Valorada con 5 estrellas sobre 5

Personalen är helt underbar. Ett sånt fint bemötande! Och paketet var varsamt inpackat. Det här är ett företag som håller vad dom lovar! ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

jag är väldigt nöjd ,men man skall pröva sig fram . Jag tycker att den är för kallt för mig ,men jag ville ej ha tyngre och naturmaterialet har varit prioriterade.Jag har 2 dunntäcke på mig först ,se... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så nu har vi köpt 2 täcken ! ÄLSKAR dom äntligen får vi sova hela nätter❤️ Sonen 8 år har vaknat 1-3 gånger varge natt se han föddes ! Nu sover han hela natten! Helt magiskt 8 kg med 130 sektioner. Kö... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Qoali levererade väldigt snabbt, samma dag jag lade beställningen och när det uppstod problem med distributören tog de tag i det omedelbart och inom en timma hade de lagt en ny order coh tagit över... Ver más

1. Compras y moda

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Qoali - Tyngdtäcket för bättre sömn samt motverkar stress och ångest. Tyngdtäcket har en dokumenterad framgångsrik förmåga att minska oro och tydliga tecken på ångest. I studierna kom man fram till att tyngdtäcke är ett bra hjälpmedel för personer med ...

4,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Ester var mitt val

Ester var mitt val. Skönt täcke utan att vara för varmt (8kg) Hoppas att det håller i sig när värmen kommer ;-)
Supernöjd med känslan av täcket. fantastisk serviceminded personal på Qoali!

23 de abril de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tyngdtäcke

Har använt täcket i en vecka. Känns som att det funkar bättre och bättre. Tar en liten stund att vänja sig.

23 de abril de 2020

+++++

Vaknar mer utvilad när jag använder tyngdtäcke från Quali. Utmärkt kundservice

21 de abril de 2020

Mycket nöjd!

Underbart täcke, lagom tungt (8 kg) och framför allt lagom varmt, dvs inte för varmt. Standardmått och lätt att få in i vanligt påslakan. Jag sover gott!

7 de abril de 2020

Älskar mitt tyngdtäcke

Älskar mitt tyngdtäcke, har aldrig haft problem att somna eller att jag vaknar under natten men har alltid varit extremt trött på morgonen så jag ville testa. WOW vilken skillnad! Mycket piggare och längtar efter att få lägga mig varje kväll. Köpte Esther och är super nöjd, har känt på andra märken där täcket varit i polyester, detta känns mycket bättre och andas mer. Rekomenderar verkligen att köpa till överdraget, täcket blir som en filt och sitter fast i öglorna. Stort tack och 5 stjärnor till Qoali för snabba svar på mina frågor, snabb leverans och en lyxig unboxing experience!

2 de abril de 2020
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.