Valorada con 5 estrellas sobre 5

Personalen är helt underbar. Ett sånt fint bemötande! Och paketet var varsamt inpackat. Det här är ett företag som håller vad dom lovar! ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

jag är väldigt nöjd ,men man skall pröva sig fram . Jag tycker att den är för kallt för mig ,men jag ville ej ha tyngre och naturmaterialet har varit prioriterade.Jag har 2 dunntäcke på mig först ,se... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så nu har vi köpt 2 täcken ! ÄLSKAR dom äntligen får vi sova hela nätter❤️ Sonen 8 år har vaknat 1-3 gånger varge natt se han föddes ! Nu sover han hela natten! Helt magiskt 8 kg med 130 sektioner. Kö... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Qoali levererade väldigt snabbt, samma dag jag lade beställningen och när det uppstod problem med distributören tog de tag i det omedelbart och inom en timma hade de lagt en ny order coh tagit över... Ver más

1. Compras y moda

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Qoali - Tyngdtäcket för bättre sömn samt motverkar stress och ångest. Tyngdtäcket har en dokumenterad framgångsrik förmåga att minska oro och tydliga tecken på ångest. I studierna kom man fram till att tyngdtäcke är ett bra hjälpmedel för personer med ...

4,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Jag älskar qoali

Jag älskar qoali! Detta är mitt andra tyndtäcke jag köpt i present till familjemedlemmar och båda har omedelbart fått bättre sömn. Riktigt lyxigt material, proffsigt bemötande och SNABB leverans.

19 de septiembre de 2020

Bättre sömn

Det tog ca 2 veckor för mig att vänja sig med täcket men nu älskar jag det. Somnar fortare och de få gånger jag har vaknat under nätterna så somnar jag om direkt. Täcket är exakt 150cm brett så jag fick köpa ett nytt påslakan (gick runt i butiker och mätte skyltexemplar), oftast står det att påslakanet är 150 men egentligen är det bara runt 140. Jag uppskattar brädden vilket gör att man kan sova två under (om man gillar att ligga nära).

18 de septiembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Täcket jag köpte (Esther) är verkligen…

Täcket jag köpte (Esther) är verkligen av bra kvalitet! Nöjd och glad, väldigt skön och avslappnad känsla att använda täcket. Affären inleddes med lite strul då webbshoppen inte hängde med och jag köpte en produkt som hunnit ta slut. Qoali löste det med snabb och bra service kring förmånligt erbjudande på alternativ vara. Dessutom med enormt bra och snabb leverans (via DHL), beställdes en onsdag morgon och kunde hämtas på utlämningsställe torsdag kväll!

15 de septiembre de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Esther 8 kg

Täcket är väldigt mysigt och skönt. Har tidigare haft problem med bl a insomningen. Har därför inte gillat att gå och lägga mig och nästan haft lite ångest. Nu längtar jag ibland efter att sova. Täcket är mysigt och reglerar temperaturen bra. För mig som är frusen passar Ester bra men kan tänka mig att det kanske blir för varmt på sommaren eller för de som är väldigt varma när de sover. Bra, trevlig och snabb kundservice. Fick först ett defekt täcke men fick ett nytt direkt när jag påtalade det. Allt fungerade super.

Det negativa med täcket är att det ibland känns lite knöligt när glaspärlorna har flyttat sig till kanterna i fickorna. Det känns ungefär som att det är små högar med sand. Fler och mindre fickor skulle nog göra täcket ännu skönare.

Det hade varit bra om täcket även funnits i vitt och att man kunde köpa särskilda påslakan till täcket. Nu syns det ibland igenom ljusa påslakan plus att täcket ibland glider ner i påslakanet.

På det stora hela är jag väldigt nöjd med mitt köp! :)

15 de septiembre de 2020

Uppfyller förväntningarna

Skön jämn tyngd (Sven 8 kg). Känns som ett gammaldags tungt vintertäcke, men med en sval känsla. Första intrycket är att det är väldigt tungt, men väl under täcket fördelas vikten behagligt.

13 de septiembre de 2020

Sven 11 kg

Mycket snabb leverans! Kände direkt att min kropp uppskattade tyngden även om jag behövde några nätter för att vänja mig. Sover med täcket upp till midjan och runt ryggen om jag ligger på sidan. Vill inte ha tyngden över magen och andningen, men älskar hur tungt det ligger runt benen, ryggslutet och upp mot nacken. I början kändes täcket lite för varmt, men är nu lagom (kan ha med årstid att göra). Sover stadigare och uppvaknandet är lugnare. Det är som att tyngden från täcket ankrar mig i tid och rum, jag drömmer mycket och livligt och det kan annars ta nån stund innan jag orienterar mig när jag vaknar. Det enda är att det är tungt när man bäddar, men det går att träna in teknik för det. Kvinna, 160 cm.

11 de septiembre de 2020
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.