Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

zou gisteren 2 parketten op kunnen halen , maar kreeg kort ervoor mail, ophaalautomaat zat vol ,dus morgen , ben gaan kijken want ze hebben helemaal geen automaat, maar ja wat maakt het uit dat klante... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik ben erg teleurgesteld over mijn ervaring met de pasfoto-service bij Primera Westermarkt in Tilburg. De pasfoto die daar is gemaakt, bleek bij de gemeente niet te voldoen aan de eisen. Omdat i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik wordt altijd heel fijn geholpen bij Primera in Berkel-Enschot. Je krijgt er heel goed advies. Ik kom er al jaren, heel fijn om altijd vertrouwde gezichten te zien, er is weinig verloop in winkel... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb nog nooit eerder een review geschreven, maar dit personeel dwingt me ertoe. Primera Sierplein wat een schandalige, respectloze houding! In eerste instantie dacht ik dat hun onbeschofte gedrag v... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Gemakswinkel voor o.a. tijdschriften, kansspelen, boeken, cadeaukaarten, wenskaarten en tickets. Bestel je cadeau online of in één van de ruim 490 winkels.

Información de contacto

2 estrellas
1 estrella

Zeer teleurstellend..

Zeer teleurstellend..
Koop n nintendo eshop card 25€,nou totaal geen code ontvangen,wat is dit voor n onzin zeg.
Zal morgen wel ff bellen uiteraard,want dit is oplichting.
Zal dit ook nooit van mijn leven meer doen.
WEES GEWAARSCHUWD!!

30 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pas op voor Primera Nieuw-Vennep!

Ik ben diep teleurgesteld door mijn recente ervaring bij Primera Nieuw-Vennep. De manager/eigenaresse is ronduit onbeschoft en onvriendelijk. Ze lijkt geen plezier te hebben in haar werk en straalt dit uit naar haar klanten. Mevrouw, zoek alsjeblieft een andere baan als je zo ongelukkig bent!

Daarnaast heeft ze niet het volledige bedrag teruggeven op uitkeringsloterijen. Dit is gewoon diefstal! Elke discussie met haar is onmogelijk.

Het is een schande dat Primera haar naam verbindt aan zo'n bedrijf. Ik raad iedereen af om hierheen te gaan. Er zijn genoeg andere bedrijven in de buurt waar je wel vriendelijk en eerlijk geholpen wordt.

29 de enero de 2025

PostNL pakketten niet afgegeven

In december 2024 heeft de eigenaar van Primera Oude Pekela meermaals geweigerd pakketjes af te geven omdat ik geen streepjescode kon laten zien. (Ik heb geen smartphone en geen printer). Het nummer zelf plus adresgegevens waren niet voldoende. Toen ik protesteerde werd ik onder verwensingen de winkel uitgejaagd en de pakketjes gingen retour afzender.

28 de diciembre de 2024

PRIMERA Jos van Andel, Oud-Beijerland

PRIMERA Jos van Andel, Oud-Beijerland : top winkel!!!!
Zo behulpzaam en vriendelijk 😃daar wordt je “echt” geholpen. In tegenstelling tot ander PostNL punt in Oud-Beijerland. (Gamma)
Primera is een heel fijn PostNL pakketpunt. 👍🏼

27 de enero de 2025

Primera Walburg onbeschofte eigenaar

Primera Walburg
Ik ben vandaag teruggekomen naar Primera met mijn afgekeurde pasfoto voor paspoort..
Ik kreeg te horen “de camera. is nu anders ingesteld…”maaar ik heb al bij een professionele fotograaf nieuwe laten maken en ik zei dat ik mijn geld terug wilde..Dat kon allen in de vorm van een cadeau bon😳ik was niet eens want ik heb daar niks aan,en is mijn recht als consument om mijn geld terug te krijgen want de pasfoto voldeed niet aan de voorwaarden
Toen was de mede eigenaresse gekomen en zij was best brutaal en onbeschoft,wilde niet toegeven dat ze geen goede foto leverde en zei dat mijn eigen verantwoording was dat ik koos om daar een foto te laten maken😳😠pardon??Ik zei als jullie in zo grote letters adverteren met “pasfoto voor documenten”ga ik er vanuit dat goed is,lekker makkelijk om de verantwoordelijkheid te schuiven naar de klant(omgedraaid wereld 🌍)
Zij vroeg of ik de nieuwe foto had en ik liet zien dat duidelijk verschil was met de foto van de fotograaf..
De medewerker van de gemeente huis had al gezegd dat er dagelijks voorkomt dat er foto’s van Primera Walburg worden afgekeurd!!
Ik kreeg alsnog mijn geld terug na zoveel gedoe pfff
Mensen gaan niet naar Primera Walburg voor de pasfoto’s…

24 de enero de 2025

Pakketje ophalen

Pakketje ophalen, dame achter de kassa deed net dat ik er niet was. Zei niets en liep naar de andere kassa. Uit eindelijk kreeg ik mijn pakket en vroeg om een kaartje postzegels, moest bij de andere kassa aansluiten waar inmiddels 4 mensen stonden te wachten. Ben dus maar weg gegaan, wat een klantvriendelijkheid zeg 😭😭😭😭

21 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Primera Bergse Dorpsstraat Rotterdam.

Primera Bergse Dorpsstraat Rotterdam.
Eigenaar en zijn vrouw zijn vriendelijke mensen, maar het overige personeel zijn ronduit onbeschoft. De 20 gekochte Staatsloterij loten werden zo op de toonbank gekwakt en niet netjes uitgeteld welke nummers ze uitgeven.
Ik sprak een jong ventje hierop aan en met zijn arrogante houding zegt hij; "doe maar zelf".
Klantvriendelijkheid is hier ver te zoeken!

31 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vandaag bij Primera Venlo Zuid…

Vandaag bij Primera Venlo Zuid geprobeerd mijn daar aangekochte december kalenders in te leveren.
Hij had er al 25 gehad vandaag en nam ze niet aan. Arrogantie ten top. Meest onvriendelijke man. Mij daar nooit meer gezien.

15 de enero de 2025

Let op one4all cadeaukaart

Let op, Primera verkoopt one4all cadeaukaarten aan deze kaarten zit een zeer complex inwisselsysteem gekoppelt vragen veel privacy gevoelige informatie hierna nog steeds niet te verzilveren. Men is er naar mijn mening op uit dat je het er maar bij laat zitten.

3 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Primera betaalt gewonnen prijzen Staatsloterij niet uit

Ik kocht eind december via de Primera website 3 loten van de Staatsloterij.
Na de trekking ging ik terug naar de Primera winkel in Millingen aan de Rijn maar ik kreeg mijn gewonnen prijzen niet.
Nu ben ik al de hele week bezig om mijn gewonnen prijzen ergens te innen maar zonder succes.
De Primera zegt dat ik zelf een Primera winkel moet zoeken die wel online gekochte Staatsloten accepteert.
De Staatsloterij zegt dat ik mij tot de Primera moet wenden. Ik heb inmiddels al 3 Primera winkels gebeld maar nergens betalen ze online gekochte Staatsloten uit.
Dus kortom, de directie van Primera besluit om online Staatsloten te gaan verkopen maar de Primera winkels accepteren de gewonnen loten niet. Is dat niet uiterst bezopen en te gek voor woorden?

8 de enero de 2025

Primera Oudeland Zwijndrecht

Ik woon al jaren in Zuid Spanje, maar elke keer weer als ik in "mijn" vertrouwde Primera in Zwijndrecht Oudeland ben, krijg ik een warm gevoel..zélfs in de winter! Het personeel is lief, behulpzaam, en onthouden zelfs je naam.Service met een smile, alleen de koffie en mn stroopwafel ontbreken nog! Ik ben dol op jullie allemaal!! Zie jullie de volgende keer voor mn pakje Camel geel van € 16..;)

7 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik wilde een decemberkraslot kopen voor…

Ik wilde een decemberkraslot kopen voor mijn zoon van 16.
Kreeg hem niet mee!
Ik bepaal zelf wel of ik mijn zoon er 1 geef!
Mij zie je niet weer ben een volwassen kerel van 55! Zijn genoeg andere bedrijven in de buurt waar ik het wel kan kopen.

17 de diciembre de 2024

Postpakket aanleveren Primera Winkelcentrum Woensel

In winkelcentrum woensel nemen ze geen pakket aan die niet online gefrankeerd en nu kom ik met pakket dat gefrankeerd is en deze nemen ze niet aan omdat de container vol is. Ze worden arrogant hier omdat het ze te goed gaat. Zeer slechte service.

27 de diciembre de 2024

Primera Rotterdam Nesselande

De eigenaresse van de primera Rotterdamse Nesselande is een verschrikkelijk mens onbeleefd totaal niet vriendelijk en super onbeschoft. Hoe kun je mensen aanspreken met " ja wat is er " !!! Wat denk je dat je in een primera komt doen ? Ik woon al 20 jaar in deze wijk en heb dit nog nooit meegemaakt...Zo erg dat ik de neiging krijg om haar eens even goed de waarheid te vertellen. Maar omdat ik liever aardig ben stap ik maar in de auto en rij ik naar een andere primera.

6 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bedrag cadeaukaart wordt onterecht van de rekening afgeschreven, klantenservice geeft niet thuis.

Op de website om een gekregen cadeaukaart in te wisselen wordt €1,95 gerekend om de kaart te verzenden. Al redelijk kansloos anno 2024, maar vervolgens wordt zowel die 1,95 evenals het bedrag wat de cadeaukaart waard is van de rekening afgeschreven. Als er vervolgens om geld terug wordt gevraagd kan dit niet 'want zo zijn de voorwaarden'. Erg fijn om rond de feestdagen ineens bijna €100 armer te zijn terwijl je dacht dat je het leuk ergens kon besteden. Dan maar geen kerstdiner... Vreselijke website en nog vreselijkere klantenservice.

18 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

AOW tegoed niet inwisselbaar voor gepensioneerden…

In Rotterdam kunnen gepensioneerden aanspraak maken oo een AOW tegoed als ze een klein pensioen hebben. Dit kunnen ze dan besteden bij verschilkende winkels waaronder de Primera. Bij 2 winkels van Primera in het centrum van Rotterdam kunnen geen bestedingen gedaan worden omdat het systeem niet werkt volgens de medewerkers van Primera. Op de website van de gemeente Rotterdam staat Primera vermeld als een aangesloten winkel waar het AOW tegoed besteed kan worden. Dat is misleiding. Via email een klacht indienen hierover bij Primera werkt ook niet omdat je blijft hangen in hun systeem op het moment dat je de klacht wilt verzenden. Hopelijk heb ik bij de Bruna dit probleem niet wanneer ik het AOW tegoed wil besteden.

14 de diciembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.