noviembre de 2025

Primera Roosendaal

Primera Roosendaal: Ik vroeg een klein stukje plakband om mijn brief naar Australië dicht te plakken omdat het niet goed plakte. Dat kreeg ik niet. Wat een waardeloze service. Jaren gekomen maar ga hier nooit meer heen.

9 de octubre de 2025

Was een pakketje kwijt

Was een pakketje kwijt, bij primera in het stadshart Zoetermeer werd ik super geholpen.
De dames trokken alles uit de kast om mij te helpen en dat is prima gelukt.
Pakket blijkt in een automaat te liggen waar ik geen code van hebt gekregen.
We hopen dat het alsnog bij Primera aankomt.
De dames zouden er op letten.
Ik kan primera stadshart aanbevelen bij iedereen.
Staan superlui in de winkel.

3 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ging een pakketje halen bij Primera…

Ging een pakketje halen bij Primera Gouda, vroeg wat aan de medewerkster die gewoon geen antwoord gaf. Keek mij minderwaardig aan en ik vroeg waarom ze geen antwoord gaf. Keek me weer aan als oud vuil en gaf gewoon geen antwoord en deed net of ik niet bestond. Deze ervaring nu voor de 2e gehad vandaar deze recensie. Echt niet klantvriendelijk deze winkel.

3 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb een cadeaukaart van 50 euro…

Heb een cadeaukaart van 50 euro ontvangen van mijn werkgever. Pincode moet je openkrassen, maar ook voorzichtig openkrassen leidt tot het volledig verdwijnen van de pincode. Dus je hebt geen zak aan de kaart, want je kunt m niet meer inwisselen. Lekker cadeau. Niet echt, vooral frauduleus gedrag van Primera. Je maakt mij niet wijs dat je dit niet op een goede manier kunt ontwerpen. Zelfs met krasloten kan dit zonder enig probleem, om maar eens wat te noemen. Koop deze kaart niet, oplichterij.

2 de noviembre de 2025

Primera slechte pasfoto’s!

Primera pretendeert pasfoto’s te maken die geschikt zijn voor een paspoort echter worden deze afgewezen op het gemeentehuis bij de pp aanvraag. Bij het maken van nieuwe pasfoto’s elders gaf de fotograaf aan dat Primera inderdaad geen goede pasfoto’s maakt (veel klachten) maar ook geen cursus wilde voor haar medewerkers. Deze klacht ook doorgezet naar de Primera klantenservice.

29 de octubre de 2025

Primera Purmerend

Zojuist bij de Primera in Purmerend geweest om een pakketje op te halen. “Geholpen” door een medewerkster die niet echt met haar goede been uit bed was gestapt. Is overigens niet de eerste keer dat me dat bij deze dame is overkomen. Op de tv reclame zijn ze erg aardig, in de praktijk valt dat reuze tegen!

25 de octubre de 2025

Actie Primerapas.

Ik had een vraag over een actie met de Primerapas. Mijn pas kon niet gescand worden bij de winkel Nadat ik Tyrsa aan de telefoon kreeg van de klantenservice heeft ze mij een code toegestuurd per mail. Tyrsa nogmaals bedankt voor de snelle oplossing.

9 de octubre de 2025

Zeer slechte klantenservice!

Zeer slechte klantenservice!
Problemen met het koppelen van klantenkaarten lijkt zo'n groot probleem te zijn dat menu beiden klantenkaarten niet meer werken. een goedbedoelde actie van een van de medewerkers heeft zelfs mijn naam gewijzigd van Willemsen naar Winkelhorst
Op meerdere mailtjes met de klantenservice komt geen reactie meer.
Ik geef Primera nog een kans het te herstellen maar anders wordt het vanaf dat moment een concurrent, er zijn er genoeg. Alleen erg sneu voor de franchise ondernemer die zo hart zijn/haar best doet.

3 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kreeg makkelijk en snel iemand aan…

Ik kreeg makkelijk en snel iemand aan de lijn.
Een service gerichte medewerkster hielp me adequaat toen verzilveren van mijn kado kaart was misgelopen
Attendeerde me er vervolgens op dat een andere kaart niet in zijn geheel verzilverd bleek te zijn

23 de septiembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.