zou gisteren 2 parketten op kunnen halen , maar kreeg kort ervoor mail, ophaalautomaat zat vol ,dus morgen , ben gaan kijken want ze hebben helemaal geen automaat, maar ja wat maakt het uit dat klante... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik ben erg teleurgesteld over mijn ervaring met de pasfoto-service bij Primera Westermarkt in Tilburg. De pasfoto die daar is gemaakt, bleek bij de gemeente niet te voldoen aan de eisen. Omdat i... Ver más
Ik wordt altijd heel fijn geholpen bij Primera in Berkel-Enschot. Je krijgt er heel goed advies. Ik kom er al jaren, heel fijn om altijd vertrouwde gezichten te zien, er is weinig verloop in winkel... Ver más
Ik heb nog nooit eerder een review geschreven, maar dit personeel dwingt me ertoe. Primera Sierplein wat een schandalige, respectloze houding! In eerste instantie dacht ik dat hun onbeschofte gedrag v... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Gemakswinkel voor o.a. tijdschriften, kansspelen, boeken, cadeaukaarten, wenskaarten en tickets. Bestel je cadeau online of in één van de ruim 490 winkels.
Información de contacto
Koeweistraat 14, 4181 CD, Waardenburg, Holanda
- www.primera.nl
Primera Nieuwstraat Spijkenisse.
Primera Nieuwstraat Spijkenisse.
De eigenaar heeft mij uitstekend geholpen met m'n problemen met de ING bank.
Topzaak, als er vragen zijn kunt u hier altijd terecht.
Nogmaals bedankt !!!!
Primera Zutphen centrum
Ten eerste worden er pakketten afgeleverd terwijl dit niet de opgegeven locatie is. Vervolgens kom je je pakketten ophalen en is het antwoord “Ja er ligt zoveel kom morgen maar terug” Pardon? Heb ik alle tijd van de wereld? Nee. Of te wel je mag je pakketten niet ophalen want men heeft niet genoeg personeel rondlopen en wil eerst de pakketten uit sorteren. is dit mijn probleem? Nee. zorg er dan voor in de december maand dat je een extra poppetje hebt staan die zich alleen richt op de pakketten. Ontzettend slechte service. Wil je nou van je zooi pakketten af of niet? Schijnbaar niet. WAARDELOOS! en wanneer je te laat komt voor je pakket omdat men ook gewoon een baan heeft, dan word het zonder pardon terug gestuurd. Werkelijk.
Primera Heksenwiel Breda
Primera Heksenwiel Breda
Grote zaak, pas verbouwd, maar blijkbaar te kleine ruimte gereserveerd voor postpakketten.
Toen ik met een pakket aankwam moest men eerst kijken of er wel ruimte was!
Compassie
Betreft medewerker Primera Spinozaweg.
Dankzij zijn geduld en door mee te denken, konden de kerstcadeautjes nog op tijd worden verzonden naar Aruba. Medewerker is een topper!!! 🙏
Bij de primera in de binnenstad van…
Bij de primera in de binnenstad van Gorinchem wordt je altijd erg onvriendelijk behandeld.
Primera Stadshagen in Zwolle
Primera Stadshagen in Zwolle. Onbeschofte personeel, echt geen woorden voor.
Mensen worden behandeld alsof zij idioot zijn, nog nooit in mijn leven zoiets meegemaakt.
Ik vermijd die winkel als de pest, maar jammer genoeg worden soms daarnaartoe pakketten vanuit een andere locatie gestuurd.
Waanzinnig onbeschofte eigenaar
De eigenaar van de Primera in de Reinkenstraat in Den Haag is waanzinnig onbeschoft. Onbegrijpelijk dat daar nog mensen komen. Klanten krijgen consequent een grote mond van deze man. Slechte reclame voor Primera.
Check in de Postnl app of website de prijs voordat je een pakket…
Check in de Postnl app of website de prijs voordat je een pakket gaat verzenden bij Primera.
Meerdere keren per jaar verstuur ik bij Primera een klein pakket (pakketdoos nr 4 of 5 met lxbxh max 90cm) tussen 1 en 2 kg binnen Europa. De kosten van een klein pakket tot 2 kg, aangetekend en verzekerd tot 50 euro zijn 16 euro. Dit kan je berekenen in de Postnl app of website. Met enige regelmaat wordt door de medewerker het pakket gezien als gemiddeld pakket waarvoor hij/zij vervolgens bijna 40 euro uit je zak wil harken. Vervolgens kost het enorm veel moeite de medewerker te overtuigen dat het echt een klein pakket is volgens de Postnl normen. De maten van de doos staan zelfs op de doos vermeld. Als ik niet zelf eerst de prijs had berekend en ik Primera had geloofd had ik dit jaar al meer dan 100 euro onterecht betaald. Ik zal geen lokatie noemen maar roep Primera op hun medewerkers op dit punt de regels bij te brengen want het zal niet alleen bij mij gebeuren, velen zullen zonder dat ze het in de gaten hebben benadeeld worden en de Postnl kassa zal onterecht rinkelen.
Tevreden
Vanmorgen met mijn man geweest voor pasfoto's. Mijn man zijn paspoort moest verlengt worden, en mijn rijbewijs. Nu kan je je rijbewijs ook online verlengen via het RDW en digitale pasfoto's. Nou heb ik van heel die digitale wereld weinig verstand, maar de dames waren zo behulpzaam, en hebben ons netjes en vriendelijk geholpen. Een dikke pluim voor deze dames. Ik heb sowieso geen klagen over iemand die er werkt, ben altijd netjes geholpen. Zeer tevreden klant
Malafide, onvriendelijk winkeltje
Op 20 september heb ik een belangrijke post met wat documenten erin naar het winkeltje gebracht en €3.50 afgerekend. Mijn post moest voor 6 oktober bij bepaalde instelling binnen zijn, andres riskeer ik een flinke boeten. Op 25 heb ik die instelling gebeld, post was nog niet binnen. Dus primera gebeld, geen gehoor. Langs gegaan en heb ik mijn gegevens daar weer achtergelaten. Ik zal terugkoppeling krijgen. Weer niks gehoord.Dus op 27-09-2024 heb ik mijn stukken opnieuw aangetekend via primera winkeltje opgestuurd. Weer €11 betaald. Op de bon staat duidelijk dat de post binnen 2 werkdagen zal worden bezorgd. Op 1 oktober was mijn post nog niet aangekomen weer naar de winkeltje gegaan en een korte gesprek uitgevoerd. Daar kreeg ik het verzoek om filiaalmanager bellen. Dus ik verliet de winkel en heb ik gelijk hem gebeld. Als eerste reactie krijg te horen dat ik nogal agressief was tegen de medewerker en was ze erg geschrokken. Wat totaal onzin is. Uiteraard was ik erg teleurgesteld maar niet boos op de werknemer. Dat heb ik ook in het winkeltje tegen de werknemer gezegd.
Hij werd nogal chagrijnig omdat ik hem aanwees naar mijn rechten als consument en zijne als verkoper. Hij was van mening dat ik de zaken bij Post.nl moet oplossen maar niet bij hun. Dat is natuurlijk volledig onzin. Als consument heb ik te dealen met Primera als tegenpartij. Zij moeten wederom hun probleem zien op te lossen met de Post.nl. want, juridisch gezien, heb ik als consument met primera tegen een betaling een koopovereenkomst afgestoten. Dus zijn ze volgens de wet aansprakelij voor hun nalatigheid en eventuele schade aan de derde.
Inmiddels heb ik aangifte gedaan. Ik raad ook iedere gedupeerde klanten om aangifte te
doen anders zullen ze nooit van hun fouten leren en vooral hun eigen gang gaan ten koste van wij als consument.
In ieder geval was en is mij laatste bezoek aan deze winkel. Nooit meer.
Amsterdamspoort
Amsterdamspoort, zeer onvriendelijk personeel. Kijken je niet aan kan geen goedemorgen of middag van af. Zijn te veel met elkaar aan het praten in plaats van klanten helpen. Ga hier niet heen als je goed geholpen wil worden
Je moet om een vraag per email te…
Je moet om een vraag per email te stellen een telefoonnummer achterlaten. Als je belt, sta minstens 5 minuten in de wacht. De site is gericht op verkoop, maar niet op service.
Ik ben fan van Primera Heksenwiel!
Primera Oudeland Zwijndrecht.
Primera Oudeland Zwijndrecht.
Wat een hel is dat joh.
Er staan 2 feeksen achter de balie, de een nog chagrijniger dan de ander.
Luisteren doen ze niet.
Echt een dramatische bende daar.
Met pakketten gaat er ALTIJD iets mis!!
This place is a nightmare
This place is a nightmare - rude, dismissive and incapable manager who will shout at you for raising a legitimate customer service issue. He does "not like to deal with problems". Strongly recommend avoiding this place at all cost.
Ophalen van een pakketje
Ophalen van een pakketje: Bericht van verzender ontvangen dat het pakketje bij de Primera in Sassenheim is afgeleverd. Ik ga het pakketje ophalen. Nee, die zit nog in de kar. De kar die letterlijk naast mij stond en niet eens heel vol zat.. Die kar moet nog worden uitgepakt. Mijn vraag kan dat nu, nee u moet wachten. Ga nog maar even een boodschap doen. Schandalige manier van omgaan met je klanten. Een zeer klant onvriendelijke reactie. En ermee schermen dat je pas na drie uur je pakket op mag / kan halen. Dat weet ik niet en dan nog, het lijkt de paarse krokodil wel daar. Hij ligt daar mevrouw. Nee, doen wij niet kom maar terug. Het personeel mag wel beter 'opgevoed' worden daar. Ik haal alleen mijn pakketje (als het dan wel mag..) en dan kom ik nooit meer terug.
Het ophalen van een pakje bij Primera…
Het ophalen van een pakje bij Primera Reusel ging niet goed: ze weigeren pakjes die niet geadresseerd zijn op naam van de koper. Heb hen tot drie maal toe een mail gezonden, waar ze niet op reageren. Toen ik hen daarover belde, was hun laconieke reactie, dat ze de mail niet lazen! zo’n slechte servicegerichtheid, een rotte appel in de Primera-mand!
Primera Reinkenstraat Den Haag.
Primera Reinkenstraat Den Haag.
Wat een vreselijke arrogante vent is de eigenaar.
Staat gewoon klanten in de winkel uit te kafferen onder het mom van: ‘het is mijn winkel en ik bepaal wat ik zeg’.
Helaas moest ik toch een keer naar binnen.
Maar het is nu echt de laatste keer geweest, ik laat mijn pakketjes van PostNL daarom daar al niet meer afleveren en in de winkel koop ik ook niks meer.
Dit is absoluut geen visitekaartje voor Primera.
Overigens heb ik hier over al een klacht bij het hoofdkantoor van Primera ingediend.
Helaas is daar niks mee gedaan.
Ik ben niet de enige die over zijn gedrag klaagt.
Personeel Primera de Mare in Alkmaar niet klantvriendelijk
Ik belde naar Primera in de Mare in Alkmaar want volgens Post. zou mijn pakje daar zijn afgeleverd. Degene die opnam ging 2 seconde zoeken en gaf toen aan dat het te druk in de winkel was en dat ik maar naar de winkel moest komen. Oh en ook was het door de wet op privacy eigenlijk helemaal niet de bedoeling dat ze informatie gaf (ga dan ook niet eerst zoeken). Aangekomen bij de winkel stond degene die ik aan de telefoon had gehad buiten. De winkel was totaal leeg. Met veel moeite en met een chagrijnig gezicht werd mijn pakje gezocht en uiteindelijk gevonden. Ik loop moeilijk en loop met een rollator en was mijn legitimatie vergeten. Ik had wel een foto van mijn legitimatie maar dat was niet genoeg dus ik weer naar huis om legitimatie te halen. Toen ik 10 min later arriveerde was de winkel nog steeds totaal leeg. Kortom eerlijkheid en klantvriendelijkheid zijn ver te zoeken bij het personeel in dit filiaal. Ik raad niet aan om dit filiaal te kiezen als het gaat om het ontvangen van pakketjes.
PRIMERA MIJDRECHT VERSCHRIKKELIJK…
PRIMERA MIJDRECHT VERSCHRIKKELIJK MEDEWERKERS! Totaal niet klant vriendelijk en de winkel ziet er slordig uit. Mevrouw achter de balie vond nodig om te bemoeien met het gesprek wat ik met haar collega had of alles goed is gegaan met me pakketje. Ze zei letter “ mevrouw hier hebben we geen tijd voor “ hoe bedoel je geen tijd ??? Je bent aan het werk tot 6 uur ??
Más información sobre otros tipos de reseñas.