Commande de deux fiches techniques en 2000 exemplaires, livraison d'une seule fiche technique en 4000 exemplaires, 1 heure d'attente sur le tchat, et il faudrait que je fasse une vidéo des 4000 fiches... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Wir arbeiten seit letztem Jahr aktiv mit Print.com zusammen und sind durchweg sehr zufrieden. Die Ansprechpartner sind kompetent, erreichbar und unterstützen schnell und lösungsorientiert. Bis heute h... Ver más
La empresa ha respondido
Sehr gute Druckqualität und ein top Service. Bis jetzt waren wir mit allen Produkten wirklich sehr zufrieden, von Stickern, über edle Postkarten bis hin zu Banderolen. Die Verarbeitungsbandbreite ist... Ver más
La empresa ha respondido
J'ai toujours eu une bonne expérience avec Print.com, je remercie surtout Nicolas pour son professionalisme et sa gentillesse à chacunes de mes commandes, il prends le temps de me guider afin que je... Ver más
Información sobre la empresa
- Servicio de impresión digital
- Tienda de pancartas publicitarias
- Impresora comercial
- Impresora digital
- Tienda de artículos promocionales
- Proveedor de productos promocionales
Escrito por la empresa
Welcome aboard your flight at Print.com. An exclusive print platform, designed by and for ‘Frequent Flyers’: designers, inhouse marketers, resellers and printers. Print.com unlocks a world of print inspiration in a revolutionary interface, lets users compare prices, collaborate easily with colleagues or customers and order within seconds. Thousands of customers around the world rely on Print.com directly or use custom API’s to integrate seamlessly with their existing ERP or DAM software. Print.com. Let’s create a WOW together.
Información de contacto
Teugseweg 18a, 7418 AM, Deventer, Holanda
- +31887511111
- info@print.com
- www.print.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 35% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Professionnels
Professionnels, fuyez !
Si vous cherchez un partenaire fiable, ce n'est pas la bonne adresse.
Service client plus que médiocre des réponses ou des solutions apportées : aucunes.
Des retards de livraisons répétitifs, mais c'est de la faute du client qui à mal choisi son transporteur.
La qualité, une réimpression demandée 2 fois sur 3.
Si vous avez de l'argent et du temps à perdre c'est la bonne adresse.
Bravo il vous aura fallu 1 an pour me répondre, certes pas à mes mails mais juste à mon commentaire. Et en ce qui concerne de regagner ma confiance, comment dire quand un fournisseur vous fait perdre plus de 300 € et le client qui va avec, non pas de confiance possible. Etant donné que vous n'avez jamais fait de geste commercial à un retard qui était de votre responsabilité...

Voor ons niet meer
In de beginjaren was dit een klantgericht bedrijf, maar inmiddels lijkt het vooral om winst te draaien. Klachten worden steevast doorgeschoven naar anderen: DHL, PostNL, de productiepartner, of zelfs de klant zelf, maar nooit ligt het aan henzelf. Proactieve communicatie ontbreekt volledig. Je hoort niets als iets misgaat; je moet er zelf achteraan bellen om te ontdekken waarom je bestelling nog niet verstuurd is. Klantvriendelijkheid en verantwoordelijkheid lijken hier verleden tijd. Wij kiezen voortaan voor een ander!

Kaart met goudfolie
Prachtige jubileumkaarten verzorgd, donkere achtergrond met goudfolie opdruk. Klant was zeer tevreden. Een nieuw probeersel van ons maar heeft goed uitgepakt.

Respuesta de Print.com
Zo fijn om samen te werken met…
Zo fijn om samen te werken met print.com! Jullie zijn altijd goed bereikbaar en behulpzaam. Wij voelen ons als klant zeer gewaardeerd!

Respuesta de Print.com
Suivi commercial défaillant !
Utilise des livreurs peu fiables ! Le service commercial me répond qu'il n'y a aucune garantie de livraison à la date prévue en ajoutant que UPS n'est absolument pas fiable ! On croit rêver !

Altijd makkelijk en behulpzaam
Altijd makkelijk en behulpzaam; vooral het uploadsysteem is top!

Makkelijker en sneller
Makkelijk bestellen, goede kwaliteit en altijd sneller bezorgd dan verwacht!

Fan van Print.com!
Ik ben al jaren fan... !!!
Ben ook lid van de Ink High Club... :)

Great service
Great service, speedy responses and amazing value!
Print.com is de kampioen om dingen in…
Print.com is de kampioen om dingen in de schoenen te schuiven van de klant als het misgaat. Goedkoop, maar de laatste tijd gaat het regelmatig fout en jammer genoeg is dat blijkbaar altijd mijn schuld. Weinig constructieve oplossingen....
Ondertussen is er dan toch een oplossing gekomen, dus een paar sterren terug erbij.
En attente de remboursement...
Suite à l'annulation d'une commande payée comptant nous attendons depuis 2 mois le remboursement de 1159 €. C'est pas une figue 1159 € !

Respuesta de Print.com
Fijne combinatie van digitaal werken…
Fijne combinatie van digitale hulp waar het kan, maar goed advies per mail of telefonisch is ook mogelijk. Een fijne meedenkende partner... Print.com is niet enkel een webshop, maar een hoogwaardig grafisch dienstverlener.

Respuesta de Print.com
Voor de professional is de plek!
Top bedrijf met super klantenservice en goede kwaliteit drukwerk .
Voor de professional is de plek!

Respuesta de Print.com
Rapport qualité prix interessant mais…
Rapport qualité prix interessant mais manque des impressions. Reçu 47 au lieu de 50 exemplaires. Dommage sur de si petites quantités c'est embêtant.
Bad Color Print Quality + Bad Service!
We ordered 25 harcover books for our workshop + extra check up service to check if the files are exported correctly. The colors came out very bad and our black and white images are super cold/blue-ish. This can happen (we are human after all) but I ordered this extra service so this won’t happen. Print.com easily blames everything on us as the customer. We get a mildly discount from 10% on the total quote to compensate the low quality/service, what for us is seems like a laugh. I would not recommend Print.com!

Super drukwerk
Super drukwerk, fijn en snel contact! Goede prijs/kwaliteit!

Bester Kundenservice!
Sehr große Auswahl an hochwertigen Produkten und Top Kundenservice!!
Vlot te bestellen
Vlot te bestellen, ongewijzigde herdruk nog makkelijker!
Fijne en adequate communicatie.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.