Wat een goede service. Eerlijk advies, geen gedoe en hele mooie prijzen. Mijn nogal bejaarde Samsung liep op zijn laatste benen. Voor €150, extra (op de vervanging van de batterij) een gloedn... Ver más
Na vervanging van een defecte harde schijf van onze iMac bij Probello in Hilversum bleek dat het terugzetten van de back up schijf via Time Machine niet lukte. Dit werd door Pascal in de zaak gewoon o... Ver más
Top ervaring bij Probello, Ik ben superteverden over de reparatie van mijn iphone bij Probello. Het hele proces was duidelijk en senl, binnen een paar klikken had ik mijn afspraak geregeld. h... Ver más
De net gekochte refurbished iPhone blijkt niet goed te werken. De microfoon lijkt/is stuk. Duidelijke en snelle reactie "Kom gerust terug dan ruil ik hem meteen om.". Zo gezegd, zo gedaan. Omruilen en... Ver más
Suele responder en menos de 1 semana
Superbedrijf, no nonsens.
Goed advies gekregen omtrent de aanschaf van een refurbished Iphone 14. Snel binnen en operationeel. Top.

iPad screen replacement
Already the second time I use their services. Always good services

Snel
Snel! ziet er goed. Niet gratis een nieuw scherm maar een stuk goedkoper Dan een nieuwe iPad Air 2021

Vakman
Kon snel terecht en ben heel goed, snel en professioneel geholpen, en tegen een alleszins redelijke prijs. Absolute aanrader voor reparatie van kapotte schermen etc!

geheel volgens verwachting
Duidelijke prijsopgave, snel gerepareerd, goede service, vriendelijk

Goede service
Ben heel blij met de reparatie. Hele fijne service en een goede prijs/kwaliteit verhouding.