På rekommendation av mig köpte min vän två pannlampor. Den ena, som var till mig, saknade tyvärr en laddkabel. Vi kontaktade företaget och bad dem skicka en kabel, men trots detta fick vi aldrig någ... Ver más
1).En tydlig beskrivning av varan gjorde att det var lätt att bestämma sig för ett köp. Varan motsvarade mina behov trots att den är en 'utgående modell'. 2).Ett bra pris (50% rea) avgjorde saken.... Ver más
Jag har köpt samma produkt en gång tidigare från Prylxperten. Det är den enda erfarenhet jag har av företaget i sig. Eftersom jag köper nu igen kan man lätt räkna ut att jag då var nöjd, och är så... Ver más
Ordered something, got a message that it was shipped one day later but nothing happens for a week. Not possible to track the shipment with the data provided. Sent a message to support, got a reply fi... Ver más
- Tienda de accesorios para teléfonos celulares
- también en la categoría
- Empresa de automatización de viviendas
- Tienda de accesorios para automóviles
- Tienda de informática
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi har mängder av fina prylar till bra priser. Tillbehör till ditt tv-spel, reservdelar till din bild eller surfplatta, Xenon ljus till din bil och massvis med teknikprylar.
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Jättefin Kundservice
Jättefin Kundservice! Fick behålla en vara när de skickade fel sort, även om jag fick den rätta efter 2 dagar. Det kallar jag kundfokus. Bra!
Received damaged goods. I returned them but the shop never take away the payment in Klarna
Don't trust this shop. I bought Centrumkåpora and they sent me a damaged one and said that I can return them.
They sent me goods in an envelop that can't be tracked. Their goods was damaged. When I asked for a return they said I can but they didn't mention how to send back the goods. So I sent the goods back in the same way they sent to me which was "not trackable". I assumed that this shop is trustworthy since they didn't mention how to send back. Now I am regret that I ever buy anything from them.
The price of these Centrumkåpor is nothing (199 kr). But the bad feeling that their "support" created, is priceless.
Don't buy from them, bad quality goods, horrible support, not worth it.
bra grejer till mkt bra pris
bra grejer till mkt bra pris, bra packat och mkt snabb leverans
Bra pris och snabb leverans
Sämsta möjliga jag upplevt!
Sämsta möjliga jag upplevt!
De vägrar ta reklamation trots att produkten håller fel mått mot vad de uppger på hemsidan !!!
Dessutom var produkten repig men de vägear ra tillbaks.
Beskyller mig för att mäta på fel sätt trots att jag använt ett skjutmått i 35 år och vet hur man mäter.
Hoppas de får gå både en svenskakurs och en charmkurs för det här är helt otroligt!
Rekommenderar ingen att handla en enda grej här!!!!
Scam
Scam. Tar betalt men skickar inga varor. Svarar inte ordentligt på mail, undviker att bemöta en.
Bra .
Bäst pris .o verka vara snabb återkoppling o sänd av varan
Bäst pris och snabb leverans!
Bäst pris och snabb leverans!
Köpte en original huvstjärna till Mercedes och kunde inte vara mer nöjd!
Extremt dålig butik.
Beställde röda t10 lampor från dom som smälte efter nån minuts användning. Kundsupporten sa att "det inte ska vara möjligt men jag kan tyvärr inte svara på vart den värmen skulle kommit från" väldigt udda att inga andra lampor smällt om jag randomly skulle haft extrem värme i taket, speciellt i oktober. Kundsupporten vägrade också acceptera en reklamation. 0/10
Bra produkt,snabb leverans
VARNING!
VARNING!
Jag beställde en vara och betalade med Klarna. Pengarna drogs på mitt konto men ordern registrerades inte. Kontaktade Prylexpertens support och förklarade vad som hänt och bifogade även bilder både från beställningen och betalningen, fick detta var svar från supporten Jonas:
Då är jag ledsen, Vi har inge order med denna mejl. Då får ni vända er till klarna om pengarna är dragna.
Bra kundtjänst
De är snabba med svar om du har några problem med din leverans.
Bra produkter och tjänster!
Kontakt med kundtjänst
Kontakten med kundtjänst va toppen. Trots semestertider så fick jag snabbt och bra hjälp.
Samsung batteri
Samsung batteri. Dette kan kun være et kopi batteri og ikke orginal samsung batteri som de skriver. Dato på batteri var over et år gammel. Holder ikke bedre strøm ind batteri som var 5år gammel ca 3timer. Efter 1 uge når batteri var på 30% lukker mobil ned og viser 0% ved opladning. Efter 2 uger har batteri udvidet sig så der ikke er plads til batteri og bagbeklædning på mobil gaber 2mm. Sælger finder en hver grund til at der ikke er garanti på batteri. Dette firma handler med billig Kina kopier.
Kundeservice er ikke til at snakke med
Jeg købte et oppusteligt badekar via cdon og efter et års tid er det begyndt at tabe luft og skal pustes op inden hvert brug. Skrev til sælger via cdon som skrev at der kun var et års garanti, fik fat i cdon som selvfølgelig sagde det var 2. Men efter jeg har skrevet utallige gange, oprettet en klage på brugerstyrrelsen, som ikke ville godkendes da den prisen ikke var høj nok, har givet jeg op. Hold jer langt væk, kundeservice er ikke til at snakke med.
Snabb och bra service vid en…
Snabb och bra service vid en reklamation av felaktig leverans
Allt som det ska vara
Allt som det ska vara, bara att frakten kunde vara någon dag snabbare.
I made a mistake but got very quick help
I made a mistake as I forgot to put room number on the delivery address, so my package was not delivered. When I noticed it some weeks later, I contacted them about it and within hours it was resolved & my package was shipped to the correct address. Got the package some days later.
Nekter varen er fra de.
Bestiller en vare, som jeg mottar tre uker etter bestilling- greit nok det, problemet er at det er feil batteri. Tar kontakt med kundeservice og blir fortalt «de selger ikke denne varen»… orderen står det prylXperten og i pakken er det vedlagt en kvittering med deres navn og info. Men de benekter fortsatt varen er fra de… super spesielt. Lite hjelp å få ellers. Penger tapt der, siste gang jeg handler her.
Jeg fik den vare som jeg bestilte…
Jeg fik den vare som jeg bestilte indenfor en rimelig tid. 9 dage efter bestilling hvilket var hvad de lovede.
Jeg bestilte flexipad til polermaskine.
Den virker til at være af god kvalitet.