Provacances Opiniones 898

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ferielejlighed i St-Jeannet var lige efter beskrivelsen. Fantastisk sted i bjergene med flot udsigt. Meget venlige og hjælpsomme værter. Vi kom sent på eftermiddagen om søndagen hvor alle butikker... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk dejlig ejendom, som vi følte os rigtig godt tilpas i fra første dag. Både hus, pool og udeområder i top. Dejlig panorama udsigt over Vence og Middelhavet. Vi var 3 generationer - og a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt hus . der passer 100% til beskrivelsen. Gode faciliteter og rent og pænt. Der opstod lidt problemer undervejs, bl.a. en opvaskemaskine der strejkede - men her blev reageret virkelig hurtigt,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nous avions déjà réservé notre lieu de vacances par Provacances il y a deux ans et nous avions été très satisfaits. Nous avons réitéré l'expérience cette année et nous avons une fois de plus été... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de viajes
  2. Cabaña
  3. Alquiler de vacaciones

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Provacances is specialized in rental of pool villas for 4-20 persons in Provence, the French Riviera and Tuscany.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Meget positiv oplevelse

Det var første gang vi bookede igennem Provacances og det var en positiv oplevelse. Udlejningsboligen var i fuld overensstemmelse med præsentationen på hjemmesiden. Effektiv kommunikation undervejs ved spørgsmål. Styr på diverse dokumenter samt detaljer om boligen.Lejer gerne igennem dem igen.

29 de julio de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dejlig bolig til en stor familie

Dejlig bolig til en stor familie. Professionel kommunikation med bureau. Kommunikation med kontaktperson i lokalområdet var svært på grund af sprog barrierer. Køkken og hynder var halv snuskede ved ankomst og små mangler blev ikke udbedret. Alt i alt en god oplevelse.

Hus mellem La Gaude og St Jeannet

Vi var 3 gen. i huset og det fungerede godt. Vi kunne dog godt have brugt en parasol eller to ved poolområdet. Dejligt udeområde med spiseplads og udekøkken med gril(gas). Huset ligger i roligt område med fin udsigt til bjerget ved St Jeannet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endnu en skøn ferie på toscansk gård…

Endnu en skøn ferie på toscansk gård med venner lejet gennem Provacances. Super god service og let og overskuelig hjemmeside. Har rejst mange gange via dem og altid fået virkelig fine råd og god vejledning om steder og huse. Svarer altid hurtigt tilbage og kontakter gerne de forskellige værter hvis man har spørgsmål. Kan uden forbehold anbefale Provacances.

1 de julio de 2024

Stor anbefaling

Nok engang har vi booket med Provacances, og endnu engang er vi fuldt ud tilfredse. Vi har lejet tre forskellige huse i Sydfrankrig de sidste to år, og hver gang har billeder og beskrivelser ganske fint levet op til virkeligheden. Stor anbefaling herfra.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et dejligt hus - i rolige omgivelser

Bookningen af huset gik nemt og uproblematisk. Beskrivelsen af huset matchede fuldstændigt det vi kom ned til.

Da vi ankom blev vi mødt af værtsparret, som var de mest hjælpsomme og imødekommende mennesker som vi længe har mødt. Det var en fornøjelse.

Vi nød huset og i særdeleshed poolen i fulde drag. Vi havde på forhånd planlagt enkelte udflugter, men varmen i Sydfrankrig og poolens tiltrækning gjorde at vi nød huset og roen i stedet. Det har vi på ingen måder fortrudt.

Vi kørte i elbil fra København med to overnatninger hver vej. Det fungerede upåklageligt. Så det skal man ikke lade sig skræmme af.

Vi kan klart anbefale Provacances som udlejningsselskab. Det er ikke sidste gang at vi rejser på denne måde. Alt i alt en fantastisk ferie!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Huset uppfyllde våra högt ställda…

Huset uppfyllde våra högt ställda förväntningar, alldeles särskilt utomhusmiljöerna och den fantastiska utsikten över Nice. En väldigt trevlig och tillmötesgående husägare tog emot oss och stod till förfogande hela veckan för att svara på eventuella frågor - toppen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

meget høj standard på alle parametre

Huset var autentisk og af meget høj standard. Servicen har hele vejen igennem været meget professionel og imødekommende, både her i dk men også de samarbejdspartnere de havde i Italien.
Vi kigger allerede på nye huse gennem provacances til vores ferie næste år :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En rigtig god oplevelse at bestille…

En rigtig god oplevelse at bestille ferie igennem Provacances. Lige fra ordrebekræftelse og opfølgende informationer inden afrejse, til svar på spørgmål via mail imens vi var på ferie, var i topklasse. Virkelig god service og kan varmt anbefales.

7 de julio de 2024

Velfungerende

Vi har brugt Provacances flere gange og har kun godt at sige. Beskrivelserne af boligerne er gode og rammende, hjemmesiden er nem at bruge og vi har været særdeles tilfredse.

6 de julio de 2024

God hjemmeside

God hjemmeside, nem at bestille på. Hurtig tilbagemelding ved spørgsmål. Kan varmt anbefale provacances hvis han skal på ferie.
Levede fuldstændig op til vores forventning🤩

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er altid en fornøjelse at leje…

Det er altid en fornøjelse at leje feriebolig hos Provacances. Boligerne i altid i en høj kvalitet og billeder og beskrivelser lever op til virkeligheden.
Det foretrukne sted at leje ferieboliger igennem.
En skam at man har fravalgt Italien som destination.

6 de julio de 2024

Ollioules

Vi havde en fantastisk uge i ollioules i et dejligt hus som bød på alt fra lækker poolområde hyggelig terrasse og skyggefulde oliventræer - vil til enhver tid booke gennem provacances når turen går til Frankrig

29 de junio de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.