Troostmaatje Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het troostmaatje heeft hetzelfde effect als een zwaartedeken, maar dan veel praktischer en comfortabeler. Het troostmaatje kwam in een hele mooie doos met een lief kaartje erbij en hij ziet er echt... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

De verzwaringsknuffels van Troostmaatje combineren de kalmerende voordelen van diepe drukstimulatie met de verbinding van een knuffel ❤ Met onze verzwaringsknuffels willen wij jou helpen om minder stress te hebben, beter te slapen en je veiliger te voelen, op elk moment van de dag.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

69 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super goede hulp

Mijn pakketje was gestolen, iets waar zij helemaal niks aan konden doen en puur aan DHL lag. Heb contact opgenomen en ze waren enorm lief en hebben me heel goed geholpen! Raad hun zeker aan! Je voelt dat alles met liefde en zorg word gedaan!

30 de septiembre de 2026

Super kwaliteit en service

Inmiddels 6 mooie knuffels ontvangen en uitgedeeld binnen mijn gezin. Zelf heb ik het schaap. Stuk voor stuk prachtige, mooie en zachte knuffels met liefde gemaakt. Ze zien er goed uit en werken binnen mijn gezin, dochter, schoondochter en 3 kleinkinderen heel goed. De contacten zijn altijd goed en de bestelling is supersnel binnen. Ik zeg een dikke 10 voor de lotgenoten knuffels en bedrijf erachter!

23 de septiembre de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gouden koop in rouw periode

Wij hebben pas geleden onze hond laten inslapen. Mijn man kon niet slapen, hij miste het knuffelen met onze hond. Ik heb als verrassing de hond van troostmaatje gekocht. Fantastisch, hij slaapt weer heerlijk. Heel prettig dat de knuffel. Verzwaard is , een hartslag heeft en zelfs een mini kersenpit zakje voor de warmte. Echt een gouden koop!

9 de septiembre de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Floppy is mijn nieuwe beste vriend

Floppy is mijn nieuwe beste vriend. Ik heb al heel wat verzwaringsknuffels van een ander merk. Maar deze vind ik net te stug en net niet fijn genoeg knuffelen. Floppy is perfect, het hoofdje valt wat neer en de rest van de knuffel valt ook mooi op mijn lichaam. Ik kocht er ook het pittenzakje bij, dat geeft nog wat extra geborgenheid. Ik ben blij en misschien koop ik ook wel nog een hondje.

9 de septiembre de 2026

Verzwaringsknuffel werkt.

Ik wilde een verzwaringsknuffel hebben om te kijken of dat echt iets deed met mijn stress en soms het alleen zijn, maar het werkt duidelijk. Het voelt fijn om deze kat te hebben en ik raad het ook iedereen aan.

14 de septiembre de 2026

Geweldige service

Helaas pakket niet ontvangen via DHl, hoewel er wel geleverd staat! Ik baal hier enorm van het is voor een ernstig zieke vriendin! Maar Troostmaatje heeft enorm zijn best gedaan! Zelfs op zaterdag avond en zondag nog contact gehad

12 de septiembre de 2026

Lieve Beer

De beer is super fijn om mee te knuffelen. Dochter en de beer zijn onafscheidelijk nu ze even een stressvolle tijd heeft. Soms mogen wij ook even knuffelen en dan voelt het alsof je een pasgeboren baby op je borst hebt liggen. Een heel veilig en warm gevoel.

4 de septiembre de 2026

Super en liefdevolle service

Een mooie teddybeer besteld met kleertjes en hartje na het plaatsen van de bestelling zag ik dat ik een fout gemaakt had, gelijk gemaild en wat een fantastische service,

Het pakketje is snel bezorgd en heel mooi verzorgd en met liefde ingepakt, dit is echt een aanrader, super bedankt voor de goede snelle en liefdevolle service

27 de agosto de 2026

Teddy beer verzwaringsknuffel

Ik heb de Teddy beer besteld en aanvankelijk was ik een beetje teleurgesteld omdat zijn hoofdje niet rechtop blijft staan. Het valt naar voren of naar achteren als hij zit. Maar hij voelt heel zacht en fijn aan en ik slaap er werkelijk heerlijk mee. :) Ik vind hem ook erg schattig. Het werkt ook fijn en kalmerend om op me te leggen als ik op de bank zit. Ik zou deze beer dus zeker aanraden!
Wat ik trouwens ook heel fijn vindt is dat Troostmaatje gewoon telefonisch bereikbaar is voor vragen en dan ook nog goede service bieden. Echt een fijn bedrijfje 🫶🏼

5 de agosto de 2026

Emotionele beleving als vader

Wij hebben ons troostmaatje knuffel onverwacht als kado gekregen. Het was voor mij als vader een bizar (positief) gevoelige beleving om het in mijn armen vast te houden. Het leek echt even alsof ik mijn zoon vasthad. Het laat zich ook gewoon lekker dragen.

Kwaliteit is absoluut top! Want we gaan er als gezin vrij hufterig mee om. Sleuren het aan het armpje of beentje mee alle kanten op en het geeft geen moment een kik in de naden. Vooral vanwege het gewicht is dat knap!

Ik persoonlijk hecht waarde aan kwalitatieve verpakking. Het luxe doos waar het in zat gebruik ik nog steeds voor andere spulletjes. Stevige doos met een makkelijk te gebruikbare magneet sluiting.
Het zijn vaak de kleine details die het maken zoals het extratje de pittenkruik. Letterlijk hartverwarmend!

We merken dat bezoek er ook altijd op aanslaat. Zelfs klasgenootjes die komen spelen nemen even een momentje met de knuffel omdat ze verbaast zijn van het gewicht en ontdekken een nieuw manier van knuffelen.
Los van een super kwaliteit en service is het echt een (emotionele) beleving om het te ervaren om een knuffel zo vast te houden.

24 de agosto de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Teddy beer van Troostmaatje…

Vandaag de Teddy beer van Troostmaatje binnen gekregen, wat is hij zacht! 😍😍😍

Hij is snel verzonden en zat goed verpakt.

Het gewicht van de Teddy is erg fijn. Op naar fijne knuffel momenten.

Ik raad Troostmaatje 100% aan!

22 de agosto de 2026

Prachtige zachte knuffel!

Wat een fijne, zachte en mooie verzwaringsknuffel! Onze dochter is er heel blij mee en gaf gelijk aan dat ze er een rustig gevoel van kreeg tijdens het knuffelen.
Ook mooi verpakt en snel verzonden!

21 de agosto de 2026

Mooie, fijne zwaarteknuffel

Het troostmaatje kwam in een hele mooie doos met een lief kaartje erbij en hij ziet er echt heel mooi uit.
Mooie kwaliteit, mooi afgewerkt en heerlijk zacht.

18 de agosto de 2026

Super!

Ik ben heel blij met de knuffel! Het gewicht is precies goed: kan een hele tijd op je liggen zonder dat het oncomfortabel wordt. Geeft de rust en geborgenheid die ik zocht. Eerlijke prijs, snelle verzending, leuke verpakking en fijne communicatie

2 de agosto de 2026

Top bedrijf!

Onze beide zoontjes zijn echt onwijs blij hiermee. Om de dag mogen ze er ook mee slapen in bed. Dus echt super! Super snelle service en super klantvriendelijk.

31 de julio de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ervaring niet goed maar werd wel opgelost

De knuffel viel mij tegen voor het bedrag het was een wat slap model. De andere varianten blijken wel steviger te zijn. Op de website staat met verwarmde buik meerderen malen aangegeven maar de pittenzak die zit niet standaard bij de knuffel inbegrepen.

Retouren 7€ is voor eigen rekening als het product je niet bevalt.

Mijn probleem zijn na contact wel goed opgelost
Maar wel jammer dat als er op de website misschien meer duidelijkheid was dit niet had hoeven gebeuren.

18 de julio de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.