La empresa ha respondido
Puzzelbrein is een prachtig maandelijks puzzelboek met kans op wel 30 prijzen per klmaand. Bij elke opgeloste puzzel hoort een prijs. Elke maand zo'n 30 puzzels met allemaal verschillende soorten. Wi... Ver más
La empresa ha respondido
PuzzelBrein staat sinds 2008 garant voor gevarieerde puzzels die niet alleen plezier geven en de hersens trainen, maar waarmee ook leuke prijzen te winnen zijn. Het PuzzelBrein Blad komt iedere vier weken uit en bevat 36 verschillende puzzels. De vele prijzen hebben een gezamenlijke waarde van ruim 20.000. In de PuzzelBrein App ontvangen de spelers één puzzel per dag en horen ze de volgende ochtend al of ze de winnaar zijn van de dagprijs.
Holanda
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Vorig jaar heb ik PuzzelBrein via een proefabonnement leren kennen. Toen dit proefabonnement afgelopen was kreeg ik een leuke aanbieding waarna ik abonnee geworden ben. Mijn man en ik houden van puzzelen en kijken altijd uit naar het moment dat de nieuwe Puzzelbrein op de deurmat valt. Nadat we de nieuwe Puzzelbrein ontvangen hebben maakt mijn man als eerste een aantal puzzels waarna ik me op de overgebleven puzzels stort.

Respuesta de PuzzelBrein (Roniko BV)
Elke maand zo'n 30 puzzels met allemaal verschillende soorten. Wij verdelen de puzzels met zijn tweeën op basis van wie vindt welke leuk. We kijken er maandelijks naar uit wanneer het weer in de bus ligt.

Respuesta de PuzzelBrein (Roniko BV)
Ik ontvang inmiddels al een tijdje maandelijks het puzzelboek van Puzzelbrein en ik ben er echt ontzettend enthousiast over! Het is iedere maand weer iets om naar uit te kijken. De puzzels zijn lekker gevarieerd – van woordzoekers en sudoku’s tot uitdagendere breinbrekers – waardoor het nooit saai wordt.
Wat ik vooral fijn vind, is dat de moeilijkheid goed in balans is. Je wordt echt even uitgedaagd, maar het blijft ook ontspannend om te doen. Perfect dus voor een rustig momentje voor jezelf.
De kwaliteit van het boekje is ook top: overzichtelijk, mooi vormgegeven en prettig om in te werken. Het is voor mij echt een vast genietmoment geworden.
Absoluut een aanrader voor iedereen die van puzzelen houdt!

Respuesta de PuzzelBrein (Roniko BV)
Elke maand kijk ik uit naar het puzzelblad. Vaak moet ik mezelf afremmen, anders heb ik binnen een week alle puzzels al opgelost. De variatie in puzzels is het grootste pluspunt.
Mooi om te zien dat het blad zich blijft ontwikkelen. Nóg fijner vind ik dat er écht iets wordt gedaan met feedback en dat er in de nieuwe edities meer uitdaging (terug)komt. Daar word ik blij van. Ik laat mijn hersenen namelijk graag hard kraken!

Respuesta de PuzzelBrein (Roniko BV)
Een erg leuk magazine dat elke 4 weken door de brievenbus komt. Veel en gevarieerd puzzelwerk te doen, en er vallen ook leuke artikelen te lezen. Nog iets leuks is, dat er prijzen te verdienen vallen.
Het enige nadeel dat ik kan bedenken, is dat ik er soms net te snel doorheen ben, omdat het verslavend leuk is. Dan moet ik het weer een aantal dagen zonder Puzzel brein doen🥲😉

Mens
Niks bestellen bij jullie incassobureau stuur. Geen lid

Respuesta de PuzzelBrein (Roniko BV)
Zorgelijke factuur en geen mogelijkheid om dit met jullie te verifiëren. Net als alle andere personen, ben ik een slachtoffer van een valse incasso. Voor mij leverde het veel stress op omdat ik dat bij jullie NIET kan verifiëren, want het e-mail adres klopt ook niet. Gelet op het feit dat ik niet eerder van uw bedrijf heb gehoord of een abonnement ooit heb afgesloten, ga ik ervan uit dat het nep is. Echter is dit van 2023 … om de reacties tegen te gaan, moet u niet vragen om dat te verwijderen. Maar de verwarrende mensen juist te helpen.

Respuesta de PuzzelBrein (Roniko BV)
Er is zo'n breed scala aan puzzels! Al heb je niet alle oplossingen, stuur ze op en je doet altijd mee; en ook dan kun je een prijs winnen! Ik kijk altijd naar het nieuwe blad Puzzelbrein uit.
Ik raad je aan: probeer het en ga aan de slag!

Respuesta de PuzzelBrein (Roniko BV)
PuzzelBrein is voor mij elke maand weer een leuk blad om te ontvangen.
Het biedt een prettig tijdverdrijf met leuke gevarieerde puzzels.
Bovendien steek je er nog wat van op bij het zoeken op internet , je bent tenslotte nooit te oud om te leren.
Leuk dat je inspanning soms wordt beloond met een prijsje.

Respuesta de PuzzelBrein (Roniko BV)
Ik kijk elke maand uit naar Puzzelbrein, de veelzijdigheid van de puzzels zijn erg aangenaam. Ook ons oudste kleinkind (8 jaar) vraagt of er al weer een puzzel is die hij kan maken. De uitdaging om alle puzzels in het blad te maken is groot, het lukt me meestal om er tussen de 30 en 35 af te krijgen, heerlijk vertier.

Respuesta de PuzzelBrein (Roniko BV)
Via NS Dagje Uit twee gratis exemplaren van Puzzelbrein mogen ontvangen en gratis is ook echt gratis en zonder zelf opzeggen. Na die tijd geen opdringerig telefoontje, maar een prettige mail met een mooi en geheel vrijblijvend aanbod. Het blad is zo goed bevallen dat ik heel graag lid wilde worden. De puzzels zijn gevarieerd en divers in moeilijkheidsgraad. De oplossingen zijn gemakkelijk online in te voeren en er is voldoende tijd om alle puzzels of bijna alle puzzels in het blad op te lossen. Ik ben fan!

Respuesta de PuzzelBrein (Roniko BV)
Puzzelbrein is een tijdschrift met veel verschillende soorten puzzels maar ook verschillend gradatie.Er staan altijd leuke weetjes en een lekker recept in. Het is erg leuk om te doen en je krijgt iedere 4weken een nieuwe kans om leuke prijzen te winnen.(dan moet je wel veel geluk hebben)

Respuesta de PuzzelBrein (Roniko BV)
Ben zo blij met dit puzzelblad waar ik al een paar jaar op geabonneerd ben. Iedere maand weer een feestje om het te mogen ontvangen. Ook heel leuk dat er prijzen mee te winnen zijn, al is mij dat nog nooit gelukt 😂ik blijf stug doorgaan!

Respuesta de PuzzelBrein (Roniko BV)
Leuke puzzels die allemaal goed te maken zijn. Sommige met wat meer inspanning dan de andere.
Ik heb geen spijt van mijn abonnement!

Respuesta de PuzzelBrein (Roniko BV)
Heel mooi blad.Er staan heel veel verschillende puzzels is.prima verzorgd.

Respuesta de PuzzelBrein (Roniko BV)
Voor puzzelaars is dit een zeer betrouwbare site geworden en kunnen mensen ook nog eens leuke prijzen winnen. Variatie genoeg.
Ga zo door

Respuesta de PuzzelBrein (Roniko BV)
Ik heb nu bijna twee jaar een abonnement op Puzzelbrein en ben zeer tevreden. Elke maand is het weer een feestje als het blad op de mat valt en moet ik me beheersen om niet de helft van de puzzels al in te vullen. Het invullen van de uitkomsten on line is ook ideaal, omdat je ze altijd kunt wijzigen of aanvullen.

Respuesta de PuzzelBrein (Roniko BV)
Dankzij een proefabonnementje, (kadootje van zijn zus) Puzzelbrein leren kennen. Doorgaans doe ik meestal Doorlopers, maar de Puzzelbrein 1x per maand levert een welkome afwisseling. Daarom besloot ik na mijn pensionering zelf een abonnement te nemen. Het insturen van de oplossingen is eenvoudig te doen via de website en leverde mij zelfs al een keertje een prijs op.

Respuesta de PuzzelBrein (Roniko BV)
Heel leuk puzzelblad met elke maand allerlei soorten verschillende puzzels. Voor elk wat wils! Ook aan de jonge puzzelaars is gedacht. En daarnaast nog wat te lezen en tips voor leuke uitjes. En dan zijn er ook nog mooie prijzen te winnen. Ik beleef erg veel plezier aan Puzzelbrein!

Respuesta de PuzzelBrein (Roniko BV)
Puzzelbrein is een fantastisch maandblad vol met een gevarieerd aantal puzzels voor jong en oud waar mooie prijzen mee te winnen zijn . In het blad staan verder nog veel interessante artikelen

Respuesta de PuzzelBrein (Roniko BV)
Más información sobre otros tipos de reseñas.