QuickImport.dk Opiniones 1635

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fandt min bil på Mobile.de og valgte at bruge Quick Import. Bestilte en forhåndsgodkendelse af afgiften til 400 kr., som hurtigt kom sammen med betalingsinfo. Jeg hentede bilen i Tyskland i g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det hele fungerede bare fra start til slut. Priserne kunne være lidt billiger men ellers passede det nogen lunde. Det koster 400 kr ved synshallen ikke ca 300.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det hele er bare gået glat igennem. Det eneste jeg gerne ville have vidst på forhånd, da jeg tænker i har mange handler, specielt fra Tyskland at man sådan set er meget heldig, hvis man kan få e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun sige sindssyg god service og hurtig respons og super flinke til at hjælpe og gøre det lettere for en jeg kan kun anbefale at bruge den god service og højt humør

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tidsperioden blev overholdt fra start…

Tidsperioden blev overholdt fra start til slut.

21 de enero de 2026

Kære Finn,

Hvor er det dejligt at høre, vi har kunne leve op til dine forventninger, vi står altid klar til at hjælpe en anden god gang.
I forlængelse heraf vil vi sige tusind tak for de pæne ord og 5-stjerner, det er værdsat.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget fornem service hele vejen rundt.

Meget fornem service hele vejen rundt.

20 de enero de 2026

Hej Dennis,

Vi vil lægge ud med at sige tak for de pæne ord og flotte anmeldelse. Det er i den grad værdsat, at du har lagt tid i at anmelde Quickimport. Vi sidder altid klar til at hjælpe en anden god gang.

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv. Gjorde indregistreringen af bil så let!

19 de enero de 2026

Kære Marianne,

Hvor er det dejligt at høre, vi nemt og bekvemt kunne hjælpe dig i mål med din sag. Vi gør altid vores bedste, og jeres anmeldelser er altid med til at gøre os endnu bedre. I denne forbindelse vil vi sige tak for de pæne ord og 5-stjerner, det er værdsat.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service alt er gået over…

Fantastisk service alt er gået over forventning

16 de enero de 2026

Kære Ingolf,

Vi vil ligge ud med at sige tak for de pæne ord og 5-stjerner. Det glæder os at vi fik muligheden for at hjælpe dig og, at vi levede op til dine forventninger. Vi står altid klar til at hjælpe en anden god gang.

Jeg ringede til Qicklmport

Jeg ringede til Qicklmport, skulle have bilen betalt idag, og de fik det klaret i løbet af et snup tag, de er beroligende, og får en til at føle sig tryg

9 de enero de 2026

Kære Jette,

Tak for din flotte anmeldelse og pæne ord, vi er glade for at vi så hurtigt kunne hjælpe dig i mål med din sag.
Vi står altid klar til at hjælpe en anden god gang.

Let og lynhurtigt.

Let og lynhurtigt.

30 de diciembre de 2025

Kære Sven,

Det er bare super dejligt at høre, vi er altid glad for at kunne hjælpe. Derudover tak for din fine anmeldelser og fem stjerner, det er værdsat.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Du kan ikke ændre det første indtryk

Punktlig. Professionel. Responsiv.

17 de diciembre de 2025

Hej Bjarne,

Vi takker mange gange for de pæne ord og fem stjerner. Vi er glade for at kunne leve op til dine forventninger og din anmeldelse, er blot med til at gøre os endnu bedre. Vi står klar til at hjælpe en anden god gang.

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt. Kunne ringe og snakke/spørge…..god dialog.

23 de diciembre de 2025

Hej Henrik,

Hvor er det dejligt, at høre du har været tilfreds med vores service og i samme omgang tak for din flotte anmeldelse. Det er værdsat, at du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Saglige, grundige og tålmodige.

15 de diciembre de 2025

Respuesta de QuickImport.dk

Tak for den fine anmeldelse og fem stjerner, vi er taknemmelige for, at I har taget jer tid til at anmelde os her på Trustpilot. Vi står altid klar til at hjælpe en anden god gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, god guidning og hurtig respons. Mine varmeste anbefalinger

17 de diciembre de 2025

Kære Helle,

Vi vil sige mange gange tak for din meget pæne anmeldelse og varme anbefaling, det er værdsat, at du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var nemt og meget hurtigt og…

Det var nemt og meget hurtigt og selvfølgelig meget glad og hjælpsom hele vejen. Godt arbejde

16 de diciembre de 2025

Hej Bahri,

Tak for de flotte ord og fem stjerner. Vi er glade for at vi kunne hjælpe og fik muligheden. Vi står altid klar til at hjælpe en anden god gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et firma der holder kunden i hånden fra…

Et firma der holder kunden i hånden fra start til slut. God telefon support.

5 de diciembre de 2025

Kære René,

Vi vil ligge ud med at sige tak for de flotte ord og fine anmeldelse, vi er glade for at vi kunne hjælpe dig i mål. Vi sidder altid klar til at hjælpe en anden god gang.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt, venlig behandling i telefonen, nemt at få kontakt 😀

12 de diciembre de 2025

Hej Helle,

Først og fremmest tak for de pæne ord og 5-stjerner, det er værdsat, at du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot. Vi sidder altid klar til at hjælpe en anden god gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt at komme i kontakt med og klar…

Nemt at komme i kontakt med og klar besked.
God opfølgning , venlig personale. Tak for hjælpen

3 de diciembre de 2025

Hej Chresten,

Selv tak og tak fordi vi fik den heldige mulighed at hjælpe i mål med din sag. Hvor er det dejligt at høre, du var tilfreds med vores service. I forlængelse heraf vil vi sige tak for din meget flotte anmeldelse.

Altid hurtig betjening

Altid hurtig betjening. meget tilfreds med deres service

1 de diciembre de 2025

Kære Nicki,

Hvor er det dejligt at høre, vi kan leve op til dine ønsker, vi er altid glade for at kunne hjælpe. I samme omgang vil vi sige tak for de flotte ord og fine anmeldelse her på Trustpilot. Det er værdsat, at du har afsat tid til at skrive os en anmeldelse.

Hurtig og præcist

Hurtig og præcist

21 de noviembre de 2025

Kære Bjarne,

Vi vil ligge ud med at sige tak for dine pæne ord og 5-stjerner. Vi er glade for at kunne hjælpe dig i mål med din sag. Hvis muligheden byder dig en anden god gang, sidder vi klar til at hjælpe.

Quick service

14 de noviembre de 2025

Hej Irfan,

Tak for dine fem stjerner. Hvor er det skønt at høre, vi kunne leve op til dine forventninger. Vi håber vi kan hjælpe dig en anden god gang, hvis muligheden byder sig.

Super godt

Super godt - høj ekspertise og hurtig eksekvering.

17 de noviembre de 2025

Kære Mikkel,

Vi takker mange gange for din flotte anmeldelse, vi er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger. Vi ser frem til at hjælpe dig en anden god gang, hvis muligheden byder sig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og nærværende service fra start til…

God og nærværende service fra start til slut

15 de noviembre de 2025

Hej Mads,

Vi vil sige tak for de pæne ord og 5-stjerner. Det er værdsat, at du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot. Vi sidder klar til at hjælpe.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det gik hurtigt og uden problemer

12 de noviembre de 2025

Kære Annette,

Hvor er det dejligt at høre, at du har været tilfreds med vores service. Vi er glade for at vi nemt og bekvemt kunne hjælpe dig i mål med din sag. Derudover vil vi takke mange gane for din anmeldelse her på Trustpilot.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.