På rekommendation av mig köpte min vän två pannlampor. Den ena, som var till mig, saknade tyvärr en laddkabel. Vi kontaktade företaget och bad dem skicka en kabel, men trots detta fick vi aldrig någ... Ver más
1).En tydlig beskrivning av varan gjorde att det var lätt att bestämma sig för ett köp. Varan motsvarade mina behov trots att den är en 'utgående modell'. 2).Ett bra pris (50% rea) avgjorde saken.... Ver más
Jag har köpt samma produkt en gång tidigare från Prylxperten. Det är den enda erfarenhet jag har av företaget i sig. Eftersom jag köper nu igen kan man lätt räkna ut att jag då var nöjd, och är så... Ver más
Ordered something, got a message that it was shipped one day later but nothing happens for a week. Not possible to track the shipment with the data provided. Sent a message to support, got a reply fi... Ver más
- Tienda de accesorios para teléfonos celulares
- también en la categoría
- Empresa de automatización de viviendas
- Tienda de accesorios para automóviles
- Tienda de informática
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi har mängder av fina prylar till bra priser. Tillbehör till ditt tv-spel, reservdelar till din bild eller surfplatta, Xenon ljus till din bil och massvis med teknikprylar.
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Inget att klaga på 👍
Snabb leverans o bra pris.
En bra produkt helnöjd med den
snabbt kommande grejebra service r ingen…
snabbt kommande grejer ingen strul.......
Blivit hotad med att tvingas betala…
Blivit hotad med att tvingas betala över 800 kronor i samband med att fullfölja ett reklamationsärende. Har handlat en hel del på nätet men aldrig varit med om något liknande.
Det finns ingen skam i detta företag.
mvh Mats Karlsson
Kanon produkt till ett billigt pris.
Kanon produkt till ett billigt pris.
Blixtsnabb och gratis leverans.
Kan inte bli bättre.
Nöjd!
Det gick jättefort att få AirPod-skalen å dessutom fraktfritt så det är ett stort plus.
Bra pris och snabb leverans
Bra pris och snabb leverans. Varan levde upp till mina förväntningar.
Snabbt och enkelt
Ersättningsborstar billigt!
Snabbt och smärtfritt fick jag mina tandborstar till el-tandborsten till ett mkt billigt pris.
Måtten stämde inte med annonsen…
Måtten stämde inte med annonsen alldeles för små påpekade i ett mejl fick till svar att jag kunde skicka dom för kontroll mätning skulle kosta 500 kr Dåligt
7dagar har gått sedan jag gjorde en…
7dagar har gått sedan jag gjorde en beställning och väntar fortfarande på min produkt.
Oprovocerat oförskämd kundtjänst vid…
Oprovocerat oförskämd kundtjänst vid frågor om långa leveranstider och saknat spårnings-ID.
Rejäla grejer och snabb leverans
Extremt dålig support som inte kan…
Extremt dålig support som inte kan svenska, har ingen förståelse eller logik. Kan ej hjälpa när man har paket som inte kommit.
Helt oseriöst företag.
Helt oseriöst företag.
Beställde centrumkåpor till mina fälgar.
De måtten som står på deras hemsida stämmer inte med verkligheten. Påpekade detta i ett mejl till supporten men fick bara ett tyket svar tillbaka på dålig svenska att det är fel på mina fälgar.
Slutat svara på mejl.
Skulle kollat upp detta skojarföretag innan köp då det är måååånga fler som blivit drabbade.
Köp för inget av dessa skojare.
Det är underbart
Det är underbart, fantastiskt! Första gången har jag köpt något online och det är så perfekt.... Det är värt att rekommendera.